Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 287
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No jest cudowna, kochana i grzeczna:loveu:.Boi się, ale nie ma tragedii.Gorzej z wyglądem, ale postaramy się by szybko stała się pięknym, mam nadzieję zdrowym psiakiem.Do bloku musiałam ją trochę donieść.Windy się nie boi.Do mieszkania weszła sama.Poszła do kuchni, w tym czasie ja w pokoju położyłam jej kołdrę.Od razu wiedziała, ze to dla niej :loveu:, przyszła i położyła się.Bardzo się zaśliniła podczas podróży.Jest zmęczona, bardzo zmęczona.Tak usnęła, że nie zareagowała na to , że przyszłam i ja dotknęłam, gadałam do niej.Zero reakcji.Przestraszyłam się, że coś się jej stało:roll:.Zagwizdałam i się ocknęła:evil_lol:.Dałam jeść, ale nie chciała, więc ma teraz święty spokój i odpoczywa, chyba teraz tego najbardziej potrzebuje.Jutro będzie lepiej:lol:.No i przede wszystkim, moim zdaniem nie jest taka stara, tylko zaniedbana.

Posted

malawaszka napisał(a):
boziuniu - zamówimy witaminki i będzie dobrze :loveu:

No chyba nie tylko.Ma dwie paskudne narośle.Jedną na boku, druga na oku.Malutko włosków.Chyba zaćmę.No i chodzi dziwnie.
natie napisał(a):
jak dobrze, że sunia już bezpieczna!!

Chyba nawet to czuje, bo się rozłożyła na boczku.
wilczy zew napisał(a):
nie wiem czy dasz sobie radę z taką :evil_lol:

Ojej uwielbiam takie.Chyba się nie rozbryka za bardzo:evil_lol:

Posted

Super wieści, ale się cieszę! :) teraz już będzie tylko lepiej :loveu: jeszcze raz z całego serca dziękuję Wam za pomoc Myszce!!! :iloveyou::iloveyou::iloveyou:
Dużo zmian, długa podróż, niech się wyśpi słoneczko, najważniejsze, że już bezpieczna :)

Posted

Cioteczko, a jakas foteczke moglabys cyknac? niech ciotki zobacza jaka ona ladna, na fotkach, ktore umiescilam, nie miala jeszcze obcietych wloskow na glowie, dzisiaj az mnie zaskoczyla, ja niestety mam niesprawny aparat, a nie chcialam juz innym glowy zawracac :razz:

Posted

kolejna kobietka napisał(a):
To czyli go rowniez zlapala za serducho :)

On chyba na takie nieszczęścia bardziej wrażliwy, bo mniej tego widzi niż ja.Powiedział, że nie może patrzeć na te jej oczka i że ona chyba nie widzi:roll:.Ta narośl też zrobiła na nim wrażenie (tej na powiece jeszcze nie widział). I tak mi biadoli:shake:.I powiedział, że jakby dało się ją "wyprowadzić i wyadoptowac" to byłoby to coś cudownego.

Posted

Aha rozumiem. Przyznam sie, ze tej narosli na oczku nie zauwazylam, ale dzisiaj jechal jeszcze drugi psiak, babula, ktora byla u mnie i ten dzien byl i jest ciezki dla mnie i tez tak pobieznie na wszystko patrzylam, myslami bylam dzisiaj gdzie indziej...
Licze na to, ze sie uda :kciuki::kciuki::kciuki:

Posted

kolejna kobietka napisał(a):
Aha rozumiem. Przyznam sie, ze tej narosli na oczku nie zauwazylam, ale dzisiaj jechal jeszcze drugi psiak, babula, ktora byla u mnie i ten dzien byl i jest ciezki dla mnie i tez tak pobieznie na wszystko patrzylam, myslami bylam dzisiaj gdzie indziej...
Licze na to, ze sie uda :kciuki::kciuki::kciuki:

Spoko ta narośl jest czarna i niewidoczna.Zęby ma w dobrym stanie.Chciałam jej podwozie obejrzeć, ale coś jej tam doskwiera.Podobno ma biegunkę, więc może ma coś tam podrażnione.Więc dałam na razie spokój.Śliczna jest taka, cukiereczek:loveu:.Uszka troszkę nietypowe, spore i takie do przodu.Bartek powiedział, że z pycha podobna jest do tego słomianego misia z "MISIA" bodajże ha,ha,ha

Posted

Monika Ty mnie wykończysz.Ona od kiedy weszła to właściwie leży sobie.Wcześniej mocno spała teraz leży, ale patrza:lol:

wszystkie zdjęcia by były takie