Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Przeżylismy tą ulewę i chwalimy sie wynikami:

Itaka Rysi Wykrot klasa otwarta, lokata 1 CWC :multi:
Miss Negry od Lalanki klasa pośrednia ,lokata 1,CWC,BOS i BOB :multi:

Mam troszke zdjęc seterów ,wtedy jeszcze nie padało ,postaram sie wstawić później.

• Replies 92
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A my przywiozłyśmy już trzeci z kolei tytuł Najlepszego Szczenięcia :cool3: oczywiście w Yorkshire Terrierach
niestety na BiSie nam nie poszło bo Tanya nie jest przyzwyczajona do deszczu :evil_lol:

Posted

Młoda Wyżełka Weimarska PRYMA A-Awa ex 1 , Zw.Mł,NJwR,BOB,III BOG pewnie nas widzieliście jak żesmy po tym ringu piegły w najmocniejszym deszczu , a sunia w statyce karpia zrobiła :D:D
A Yorka z naszej hod BLESS YPU Yorkiss FCI ex 1, Zw.Mł

Posted

Nor(a) napisał(a):
Mam malutką prośbę do kogoś kto już wrócił z wystawy i ma katalog (chodzi o rodziców jednego z psów ujętego w katalogu;).

masz już tą informacje ?

Posted

Witam
Ja pierwszy raz byłam na wystawie w Koszalinie i odczucia jak najbardziej pozytywne, tylko ta okropna pogoda, dla moich kudłaczy zdecydowanie blle. Mój lhasaczek rozpoczął kolejną dziesiateczke BOB-ów czyli 31 raz wygrał Rasę;) a jego synek otrzymał kolejne CWC;)

Posted

zanetta napisał(a):
Joasiu GRATULACJE dla Twoich dziewczynek :multi: jak zwykle super im poszlo.

Dziekuje bardzo za gratulacje ,ale z tego co wiem Marzenko Tobie tez jest czego gratulować :):):):)

W tym miejscu również pragne gorąco podziękowac mojej wspaniałej handlerce Natali za super profesjonalne wystawienie Daisy :calus: :sweetCyb: :bigcool: :klacz: :klacz: :klacz:

Przepraszam ,że odskocze od tematu ale potrzebuje Waszej pomocy !!
Prosze zaglądnijcie tutaj
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=75119 i jeśli ktos będzie miał ochote prosze o pomoc .
Z góry dziekuje .

Posted

Cieszy nas to że są wrażenia pozytywne
Na pogodę nic nie można było poradzić to już siła wyższa :evil_lol:

I tak nie było źle bo zaczęło padać po 14:00 ale już trudno
W zasadzie to kolejna wystawa letnia w tym roku z deszczem w promocji wcześniej jedna z większych - przecież Szczecin MWP 2007 lało w sobotę , a padało w niedzielę
Takie lato :oops:
W przyszłym roku powinno być lepiej

I już teraz serdecznie zapraszamy ;)

Posted

cardea napisał(a):
Cieszy nas to że są wrażenia pozytywne
Na pogodę nic nie można było poradzić to już siła wyższa :evil_lol:

I tak nie było źle bo zaczęło padać po 14:00 ale już trudno

Jak to o 14 :crazyeye: ja wystawiałam pudla okolo godziny 11.30 i juz wtedy lało i wcale nie przestało do Bis-a

Posted

Joanna G napisał(a):
Jak to o 14 :crazyeye: ja wystawiałam pudla okolo godziny 11.30 i juz wtedy lało i wcale nie przestało do Bis-a

to gdzie ty na ringu byłaś :crazyeye:
u nas nie padało :evil_lol: