sylwiaskalska Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Kto będzie w Koszalinie? Ja będę oczywiście :) Wystawa jest 22 Lipca Formularz zgłoszeniowy (PL) Entry Form (EN) Zgłoszenia oraz załączniki (kopię: rodowodu, championatu, certyfikatu użytkowości, potwierdzenia wpłaty) można przesłać: pocztą na adres: Związek Kynologiczny w Polsce Oddział w Koszalinie, 75-204 Koszalin ul. Jana z Kolna 26/5 faxem na nr: 094-348- 06-86 Poprawność transmisji faksu można potwierdzić pod nr tel. 094-348-06-86 we wtorki i w piątki w godz. 17.00 - 19.00 e-mailem na adres: koszalin@psy.rasowe.pl Wyłącznie pliki JPEG lub PDF wielkości max 1 MB. Inne pliki nie będą brane pod uwagę. Wszystkie e-maile zostaną potwierdzone e-mailem zwrotnym. Please send by fax 0048 094-348-06-86 or e-mail koszalin@psy.rasowe.pl a copy of the pedigree or champion/working certificate. Only JPEG or PDF files max 1 MB. Wystawa - Show XIII Krajowa XLIII Koszalińska Wystawa Psów Rasowych - National Dog Show (CAC) Miasto - City, Date - Date Koszalin, 22.07.2007 Miejsce - Place Teren Obiektów Sportowych "Gwardia" - Koszalin, ul. Fałata – dojazd od ul. Sportowej Termin przyjmowania zgłoszeń - Deadline of entries 03.07.2007 Opłaty - Entry Fees Wystawcy krajowi (dotyczy wyłącznie psów zarejestrowanych w ZKwP) - za pierwszego psa (z katalogiem) 70 zł - za każdego następnego (bez katalogu) 55 zł - za psa w klasie szczeniąt (bez katalogu) 30 zł Bezpłatnie (bez katalogu) - pod warunkiem wystawienia - psy/suki: - zgłoszone do klasy weteranów, - wszystkich ras polskich, - interchampiony. Opłata za udział w konkursie Młody Prezenter 10 zł Opłaty wnoszone w dniu wystawy wynoszą 100 zł za każdego psa zgłoszonego do03.07.2007r. , bez względu na klasę i ilość psów. UWAGA ! Każdy zgłoszony pies/suka podlega opłacie, bez względu na to, czy zostanie doprowadzony do oceny, czy też nie. Foreign exhibitors: - for the first dog (with Catalogue) 30 Euro - for every additional dog (without Catalogue) 25 Euro - puppy class (without Catalogue) 10 Euro Junior Handling competition 5 Euro Payment should be done directly at the show ! Konto bankowe - Bank account Wystawcy krajowi: 95 1240 3653 1111 0000 4188 3468 Bank PeKaO S.A. II O/Koszalin Na przelewie proszę wpisać nazwę, rasę psa oraz nazwisko właściciela Reklamy w katalogu kynologiczne: cała strona (cz-b) 70 zł, ½ strony(cz-b) 50 zł inne: cała strona (cz-b) 100 zł, ½ strony(cz-b) 70 zł Adres organizatora - Organizer's address Związek Kynologiczny w Polsce - Oddział w Koszalinie ul. Jana z Kolna 26/5, 75-204 Koszalin (Poland) tel./phone(0048) 094-348-06-86 Biuro czynne: wtorki, piątki w godz. 17.00 – 19.00 / Office hours: Tuesday, Friday 5.00 p.m. - 7.00 p.m. Strona oddziału: http://www.koszalin.rasowe.pl Zgłoszenia wysłane faksem wymagają potwierdzenia telefonicznego w biurze oddziału, zgłoszenia nadesłane drogą internetową zostaną potwierdzone mailem zwrotnym. Do zgłoszenia należy dołączyć kserokopię RODOWODU lub METRYKI oraz dowodu wpłaty. 22.07.2007 (niedziela/Sunday) Planowana obsada sędziowska - Judges FCI 1 Waldemar Kosmalski (PL) Owczarek niemiecki (German Shepherd Dog) Dariusz Skorek (PL) pozostałe rasy (other breeds) FCI 2 Wiesław Boryczko (PL) Pinczery (Pinschers) Sznaucery (Schnauzers) Jolanta Szczepańska - Korpetta (PL) Marek Maciej Bork-Grabkowski (PL) Andrzej Kot (PL) Piotr Król (PL) FCI 3 Marlena Jakubowska (PL) Małgorzata Zakrzewska (PL) Henryk Stępka (PL) FCI 4 Andrzej Jakubowski (PL) FCI 5 Katarzyna Boryczko (PL) FCI 6 Jan Ryk (PL) Maciej Kozber (PL) FCI 7 Violetta Rachwalska (PL) FCI 8 Dagmara Tośta (PL) Sławomir Sztul (PL) FCI 9 Zofia Konderla (PL) Adam Chabik (PL) FCI 10 Wiesław Boryczko (PL) Regulamin konkursu Młody Prezenter Obsada sędziowska może ulec zmianie. HOTELE Hotel GWARDIA ul. Fałata 34, Tel. 094 / 345-13-21 Motel MONIKA ul. Św. Wojciecha 45, Tel. 094 / 340-50-77 Hotel BLUE ul. Słowiańska 11 Tel. 094/346-01-66 Hotel FORMUŁA ul. Wenedów 3A Tel. 094/341-82-56 Hotel VICTORIA ul. Gnieźnieńska 38A Tel. 094/342-62-00 Organizator nie pośredniczy w rezerwacji miejsc hotelowych. Aktualizacja / Update: Quote
nane Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 [quote name='sylwiaskalska']Kto będzie w Koszalinie? Ja będę oczywiście :) Wystawa jest 22 Lipca Formularz zgłoszeniowy (PL)Entry Form (EN) Zgłoszenia oraz załączniki (kopię: rodowodu, championatu, certyfikatu użytkowości, potwierdzenia wpłaty) można przesłać: pocztą na adres: Związek Kynologiczny w Polsce Oddział w Koszalinie, 75-204 Koszalin ul. Jana z Kolna 26/5 faxem na nr: 094-348- 06-86 Poprawność transmisji faksu można potwierdzić pod nr tel. 094-348-06-86we wtorki i w piątki w godz. 17.00 - 19.00 e-mailem na adres: koszalin@psy.rasowe.pl Wyłącznie pliki JPEG lub PDF wielkości max 1 MB.Inne pliki nie będą brane pod uwagę. Wszystkie e-maile zostaną potwierdzone e-mailem zwrotnym. Please send by fax 0048 094-348-06-86 or e-mail koszalin@psy.rasowe.pla copy of the pedigree or champion/working certificate.Only JPEG or PDF files max 1 MB. Wystawa - Show XIII Krajowa XLIII Koszalińska Wystawa Psów Rasowych - National Dog Show (CAC) Miasto - City, Date - Date Koszalin, 22.07.2007 Miejsce - Place Teren Obiektów Sportowych "Gwardia" - Koszalin, ul. Fałata – dojazd od ul. Sportowej Termin przyjmowania zgłoszeń - Deadline of entries 03.07.2007 Opłaty - Entry Fees Wystawcy krajowi (dotyczy wyłącznie psów zarejestrowanych w ZKwP) - za pierwszego psa (z katalogiem) 70 zł - za każdego następnego (bez katalogu) 55 zł - za psa w klasie szczeniąt (bez katalogu) 30 zł Bezpłatnie (bez katalogu) - pod warunkiem wystawienia - psy/suki: - zgłoszone do klasy weteranów, - wszystkich ras polskich, - interchampiony. Opłata za udział w konkursie Młody Prezenter 10 zł Opłaty wnoszone w dniu wystawy wynoszą 100 zł za każdego psa zgłoszonego do03.07.2007r. , bez względu na klasę i ilość psów. UWAGA ! Każdy zgłoszony pies/suka podlega opłacie, bez względu na to, czy zostanie doprowadzony do oceny, czy też nie. Foreign exhibitors: - for the first dog (with Catalogue) 30 Euro - for every additional dog (without Catalogue) 25 Euro - puppy class (without Catalogue) 10 Euro Junior Handling competition 5 Euro Payment should be done directly at the show ! Konto bankowe - Bank account Wystawcy krajowi: 95 1240 3653 1111 0000 4188 3468 Bank PeKaO S.A. II O/Koszalin Na przelewie proszę wpisać nazwę, rasę psa oraz nazwisko właściciela Reklamy w katalogu kynologiczne: cała strona (cz-b) 70 zł, ½ strony(cz-b) 50 zł inne: cała strona (cz-b) 100 zł, ½ strony(cz-b) 70 zł Adres organizatora - Organizer's address Związek Kynologiczny w Polsce - Oddział w Koszalinie ul. Jana z Kolna 26/5, 75-204 Koszalin (Poland) tel./phone(0048) 094-348-06-86 Biuro czynne: wtorki, piątki w godz. 17.00 – 19.00 / Office hours: Tuesday, Friday 5.00 p.m. - 7.00 p.m. Strona oddziału: http://www.koszalin.rasowe.pl Zgłoszenia wysłane faksem wymagają potwierdzenia telefonicznego w biurze oddziału, zgłoszenia nadesłane drogą internetową zostaną potwierdzone mailem zwrotnym. Do zgłoszenia należy dołączyć kserokopię RODOWODU lub METRYKI oraz dowodu wpłaty. 22.07.2007 (niedziela/Sunday) Planowana obsada sędziowska - Judges FCI 1 Waldemar Kosmalski (PL) Owczarek niemiecki (German Shepherd Dog) Dariusz Skorek (PL) pozostałe rasy (other breeds) FCI 2 Wiesław Boryczko (PL) Pinczery (Pinschers) Sznaucery (Schnauzers) Jolanta Szczepańska - Korpetta (PL) Marek Maciej Bork-Grabkowski (PL) Andrzej Kot (PL) Piotr Król (PL) FCI 3 Marlena Jakubowska (PL) Małgorzata Zakrzewska (PL) Henryk Stępka (PL) FCI 4 Andrzej Jakubowski (PL) FCI 5 Katarzyna Boryczko (PL) FCI 6 Jan Ryk (PL) Maciej Kozber (PL) FCI 7 Violetta Rachwalska (PL) FCI 8 Dagmara Tośta (PL) Sławomir Sztul (PL) FCI 9 Zofia Konderla (PL) Adam Chabik (PL) FCI 10 Wiesław Boryczko (PL) Regulamin konkursu Młody Prezenter Obsada sędziowska może ulec zmianie. HOTELE Hotel GWARDIA ul. Fałata 34, Tel. 094 / 345-13-21 Motel MONIKA ul. Św. Wojciecha 45, Tel. 094 / 340-50-77 Hotel BLUE ul. Słowiańska 11 Tel. 094/346-01-66 Hotel FORMUŁA ul. Wenedów 3A Tel. 094/341-82-56 Hotel VICTORIA ul. Gnieźnieńska 38A Tel. 094/342-62-00 Organizator nie pośredniczy w rezerwacji miejsc hotelowych. Aktualizacja / Update: Ja już raz pisałam posta dot. wystawy Generalnie jest b.malusko zgłoszeń układałam we Wtorek :cool3: Quote
sylwiaskalska Posted June 21, 2007 Author Posted June 21, 2007 [quote name='nane']Ja już raz pisałam posta dot. wystawy Generalnie jest b.malusko zgłoszeń układałam we Wtorek :cool3: Ale ja gapa - ale ztego co widze do zgłoszenia są przyjmowane do 03.07.2007 może jeszcze się zgłoszą :) Quote
AiK Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 nane napisał(a):Ja już raz pisałam posta dot. wystawy Generalnie jest b.malusko zgłoszeń układałam we Wtorek :cool3: dziwisz sie w zeszlym roku bylo koszmarnie ja mialam byc ale doszlam do wniosku ze drugi raz juz tego nie zniose to byla najgorsza wystawa koszalinska na jakiej bylam a jezdze do koszalina od lat Quote
ewaf Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 [quote name='sylwiaskalska']Kto będzie w Koszalinie? Ja będę oczywiście :) Wystawa jest 22 Lipca Formularz zgłoszeniowy (PL)Entry Form (EN) Zgłoszenia oraz załączniki (kopię: rodowodu, championatu, certyfikatu użytkowości, potwierdzenia wpłaty) można przesłać: pocztą na adres: Związek Kynologiczny w Polsce Oddział w Koszalinie, 75-204 Koszalin ul. Jana z Kolna 26/5 faxem na nr: 094-348- 06-86 Poprawność transmisji faksu można potwierdzić pod nr tel. 094-348-06-86we wtorki i w piątki w godz. 17.00 - 19.00 e-mailem na adres: koszalin@psy.rasowe.pl Wyłącznie pliki JPEG lub PDF wielkości max 1 MB.Inne pliki nie będą brane pod uwagę. Wszystkie e-maile zostaną potwierdzone e-mailem zwrotnym. No dobra tylko czemu po wejsciu w link widze komunikat "Przyjmowanie zgłoszeń zakończone" Chciałam wysłać zgłoszenie drugi raz w życiu :lol: i głupiałam, może mnie ktos oświecic o co chodzi ? Quote
A&R&I Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 Nane mam do Ciebie prośbę. Czy możesz dowiedzieć się w swoim oddziale który z sędziów II grupy umieszczonych w wykazie, sędziuje Dogo Canario ? Pytam bo jest Pani Szczepańska-Korpetta a ona już nas sędziowała w Szczecinie i nie wiem czy zgłaszać do Koszalina jeśli ona ma Dogo Canario. Z góry pięknie dziękuje :) Quote
ewaf Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 Nikt nie wie jak to jest z tym zgłoszeniem ? :-( Quote
MOBIDIK Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 http://koszalin.rasowe.pl/images/wystawy/2007/Zgloszenie_na_wystawe_2007.doc Teraz powinno być dobrze. Quote
Paaati_93 Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 Ja mam w planach jechać ale jeśli nie będę miała kogo wystawić na wystawie to nie opłaca mi się za bardzo jechać. Nie mam nawet z kim. Jeśli ktoś szuka handlera to proszę na PRIV ;) Quote
Aisa_ Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Ja chyba też będę. O ile oczywiście zgłoszenia zadziałają :D Quote
Paaati_93 Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Wejdź na www.zkwp.pl i tam w zakładkę tej wystawy, tam napewno działa. Quote
ewaf Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Ok wydrukowałam i wysłalam faxem, teraz tylko musze potwierdzic telefonicznie. Quote
nane Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 UWAGA PRZYJMOWANIE ZGŁOSZEŃ TRWA w związku z tym, że mamy problem ze stroną internetową bardzo proszę o przesyłanie zgłoszeń na e-mail: cardea1@wp.pl [SIZE=2]póki co mamy bardzo mało zgłoszeń dlatego jeszcze nie wiemy jak zostaną podzielone rasy :shake: Quote
Joanna G Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Ja wczoraj wysłałam zgloszenie poczta :) A pozatym chciałam powiedziec ,ze zostałam mile zaskoczona przez oddział koszaliński ,moja sunia w ubiegłym roku stanęła na IV pozycji na BIS-ie ,a w tym roku otrzymałam dla niej bezpłatne zaproszenie :multi: Oczywiście skorzystamy z zaproszenia ,oraz zglosiłam jeszcze do tego seterkę :)Zastanawiam się też nad szczeniakiem afganem ,ale znowu będe ganiac z wywieszonym jęzorem od ringu do ringu. Mam tylko nadzije ,że w tym roku nie będzie takiego strasznego upału jak w roku ubiegłym.Związek mógłby tez zadbac o jakieś daszki dla wystawców ,jak mialo to miejsce w tym roku w Gorzowie. Quote
nane Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Co do pawilonów porozmawiamy z organizatorami ;) UWAGA ZGłOSZENIA PRZYJMOWANE Są JESZCZE DO 10 LIPCA :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
Martach1 Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 witam widziałam ze zgłoszenia przedłużono do 10.07.2007 roku. Czy ktoś z koszalina mógłby mi na pw napisać ile Shar Pei zgłoszono i do jakich klas. Moze bym przyjechała jeśli zbarakłoby konkurencji :) :razz: Quote
Joanna G Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Martach1 napisał(a):witam widziałam ze zgłoszenia przedłużono do 10.07.2007 roku. Czy ktoś z koszalina mógłby mi na pw napisać ile Shar Pei zgłoszono i do jakich klas. Moze bym przyjechała jeśli zbarakłoby konkurencji :) :razz: Hehhehee ,bo jak bedzie konkurencja to nie jade ,super podejście do wystaw. Quote
Martach1 Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 W mojej rasie są 2 podtypy budowy i długości sierści ja mam ten mniej popularny :cool1: niekażemu sedziemu się on podoba a tu niemam podanego sędziego konkretnie na 4 którzy są podani to 3 "nietrawi" horsecatów:-( Quote
Paula&Goofi Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 a ja bym przyjechała... ale mam dylemat ! :( Moge jechać z Ciocią do kotliny kłockiej i wawy (nie na wystawe tylko pozwiedzać) albo pojechać do was :( Co wy byście zrobili na moim miejscu? Quote
sylwiaskalska Posted July 9, 2007 Author Posted July 9, 2007 Czy cośik dzieje ze stronką koszalińską ? Mam nadzieje że zgłoszenia są do 10 lipca bom dzisiaj wysłała Quote
sylwiaskalska Posted July 9, 2007 Author Posted July 9, 2007 [quote name='nane']UWAGA PRZYJMOWANIE ZGŁOSZEŃ TRWA w związku z tym, że mamy problem ze stroną internetową bardzo proszę o przesyłanie zgłoszeń na e-mail: cardea1@wp.pl [SIZE=2]póki co mamy bardzo mało zgłoszeń dlatego jeszcze nie wiemy jak zostaną podzielone rasy :shake: Zgłoszenie wysłalam na dwa e-maila bo nie wiem czy dojdzie na koszalin@psy.rasowe.pl Pozdrawiam Quote
pingwinek=] Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 aaaaaaaaa a ja wyslalam dzisiaj, faksem i na email, czy mnie jeszcze przyjma?? prooosze o odpowiedz to dla mnie wazne! a no i jak jest z podlozem?? trawka ? Quote
sylwiaskalska Posted July 10, 2007 Author Posted July 10, 2007 'pingwinek= napisał(a):;6321402']aaaaaaaaa a ja wyslalam dzisiaj, faksem i na email, czy mnie jeszcze przyjma?? prooosze o odpowiedz to dla mnie wazne! a no i jak jest z podlozem?? trawka ? Powinni przyjąć bo zgłoszenia są do 10-07-2007 ja też dzisiaj zapłaciłam :) W tamtym roku ja akurat byłam na trawie grupa IX Pamiętam że straszny upał była ale w tym roku to chyba nie groźne - byle by nie padało :mad: Quote
nane Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 'pingwinek= napisał(a):;6321402']aaaaaaaaa a ja wyslalam dzisiaj, faksem i na email, czy mnie jeszcze przyjma?? prooosze o odpowiedz to dla mnie wazne! a no i jak jest z podlozem?? trawka ? [quote name='sylwiaskalska']Powinni przyjąć bo zgłoszenia są do 10-07-2007 ja też dzisiaj zapłaciłam :) W tamtym roku ja akurat byłam na trawie grupa IX Pamiętam że straszny upał była ale w tym roku to chyba nie groźne - byle by nie padało :mad: Wystawa będzie na trawie tak jak w zeszłym roku dookoła dużo drzew więc będzie się gdzie schronić przed słońcem ;) liczymy na to, że pogoda nam dopisze :modla::modla::modla: UWAGA OSTATNI DZIEŃ PRZYJMOWANIA ZGŁOSZEŃ !!!!! Quote
Aisa_ Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 A ja wciąż nie wiem czy się zgłosić :shake: To by była 3 wystawa w ciągu 3 tygodni... To może na zachęte powiecie mi coś o p Zofii Konderli? A może ktoś był na koszalińskiej wystawie rok temu, jak z organizacją? Błagam o odpowiedź, jakieś wskazówki, cały czas się waham... :roll: Quote
Recommended Posts