Hope2 Posted May 19, 2014 Posted May 19, 2014 Biedulka maleńka :( Będzie dobrze...a z zaćmą można żyć ;) Quote
kolejna kobietka Posted May 19, 2014 Author Posted May 19, 2014 Dokładnie, teraz już będzie tylko lepiej :) zobaczymy co wyniki krwi przyniosą... Quote
kolejna kobietka Posted May 19, 2014 Author Posted May 19, 2014 ania0112 napisał(a):ale dalej chodzi jak kaczka dziwaczka:eviltong: Myszka tez tak wlasnie jakos szla :razz: Quote
kolejna kobietka Posted May 19, 2014 Author Posted May 19, 2014 50,00 zl poleci do skarbonki Myszki z bazarku na fb: https://www.facebook.com/events/130708680446340/250045658512641/?comment_id=251686021681938&ref=notif¬if_t=event_mall_reply :multi: :loveu: Quote
ania0112 Posted May 19, 2014 Posted May 19, 2014 ooo bardzo fajnie bo sznaucery w potrzebie za dużo kasiorki to nie mają bo pełno podopiecznych w dt z czego z sporo to staruszki i jezcze w hotelikach psiaki są. a sznaucerki mają kaske z 1% i tego co ludzie wpłaca a to znaczy bardzo niewiele i z bazarków które dziewczyny robią no ale to tez kropla w morzu potrzeb... więc każda złotówka się przyda :) Quote
dorcia2 Posted May 19, 2014 Posted May 19, 2014 zaglądam do maleńkiej, jakie dobre wieści ,dziewczynka już wyleguje się na ciepłym posłanku:loveu:, oby każdy staruszeczek miał tyle szczęścia:-( o Boziu tyle tych bidulinek, że wyć się chce:loveu: Quote
WATACHA Posted May 19, 2014 Posted May 19, 2014 Boże, jeden dzień u nas , a już rozpieszczona:evil_lol:.Nie chce warzywek, kasz, chrupeczek, nawet jajkiem pogardziła :crazyeye:.Za to mięsko wpierdziela, aż jej się uszy trzęsą.Wędlinę też zjadła.Ona całkiem dobrze chodzi, a nawet biega, jak się rozrusza.Najgorzej po leżeniu. Quote
kolejna kobietka Posted May 20, 2014 Author Posted May 20, 2014 natie napisał(a):po 2.06 też wyskrobię jakiś grosik dla suni :) Bardzo dziękujemy!!! :loveu: Quote
kolejna kobietka Posted May 20, 2014 Author Posted May 20, 2014 Dziękuję cioteczki za zaglądanie do Myszki! :) Quote
kolejna kobietka Posted May 20, 2014 Author Posted May 20, 2014 (edited) WATACHA napisał(a):Boże, jeden dzień u nas , a już rozpieszczona:evil_lol:.Nie chce warzywek, kasz, chrupeczek, nawet jajkiem pogardziła :crazyeye:.Za to mięsko wpierdziela, aż jej się uszy trzęsą.Wędlinę też zjadła.Ona całkiem dobrze chodzi, a nawet biega, jak się rozrusza.Najgorzej po leżeniu. ahaha nalezy jej sie za te zle czasy :lol: super, ciesze sie, ze nie jest az tak zle z tym chodzeniem :) Edited May 20, 2014 by kolejna kobietka Quote
Hope2 Posted May 20, 2014 Posted May 20, 2014 AnkaG napisał(a):oooo francuski piesek się znalazł :) no-wie co dobre ;) kaszą bedzie się truła? czy ona na królika wygląda,żeby zielone wcinać? mięsko to podstawa:evil_lol: Quote
WATACHA Posted May 20, 2014 Posted May 20, 2014 Najgorsze jest to , że nie chce wstawać, bo jak już wstanie to jakoś tam jej idzie.Pewnie ją boli i się boi.Nadal ma biegunkę , czasem dziwnie charczy.Nie lubi mnie jeszcze:lol:.Poszliśmy na spacer i chciałam sprawdzić czy na mnie reaguje.Puściłam ją na długiej smyczy, no i tak niekoniecznie :evil_lol:.Ale wiecie za stadem już podąża.W sensie jak wstaliśmy i zaczęliśmy iść to ona też:loveu: Quote
kolejna kobietka Posted May 20, 2014 Author Posted May 20, 2014 [quote name='WATACHA']Najgorsze jest to , że nie chce wstawać, bo jak już wstanie to jakoś tam jej idzie.Pewnie ją boli i się boi.Nadal ma biegunkę , czasem dziwnie charczy.Nie lubi mnie jeszcze:lol:.Poszliśmy na spacer i chciałam sprawdzić czy na mnie reaguje.Puściłam ją na długiej smyczy, no i tak niekoniecznie :evil_lol:.Ale wiecie za stadem już podąża.W sensie jak wstaliśmy i zaczęliśmy iść to ona też:loveu: Mam nadzieje, ze za niedlugo to sie unormuje, wymeczy ja ta biegunka. Ooo to juz cos! :cool3: :lol: Quote
WATACHA Posted May 20, 2014 Posted May 20, 2014 Tzn biegunka to może za dużo napisane, ale rzadka kupa raz, dwa razy dziennie. Quote
kolejna kobietka Posted May 20, 2014 Author Posted May 20, 2014 aha, to nie jest az tak zle ufff :) Quote
kolejna kobietka Posted May 21, 2014 Author Posted May 21, 2014 Do góry Myszeczko, banerek w trakcie :cool3: Quote
WATACHA Posted May 23, 2014 Posted May 23, 2014 U nas jest lepiej niż myśleliśmy:cool3:.Jesteśmy po badaniach i jeżeli chodzi o wyniki z krwi oprócz stanu zapalnego gdzieś, lecz nie wiadomo gdzie wszystko gra :p. Coś ma trochę powiększone w gardziołku.Serduszko wolno bije, jest niedomykalność (i tu nie wiem czy dobrze przeczytałam) zastawki dwudzielnej, ......(nie mogę przeczytać słowa ) komora prawa. Dostaliśmy antybiotyk ENROTRON, przeciwzapalny previcox, osłonowo na wątrobę biohepanex, do tego fermactiv.I jeszcze enarenal , ale jakby źle reagowała (senność) to mamy nie dawać.Uszka wyczyszczone, waży ok 9 kg.Ogólnie jest leniuszkiem i nie chce wstawać:mad:.Na spacer trzeba ją ściągać jak osła jakiegoś, potem już chętnie idzie.Zaczyna się interesować otoczeniem i w domu i na zewnątrz:loveu:.Woli facetów:roll:.Nadal chce jeść tylko mięsko:mad:.Wczoraj tylko jedna luźna kupa, a dziś prawie już w dobra, bez podawania leków:multi:.Chodzi już dużo lepiej niż pierwszego dnia, także może nie jest tak źle z tymi stawami, może po prostu się zastały czy jak to się mówi:multi:.Także wiadomości dość pozytywne.Zdjęcia porobię w niedzielę Quote
Recommended Posts