elfrida Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Pozwole sobie wkleic czesc posta ze swojego watku na miau...zycie w biegu i oszczednosc czasu!!!Psinka,ktora juz od ladnych paru dni kreci sie wokol bloku a wlasciwie to zamieszkala juz pod moja klatka szuka domku .Jest dokarmiany,bo to chyba Pan Pies jest .Dopoki nie znajdzie sie domek tymczasowy,nie mowiac juz o docelowym,niestety nie moge nic zrobic.Nie wezme Go do weta,choc wyglada na zdrowego,do fryzjera tez nie,a futerko jest bardzo sfilcowane .Zabierajac Go gdziekolwiek dam mu chwilowa nadzieje,ze znalazl w koncu swojego czlowieka a nie moge Go wziac na salony gdyz mam komplet pomijajac nawet fakt,ze jeden z moich ukochanych najnormalniej w Swiecie goni psy Dodam,ze moge sie''dolozyc'' w odchuchaniu Psinki...tylko PROSZE POMOZCIE!!! Oto fotki Przystojniaka _________________ Quote
Jowita Poznań Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 tak jak obiecałam elfridzie na miau, tak pokazuje psiaka na pierwsza stronke. to bedzie cudny towarzysz jak sie go wyczesze, ostrzyze i wykapie! Quote
lothia Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 dla mnie wyglada jak mini sznaucio, napiszcie do Waszki Quote
Kasia Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Zrobie mu aukcje na allegro ale prosze o jakieś namiary ;) Quote
elfrida Posted June 21, 2007 Author Posted June 21, 2007 Fidelek dziekuje!!!niestety gubie sie na dogo:oops: na miau jest latwiej...chyba..no coz,to moj pierwszy raz:evil_lol:a tak powaznie to podam moze nr gg...tak bedzie chyba najprosciej!Dziekuje Dziewczyny za podpowiedzi i podrzucanie:loveu: 234364 Quote
Karilka Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Hej! To jest sznaucer miniaturowy! Składkę na fryzjera i paszła! Domki w kolejce sie będą ustawiać! Gdzie on dokładnie jest??? Quote
agusiazet Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Dla mnie wygląda jak pon i gdyby to była dziewczynka - sama bym brała taką ślicznotę!!! Quote
Kasia Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 elfrida napisał(a): Fidelek dziekuje!!!niestety gubie sie na dogo:oops: na miau jest latwiej...chyba..no coz,to moj pierwszy raz:evil_lol:a tak powaznie to podam moze nr gg...tak bedzie chyba najprosciej!Dziekuje Dziewczyny za podpowiedzi i podrzucanie:loveu: 234364 podaj też maila i telefon, ok? ;) Quote
Karilka Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Pon jest większy i ma dłuższą sierść, nie ma zazwyczaj białych łapek i brody z grzywką. To sznaucerek miniaturowy pieprz i sól - daje głowę Quote
elfrida Posted June 21, 2007 Author Posted June 21, 2007 Karilko tez na poczatku myslalam,ze to sznaucerek ale raczej nie!On jest wiekszy i buzke ma inna co nie zmienia faktu,ze jest przeslooodki i tylko obserwuje kazdego kto obok niego przechodzi a jak Go zawolasz to od razu merda ogonkiem!!!.Jestes moze na gg? Quote
elfrida Posted June 21, 2007 Author Posted June 21, 2007 No to ciekawa jestem,czy glowy poleca czy tez nie :evil_lol: Fidelku zadra2004@interia.pl badz tez tel.501226559 Quote
Karilka Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 jestem na gg 6090204 To jest w takim razie mixik średniaka i możecie mi głowe ucinać! Quote
Helga&Ares Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 cudo...tylko go obciąć i będzie jak prawdziwy sznupek Quote
malagos Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Piszesz "to chyba jest pan pies", a nie da sie sprawdzić? no wiesz, tak...hm, namacalnie? :oops: Quote
elfrida Posted June 21, 2007 Author Posted June 21, 2007 malagos napisał(a):Piszesz "to chyba jest pan pies", a nie da sie sprawdzić? no wiesz, tak...hm, namacalnie? :oops: Nooo ja nie macalam....ale sasiadka z ktora sie nim opiekujemy to robila ;) a Ona w temacie jest..ale jutro osobiscie sprawdze,dla wewnetrznego spokoju :roll: :cool3: Quote
Jowita Poznań Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 dzien dobry psiulku, co u Ciebie kochanie, czuje ze niedlugo domki beda sie bic :D Quote
Kasia Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 Zanim zrobie mu aukcje musiałabym jeszcze wiedzieć ile on może mieć tak mniej więcej latek i jaki jest w stosunku do innych zwierząt...:lol: Quote
Kar0la Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 Gdyby go wykapać i ostrzyc kolejka od razu by się ustawiła. Niestety ludziom często brakuje wyobraźni by pod kupka brudnej sierści dostrzec pięknego psa. W jakiej dzielnicy Łodzi on jest? Quote
gatara Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 Dziewczyny, Elfrida prosiła żeby napisać że musiała wyjechać i będzie dopiero wieczorem. Jest wszystkim bardzo wdzięczna za ewentualną pomoc :) Quote
auraa Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 śliczności. A jak ona reaguja na inne pieski i koty? bo domy tymczasowe są przeważnie zapsione i zakocone. Quote
Recommended Posts