Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 287
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

tzn pani wet coś mówiła, że to na zwikszenie cisnienia, ale ja zapomniałam.Miała mi wszystko napisać , bo ja nigdy nie pamietam.Jakos to pominęła

Posted

[quote name='WATACHA']tzn pani wet coś mówiła, że to na zwikszenie cisnienia, ale ja zapomniałam.Miała mi wszystko napisać , bo ja nigdy nie pamietam.Jakos to pominęła

Przepraszam, obniżenie

Posted

[quote name='Hope2']Zaglądam z pozdrowieniami od moich futrzastych dla Myszki :)
Fotki-prze-cud-ne :)
Może jej się nie chce chodzić, bo gorąco na dworze?

Jej się chce chodzić, a nawet biegać.Problem jest z samym wstawaniem z posłania.Udało nam się właściwie to rozpracować.Wstaje do kucającego człowieka, trochę trzeba się naprosić, ale podstawą jest kucać.

Posted

Myszka w miarę dobrze.Już nie trzeba jej tak bardzo zapraszać na spacer.Biegunka nadal jest mimo podawania leków, ale jeszcze nie skończyliśmy, więc czekam cierpliwie.Chyba się przeżarła, bo nie zawsze chce zjadać, szczególnie rano.Czasami ją spuszczam ze smyczy i jak się czymś nie zainteresuje to raczej ze mną idzie.Ostatnio zamerduszkała i chciała podejść do pani z dzieckiem.Jest czyścioszkiem i zawsze myje się po spacerze i z tyłu i z przodu :)