Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Aisa_']Jeszcze jedno pytanko.
Oglądałam fotki z zeszłego roku, ozdóbki były na stadionie.
Jak w tym roku?
Będzie jakaś hala? :razz:

u nas ciężko o halę (małe miasto) :oops:
ale za to jest dużo drzew więc przed słońcem można się schronić ;)

• Replies 92
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Lambi']A gdzie wysiąść:lol: :lol: podziel się swoją wiedzą bo ja nie mam pojęcia:placz: :placz:

Lambi przystanek jest zaraz przed dworcem PKP ;)

Posted

[quote name='nane']

Lambi przystanek jest zaraz przed dworcem PKP ;)

A jak już wsiądę w ten autobus to tak ile mam jechać przystanków, albo może coś charakterystycznego będzie gdzie wysiąść :lol:

Posted

[quote name='Lambi']A jak już wsiądę w ten autobus to tak ile mam jechać przystanków, albo może coś charakterystycznego będzie gdzie wysiąść :lol:

masz do wyboru albo wysiąść przy szkole budowlanej albo przy Politechnice Koszalińskiej (to będzie przystanek zaraz za rondem) - troszkę się czasu jedzie myślę, że z 15 min. na pewno ;)
zaraz poszukam ile to przystanków mniej więcej :cool3:

Posted

wsiadasz tutaj -> Al.Armii_Krajowej PKP(za tym przystankiem autobus będzie skręcał na światłach w lewo)

Zwycięstwa Krakusa i Wandy

Zwycięstwa Słowackiego

Zwycięstwa Clausiusa

Zwycięstwa Grottgera

Zwycięstwa Tetmajera (za tym przystankiem autobus skręca na światłach w lewo)

Traugutta Chopina

wysiadasz tutaj -> Orląt Lwowskich Sawickiej

Posted

[quote name='nane']

u nas ciężko o halę (małe miasto) :oops:

ale za to jest dużo drzew więc przed słońcem można się schronić ;)

Na słońce to ja sobie parasol wezmę ;)
Gorzej z deszczem - też można się osłonić, ale jak mocno popada to mi się mój shih tzu na ringu w szczurka zamieni :evil_lol:
(a ma padać niestety :shake: )

Posted

[quote name='jovi']A jakieś inne zachęcające nagrody oddział zaplanował?

będzie jeszcze mp3 i koc na BISie są cztery lokaty - więc jest o co powalczyć :cool3:
a przede wszystkim na BIS-ie są trofea a nie puchary tak jak w innych oddziałach

[quote name='Florka_xyz']Czy mozecie mi powedziec czy z Dworca PKP na teren wystawy jest daleko ??

Pozdrawiam

w przypadku braku środka transportu w postaci samochodu najlepiej dojechać autobusem nr. 14 ponieważ kawałeczek jest do stadionu (kilka postów wcześniej był podany rozkład jak również przystanki)

Posted

Nie, no normalnie sama wezmę udział w wystawie:lol:

gdzie moge obejrzec jakies zdjecia z wystaw ktore odbyly sie w Koszalinie? :smile:

Wystawa, która odbyła się rok temu klik

Posted

[quote name='Basik']Bardzo proszę o instrukcje jak dojechać na wystawę. Jadę od strony Bobolic, drogą nr 11. czy będą jakieś tabliczki naprowadzające?

To będzie gdzieś tak:
Przejedziesz przez Kretomino i pojedziesz ul. Gnieźnieńską. Następnie skręcisz w 4 Marca, na skrzyżowaniu 4 Marca i Zwycięstwa pojedziesz prosto (po prawej miniesz Lidla). Wjedziesz w Traugutta, a potem w Orląt Lwowskich. Po lewej stronie będziesz widzieć stadion i parkingi. Nie wiem dokładnie gdzie można postawić samochód... Może wjechać przez Kopernika:roll: Powinnaś dać radę;)

Mapa może być pomocna

No to do jutra! Życzę sukcesów!:multi:

Posted

to ja może łatwiej wytłumaczę ;)
- jak już wjedziesz do Koszalina to na pierwszym skrzyżowaniu ze światłami w prawo
- później cały czas prosto
- i na najbliższym skrzyżowaniu ze światłami też prosto
- potem następne skrzyżowanie ze światłami na których skręcasz w lewo
- po skręceniu w lewo miniesz po lewej stronie sklep spożywczy i zaraz za sklepem pierwsza uliczka w prawo !!! (ulica Sportowa) i cały czas prosto aż dojedziesz do stadionu :cool3: