Joanna G Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Przeżylismy tą ulewę i chwalimy sie wynikami: Itaka Rysi Wykrot klasa otwarta, lokata 1 CWC :multi: Miss Negry od Lalanki klasa pośrednia ,lokata 1,CWC,BOS i BOB :multi: Mam troszke zdjęc seterów ,wtedy jeszcze nie padało ,postaram sie wstawić później. Quote
zanetta Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Joasiu GRATULACJE dla Twoich dziewczynek :multi: jak zwykle super im poszlo. Quote
nane Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 A my przywiozłyśmy już trzeci z kolei tytuł Najlepszego Szczenięcia :cool3: oczywiście w Yorkshire Terrierach niestety na BiSie nam nie poszło bo Tanya nie jest przyzwyczajona do deszczu :evil_lol: Quote
Dog Handler Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Młoda Wyżełka Weimarska PRYMA A-Awa ex 1 , Zw.Mł,NJwR,BOB,III BOG pewnie nas widzieliście jak żesmy po tym ringu piegły w najmocniejszym deszczu , a sunia w statyce karpia zrobiła :D:D A Yorka z naszej hod BLESS YPU Yorkiss FCI ex 1, Zw.Mł Quote
ewaf Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Nor(a) napisał(a):Mam malutką prośbę do kogoś kto już wrócił z wystawy i ma katalog (chodzi o rodziców jednego z psów ujętego w katalogu;). masz już tą informacje ? Quote
BooBC Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Ewaf a Wam jak poszło ? Najładniejszy szczeniak w rasie? Quote
Magda Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 To będą jakieś zdjęcia?:cool3: Ja mam same yorki:lol: Quote
ewaf Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 To dostał Kosma :D Więcej informacji i pare zdjęc na borderkowym znajdziesz. Quote
BooBC Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 No właśnie zobaczyłam :D A fotek to malutko jest :-( :placz: ;) Quote
ewaf Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 ciii i tak sie dziwie że zrobiłam coś bo poszło expresem :lol: Quote
EwikB Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Witam Ja pierwszy raz byłam na wystawie w Koszalinie i odczucia jak najbardziej pozytywne, tylko ta okropna pogoda, dla moich kudłaczy zdecydowanie blle. Mój lhasaczek rozpoczął kolejną dziesiateczke BOB-ów czyli 31 raz wygrał Rasę;) a jego synek otrzymał kolejne CWC;) Quote
Joanna G Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 zanetta napisał(a):Joasiu GRATULACJE dla Twoich dziewczynek :multi: jak zwykle super im poszlo. Dziekuje bardzo za gratulacje ,ale z tego co wiem Marzenko Tobie tez jest czego gratulować :):):):) W tym miejscu również pragne gorąco podziękowac mojej wspaniałej handlerce Natali za super profesjonalne wystawienie Daisy :calus: :sweetCyb: :bigcool: :klacz: :klacz: :klacz: Przepraszam ,że odskocze od tematu ale potrzebuje Waszej pomocy !! Prosze zaglądnijcie tutaj http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=75119 i jeśli ktos będzie miał ochote prosze o pomoc . Z góry dziekuje . Quote
cardea Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Cieszy nas to że są wrażenia pozytywne Na pogodę nic nie można było poradzić to już siła wyższa :evil_lol: I tak nie było źle bo zaczęło padać po 14:00 ale już trudno W zasadzie to kolejna wystawa letnia w tym roku z deszczem w promocji wcześniej jedna z większych - przecież Szczecin MWP 2007 lało w sobotę , a padało w niedzielę Takie lato :oops: W przyszłym roku powinno być lepiej I już teraz serdecznie zapraszamy ;) Quote
Joanna G Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 cardea napisał(a):Cieszy nas to że są wrażenia pozytywne Na pogodę nic nie można było poradzić to już siła wyższa :evil_lol: I tak nie było źle bo zaczęło padać po 14:00 ale już trudno Jak to o 14 :crazyeye: ja wystawiałam pudla okolo godziny 11.30 i juz wtedy lało i wcale nie przestało do Bis-a Quote
elapieczus1 Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 a gdzie foty z wystawy nikt nie miał aparatu:angryy: :mad: :cool1: Quote
nane Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Joanna G napisał(a):Jak to o 14 :crazyeye: ja wystawiałam pudla okolo godziny 11.30 i juz wtedy lało i wcale nie przestało do Bis-a to gdzie ty na ringu byłaś :crazyeye: u nas nie padało :evil_lol: Quote
Monika_Lucky Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 a kto ma fotki z ringu huskych??bardzo bym prosiła. Quote
elapieczus1 Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 A FOT JAK NIE BYŁO TAK NIE MA CZY NIKT Z WYSTAWIAJĄCYCH NIE FOCIŁ SWOICH FUTRZAKÓW?????DZIWNE!!! Quote
Recommended Posts