Kasia Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 elfrida napisał(a): Odezwala sie do mnie Asia,ktora wypatrzyla Mapecika na allegro....i czekam na odpowiedz..Tak bardzo prosil,zeby Go zabrac z tego paskudnego miejsca...az serce sie krajalo:-( Mapeciku hop,hop po najwspanialszy domek pod Sloncem!!! :loveu: Z całych sił trzymam kciuki!!!! Quote
Jośka Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 Piękny sznaucerek z tego Mapecika Tylko trzeba mu fryzurkę naprawić, bidulek napewno się męczy z tymi kudłami. Quote
weszka Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 Łomatko :placz: :placz: :placz: Przecież to sznaucer miniaturowy! Biedaczysko takie zaniedbane :-( :shake: Szkoda że tak długo się błąkał i nie znalazł się przez dogo albo inną drogą dom tymczasowy i musiał trafić do schronu. Proszę zmieńcie tytuł wątku wpisując że to sznaucer mini - takie bardzo szybko znajdują domki i tytuł przyciągnie. Ja trafiłam tu całkiem przez przypadek :roll: Mam nadzieję że Asia zdecyduje się na niego. 3mam kciuki! Quote
elfrida Posted June 24, 2007 Author Posted June 24, 2007 weszka napisał(a):Łomatko :placz: :placz: :placz: Przecież to sznaucer miniaturowy! Biedaczysko takie zaniedbane :-( :shake: Szkoda że tak długo się błąkał i nie znalazł się przez dogo albo inną drogą dom tymczasowy i musiał trafić do schronu. Proszę zmieńcie tytuł wątku wpisując że to sznaucer mini - takie bardzo szybko znajdują domki i tytuł przyciągnie. Ja trafiłam tu całkiem przez przypadek :roll: Mam nadzieję że Asia zdecyduje się na niego. 3mam kciuki! Prawde piszac nosek mnie troche zmylil....on taki duuuzy jest;).Ale jak sznaucer to sznaucer!!!Kurcze,zeby tylko nie zgasl zanim mu ktos pomoze!!!Pytam sie gdzie moge,czy ktos nie moze Go wziac na jakis czas bo nie ukrywajmy...tylko fryzjer i sie beda o niego bic:loveu:choc mam nadzieje,ze Asia sie jeszcze odezwie!!!.Teraz ciezki okres..wakacje,wyjazdy... Quote
jo_ann Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 ;) ile w łodzi trwa kwarantanna w schronie? i jakiej on jest wielkosci, okreslcie prosze? sredniak, mini czy sredniako-mini? :D Quote
elfrida Posted June 24, 2007 Author Posted June 24, 2007 jo_ann napisał(a):;) ile w łodzi trwa kwarantanna w schronie? i jakiej on jest wielkosci, okreslcie prosze? sredniak, mini czy sredniako-mini? :D Asiu na oko cos okolo 40 :roll: :oops: .Jesli chodzi o kwarantanne,to mysle,ze mozna Go wziac nawet jutro..no wiesz sa uklady i ukladziki:lol:.Dodam tylko,ze schronisko ma podpisana umowe z jedna lecznice gdzie za 10 zl.masz fool serwis dla zwierzatek.ogledziny i wizyta w salonie kosmetycznym;) nie bylam ale podobno jest w nim calkiem calkie ;) Quote
elfrida Posted June 24, 2007 Author Posted June 24, 2007 Musze na chwilke wyjsc ale zaraz wracam :evil_lol: Quote
jo_ann Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 poki co to siedze na walizkach,paczkach i pedzelkach... przeprowadzka.. :] najblizszy wolny termin to dopiero 8lipca i tak :( Quote
elfrida Posted June 24, 2007 Author Posted June 24, 2007 Asiu!ale to i tak juz cos i nawet domku tymczasowego z konkretna data latwiej szukac;).Asiu pewnie znasz''procedury'',ze zawsze podpisuje sie umowe adopcyjna i ogolne''przemaglowanie''tez na pewno bedzie w to wliczone! :evil_lol: Quote
Agnie Koty Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 dopiero tu trafiłam, buuuu, żeby wszystko dobrze się skończyło. To taka większa miniatura,:oops: . Moja przyjaciółka ma takiego, był kupowany jako mini a urósł ciut większy ale nie jak sznaucer średni,:lol: . Quote
elfrida Posted June 24, 2007 Author Posted June 24, 2007 Agnie Koty napisał(a):dopiero tu trafiłam, buuuu, żeby wszystko dobrze się skończyło. To taka większa miniatura,:oops: . Moja przyjaciółka ma takiego, był kupowany jako mini a urósł ciut większy ale nie jak sznaucer średni,:lol: . No wlasnie chyba troszke wiekszy co nie zmienia faktu,ze kochany :loveu: Tfu,tfu,tfu...zeby poszlo :multi: Quote
Jowita Poznań Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 to ja trzymam kciuki za domek zeby sie udalo! Quote
weszka Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 elfrida napisał(a):Dodam tylko,ze schronisko ma podpisana umowe z jedna lecznice gdzie za 10 zl.masz fool serwis dla zwierzatek.ogledziny i wizyta w salonie kosmetycznym;) nie bylam ale podobno jest w nim calkiem calkie ;) Jeśli to ten salon kosmentyczny co strzygł np. Momusa albo Kłaku to już lepiej niech go nie ruszają przez ten tydzień :cool3: :evil_lol: Fatalnie strzygą sznaucery - wymyślają jakieś nowe fryzury :roll: :shake: On nie jest aż w tak złym stanie jeśli chodzi o sierść więc spokojnie troszkę jeszcze wytrzyma. Quote
weszka Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 jo_ann napisał(a):poki co to siedze na walizkach,paczkach i pedzelkach... przeprowadzka.. :] najblizszy wolny termin to dopiero 8lipca i tak :( jo_ann widzę że odwiedzasz wątki sznaucerów szukajacych domu. Czy to również Ty jesteś tą Asią z allegro? Ja mam tylko pytanie czy to zainteresowanie jest na poważnie? I czy na tymczas czy na stałe? Pisałaś też na sznaucerach o jakimś średniaku którego może będziesz brać...:roll: Quote
jo_ann Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 jest na powaznie! wlasnie sie dowiedzialam, ze sredniak aktualny :lol: wiec wlasnie z mapeta musze sie wypisac... tamten ma trafic do mnie 8lipca :loveu: Quote
weszka Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 [quote name='jo_ann']jest na powaznie! wlasnie sie dowiedzialam, ze sredniak aktualny :lol: wiec wlasnie z mapeta musze sie wypisac... tamten ma trafic do mnie 8lipca :loveu: Czyli w tej sytuacji Mapet nie ma DT :placz: I to ma być na poważnie :shake: skoro to już któryś pies którym zaczynasz się interesować robiąc nadzieję, a potem się wycofujesz :roll: No nic skoro tak to MAPET SZUKA PILNIE DOMU chociaż TYMCZASOWEGO!!! Quote
jo_ann Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 [quote name='weszka']Czyli w tej sytuacji Mapet nie ma DT :placz: I to ma być na poważnie :shake: skoro to już któryś pies którym zaczynasz się interesować robiąc nadzieję, a potem się wycofujesz :roll: No nic skoro tak to MAPET SZUKA PILNIE DOMU chociaż TYMCZASOWEGO!!! Weszka, ukamieniuj mnie za to, tylko najpierw dowody poprosze... cyuje sama siebie: "ja czekam na odpowiedz od tymczasowych wlascicieli sredniaka. Jesli nie wypali... za 2 tyg moglabym wziac biedaka na tymczas lub jesli mu si emoj tryb zycia spodoba na zawsze... ;-) zobaczymy!" innymi slowy-z tymczasem sredniaka mam kontakt od jakis 2 tyg, a Mapeta zobaczylam 2 dni temu chyba. Sredniak mial tez inna chetna rodzine, ktora jednak sie rozmyslila. I tyle. Mapecikowi zycze powodzenia! :) Quote
jo_ann Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 a co do tego ze sie interesowalam kilkoma psami- owszem. I chyba nikt, kto byl w podobnej sytuacji mi sie nie dziwi. Gdybym chciala wziac rasowego malucha z hodowli, tez na kontakcie z jedna by sie nei skonczylo. pozdrawiam Quote
Moriaaa Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Czy coś wiadomo??? Takie cudo w mig znajdzie domek... Quote
elfrida Posted June 25, 2007 Author Posted June 25, 2007 Teraz doczytalam!.....Rozumiem Asiu....troche szkoda,bo juz sie ucieszylam,ze Mapecik znalazl domek :-( .W takim razie... MAPECIATKO NADAL SZUKA SWOJEGO DOMKU i SWOJEGO DUZEGO!!!!! Weszko!a chodzi Ci o jakis salon w Lodzi?:roll:,jesli tak,to pewnie to ten sam :-o ale siersc Mapecika jest w naprawde kiepskim stanie,czego nie widac na zdjeciach,ale to sa po prostu sfilcowane platy pokryte niezle wygladajacymi klaczkami:diabloti: a poza tym,przeciez zawsze mozna sobie zazyczyc mniej wyciecia tutaj a wiecej tam ;).Tak czy inaczej teraz to sprawa drugorzedna!!! MAPECIK PROSI O DOM!!!!:Dog_run: Quote
Kasia Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 A ja już myślałam, że Mapecik będzie miał domek...:shake: Na allegro ma 3 obserwatorów - miejmy nadzieję że coś z tego wyjdzie!!!! Powiedzcie mi jeszcze czy to jest mix sznaucerka czy sznaucerek...zmieniłabym tytuł aukcji. Quote
Helga&Ares Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Powiedzcie mi jeszcze czy to jest mix sznaucerka czy sznaucerek...zmieniłabym tytuł aukcji.[/quote] To pies w typie sznaucera mini:cool1: Quote
Kar0la Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Elfrida jak Mapet ma stosunek do innych psów, szczególnie samców? Quote
jo_ann Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Elfrida- zmiencie tytul aukcji, tak zeby bylo "sznaucer" w tytule - wtedy wyskoczy ludziom korzystajacym z wyszukiwarki /mysle, ze spokojnie mozna w tytule nazwac, ze Mapet to sznaucer miniaturowy, a szczegoly dac w opisie/ ;) Quote
julia.zuzanna Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 słuchajcie - pies jest w schronisku w boksie z innymi psami i dzisiaj byłam przy akcji jak się na niego rzuciły jeśli czegoś się nie zrobi, może być zagryziony, bo na to wskazuje... Quote
Recommended Posts