kolejna kobietka Posted May 18, 2014 Author Posted May 18, 2014 I ja ciagle zagladam i czekam z niecierpliwoscia na wiesci :cool3: Quote
WATACHA Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 No jest cudowna, kochana i grzeczna:loveu:.Boi się, ale nie ma tragedii.Gorzej z wyglądem, ale postaramy się by szybko stała się pięknym, mam nadzieję zdrowym psiakiem.Do bloku musiałam ją trochę donieść.Windy się nie boi.Do mieszkania weszła sama.Poszła do kuchni, w tym czasie ja w pokoju położyłam jej kołdrę.Od razu wiedziała, ze to dla niej :loveu:, przyszła i położyła się.Bardzo się zaśliniła podczas podróży.Jest zmęczona, bardzo zmęczona.Tak usnęła, że nie zareagowała na to , że przyszłam i ja dotknęłam, gadałam do niej.Zero reakcji.Przestraszyłam się, że coś się jej stało:roll:.Zagwizdałam i się ocknęła:evil_lol:.Dałam jeść, ale nie chciała, więc ma teraz święty spokój i odpoczywa, chyba teraz tego najbardziej potrzebuje.Jutro będzie lepiej:lol:.No i przede wszystkim, moim zdaniem nie jest taka stara, tylko zaniedbana. Quote
malawaszka Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 boziuniu - zamówimy witaminki i będzie dobrze :loveu: Quote
wilczy zew Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 WATACHA napisał(a):No jest cudowna, kochana i grzeczna:loveu:. nie wiem czy dasz sobie radę z taką :evil_lol: Quote
WATACHA Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 malawaszka napisał(a):boziuniu - zamówimy witaminki i będzie dobrze :loveu: No chyba nie tylko.Ma dwie paskudne narośle.Jedną na boku, druga na oku.Malutko włosków.Chyba zaćmę.No i chodzi dziwnie. natie napisał(a):jak dobrze, że sunia już bezpieczna!! Chyba nawet to czuje, bo się rozłożyła na boczku. wilczy zew napisał(a):nie wiem czy dasz sobie radę z taką :evil_lol: Ojej uwielbiam takie.Chyba się nie rozbryka za bardzo:evil_lol: Quote
kolejna kobietka Posted May 18, 2014 Author Posted May 18, 2014 Super wieści, ale się cieszę! :) teraz już będzie tylko lepiej :loveu: jeszcze raz z całego serca dziękuję Wam za pomoc Myszce!!! :iloveyou::iloveyou::iloveyou: Dużo zmian, długa podróż, niech się wyśpi słoneczko, najważniejsze, że już bezpieczna :) Quote
kolejna kobietka Posted May 18, 2014 Author Posted May 18, 2014 WATACHA napisał(a): Ojej uwielbiam takie.Chyba się nie rozbryka za bardzo:evil_lol: Tez mam taka nadzieje :evil_lol: Quote
kolejna kobietka Posted May 18, 2014 Author Posted May 18, 2014 To czyli go rowniez zlapala za serducho :) Quote
kolejna kobietka Posted May 18, 2014 Author Posted May 18, 2014 Cioteczko, a jakas foteczke moglabys cyknac? niech ciotki zobacza jaka ona ladna, na fotkach, ktore umiescilam, nie miala jeszcze obcietych wloskow na glowie, dzisiaj az mnie zaskoczyla, ja niestety mam niesprawny aparat, a nie chcialam juz innym glowy zawracac :razz: Quote
WATACHA Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 kolejna kobietka napisał(a):To czyli go rowniez zlapala za serducho :) On chyba na takie nieszczęścia bardziej wrażliwy, bo mniej tego widzi niż ja.Powiedział, że nie może patrzeć na te jej oczka i że ona chyba nie widzi:roll:.Ta narośl też zrobiła na nim wrażenie (tej na powiece jeszcze nie widział). I tak mi biadoli:shake:.I powiedział, że jakby dało się ją "wyprowadzić i wyadoptowac" to byłoby to coś cudownego. Quote
kolejna kobietka Posted May 18, 2014 Author Posted May 18, 2014 Aha rozumiem. Przyznam sie, ze tej narosli na oczku nie zauwazylam, ale dzisiaj jechal jeszcze drugi psiak, babula, ktora byla u mnie i ten dzien byl i jest ciezki dla mnie i tez tak pobieznie na wszystko patrzylam, myslami bylam dzisiaj gdzie indziej... Licze na to, ze sie uda :kciuki::kciuki::kciuki: Quote
ania0112 Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 fajnie, ze już bezpieczna, powoli powoli i doprowadzicie do ładu :loveu: Quote
WATACHA Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 Zobaczymy jak to będzie.Zaraz idę z pieskami, trzema.Mam nadzieję, ze Leo jej nie zje:roll:, bo się tylko widzieli z daleka. Quote
Margi Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 Ja też przyleciałam. Niech bidulka odpoczywa,jutro pewnie się będzie rozglądać i poznawać kąty. Quote
WATACHA Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 kolejna kobietka napisał(a):Aha rozumiem. Przyznam sie, ze tej narosli na oczku nie zauwazylam, ale dzisiaj jechal jeszcze drugi psiak, babula, ktora byla u mnie i ten dzien byl i jest ciezki dla mnie i tez tak pobieznie na wszystko patrzylam, myslami bylam dzisiaj gdzie indziej... Licze na to, ze sie uda :kciuki::kciuki::kciuki: Spoko ta narośl jest czarna i niewidoczna.Zęby ma w dobrym stanie.Chciałam jej podwozie obejrzeć, ale coś jej tam doskwiera.Podobno ma biegunkę, więc może ma coś tam podrażnione.Więc dałam na razie spokój.Śliczna jest taka, cukiereczek:loveu:.Uszka troszkę nietypowe, spore i takie do przodu.Bartek powiedział, że z pycha podobna jest do tego słomianego misia z "MISIA" bodajże ha,ha,ha Quote
malawaszka Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 jezu haha pokazuj jakieś fotki :modla: umrę tu z ciekawości Quote
WATACHA Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 Monika Ty mnie wykończysz.Ona od kiedy weszła to właściwie leży sobie.Wcześniej mocno spała teraz leży, ale patrza:lol: wszystkie zdjęcia by były takie Quote
ania0112 Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 yyyy to jest ten sam pies? temu sterczą uszy.... edit. na pierwszym zdjęciu tez stercza... jakoś myslałam ze to serduszka byly...:eviltong: Quote
malawaszka Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 ten sam :loveu: na pierwszej stronie też sterczą uszka, tylko włoski chyba przycięte to uszka odciążyło i poooszły w górę :) Quote
Recommended Posts