Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 287
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ooo bardzo fajnie bo sznaucery w potrzebie za dużo kasiorki to nie mają bo pełno podopiecznych w dt z czego z sporo to staruszki i jezcze w hotelikach psiaki są. a sznaucerki mają kaske z 1% i tego co ludzie wpłaca a to znaczy bardzo niewiele i z bazarków które dziewczyny robią no ale to tez kropla w morzu potrzeb... więc każda złotówka się przyda :)

Posted

zaglądam do maleńkiej, jakie dobre wieści ,dziewczynka już wyleguje się na ciepłym posłanku:loveu:, oby każdy staruszeczek miał tyle szczęścia:-(

o Boziu tyle tych bidulinek, że wyć się chce:loveu:

Posted

Boże, jeden dzień u nas , a już rozpieszczona:evil_lol:.Nie chce warzywek, kasz, chrupeczek, nawet jajkiem pogardziła :crazyeye:.Za to mięsko wpierdziela, aż jej się uszy trzęsą.Wędlinę też zjadła.Ona całkiem dobrze chodzi, a nawet biega, jak się rozrusza.Najgorzej po leżeniu.

Posted (edited)

WATACHA napisał(a):
Boże, jeden dzień u nas , a już rozpieszczona:evil_lol:.Nie chce warzywek, kasz, chrupeczek, nawet jajkiem pogardziła :crazyeye:.Za to mięsko wpierdziela, aż jej się uszy trzęsą.Wędlinę też zjadła.Ona całkiem dobrze chodzi, a nawet biega, jak się rozrusza.Najgorzej po leżeniu.

ahaha nalezy jej sie za te zle czasy :lol: super, ciesze sie, ze nie jest az tak zle z tym chodzeniem :)

Edited by kolejna kobietka
Posted

AnkaG napisał(a):
oooo francuski piesek się znalazł :)

no-wie co dobre ;) kaszą bedzie się truła? czy ona na królika wygląda,żeby zielone wcinać? mięsko to podstawa:evil_lol:

Posted

Najgorsze jest to , że nie chce wstawać, bo jak już wstanie to jakoś tam jej idzie.Pewnie ją boli i się boi.Nadal ma biegunkę , czasem dziwnie charczy.Nie lubi mnie jeszcze:lol:.Poszliśmy na spacer i chciałam sprawdzić czy na mnie reaguje.Puściłam ją na długiej smyczy, no i tak niekoniecznie :evil_lol:.Ale wiecie za stadem już podąża.W sensie jak wstaliśmy i zaczęliśmy iść to ona też:loveu:

Posted

[quote name='WATACHA']Najgorsze jest to , że nie chce wstawać, bo jak już wstanie to jakoś tam jej idzie.Pewnie ją boli i się boi.Nadal ma biegunkę , czasem dziwnie charczy.Nie lubi mnie jeszcze:lol:.Poszliśmy na spacer i chciałam sprawdzić czy na mnie reaguje.Puściłam ją na długiej smyczy, no i tak niekoniecznie :evil_lol:.Ale wiecie za stadem już podąża.W sensie jak wstaliśmy i zaczęliśmy iść to ona też:loveu:

Mam nadzieje, ze za niedlugo to sie unormuje, wymeczy ja ta biegunka.

Ooo to juz cos! :cool3: :lol:

Posted

U nas jest lepiej niż myśleliśmy:cool3:.Jesteśmy po badaniach i jeżeli chodzi o wyniki z krwi oprócz stanu zapalnego gdzieś, lecz nie wiadomo gdzie wszystko gra :p. Coś ma trochę powiększone w gardziołku.Serduszko wolno bije, jest niedomykalność (i tu nie wiem czy dobrze przeczytałam) zastawki dwudzielnej, ......(nie mogę przeczytać słowa ) komora prawa. Dostaliśmy antybiotyk ENROTRON, przeciwzapalny previcox, osłonowo na wątrobę biohepanex, do tego fermactiv.I jeszcze enarenal , ale jakby źle reagowała (senność) to mamy nie dawać.Uszka wyczyszczone, waży ok 9 kg.Ogólnie jest leniuszkiem i nie chce wstawać:mad:.Na spacer trzeba ją ściągać jak osła jakiegoś, potem już chętnie idzie.Zaczyna się interesować otoczeniem i w domu i na zewnątrz:loveu:.Woli facetów:roll:.Nadal chce jeść tylko mięsko:mad:.Wczoraj tylko jedna luźna kupa, a dziś prawie już w dobra, bez podawania leków:multi:.Chodzi już dużo lepiej niż pierwszego dnia, także może nie jest tak źle z tymi stawami, może po prostu się zastały czy jak to się mówi:multi:.Także wiadomości dość pozytywne.Zdjęcia porobię w niedzielę