Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 287
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ania0112']jestem u babinki :)
Matko te zdjęcia są załamujące :placz: a to ostatnie czarno białe wygląda jak szczeniak..
Watacha to babcinka jest tak wielkosciowo jak Nuna co? między minikiem a średniakiem...[/QUOTE]

Tak mi się wydaje.

Czy w razie co jest ktoś kto by mógł sunię przywieźć do Warszawy?

Posted

Rozmawiałam z panią która ma wziąć ode mnie moją Nikitę.No napisałabym,że 100% pójdzie do domu, ale to różnie bywa, więc daję 99,99%.
Jutro późnym wieczorem ją zawozimy.

Posted (edited)

[quote name='Mysza2']Się przyłączam :):):)[/QUOTE]

Dziękuję bardzo! :)

[quote name='WATACHA']Tak mi się wydaje.

Czy w razie co jest ktoś kto by mógł sunię przywieźć do Warszawy?[/QUOTE]

Tak, transport jak coś już zorganizowany na niedzielę :cool3: Ma jechać moja babunia z podpisu, mogłaby jechać Myszka i może jeszcze jedna sunia ze schroniska o ile potwierdzi się DT dla niej, również potem się dowiem.

Edited by kolejna kobietka
Posted

[quote name='WATACHA']Rozmawiałam z panią która ma wziąć ode mnie moją Nikitę.No napisałabym,że 100% pójdzie do domu, ale to różnie bywa, więc daję 99,99%.
Jutro późnym wieczorem ją zawozimy.[/QUOTE]

[quote name='malawaszka']:loveu: cudownie!!!![/QUOTE]

Ciocie kochane, to mogę się już cieszyć? :cool3: Myszka mogłaby już jutro wyjść na awaryjny DT do niedzieli...

Posted

[quote name='WATACHA']Trochę się boję, nigdy nie miałam starszego psiaka niż 7 lat:roll:[/QUOTE]

ja dawno nie miałam młodszego, więc jak coś to służę radą - będzie dobrze :)

Posted

[quote name='malawaszka']ja dawno nie miałam młodszego, więc jak coś to służę radą - będzie dobrze :)[/QUOTE]

Też tak myślę, ale jakieś emocje są

Posted

ach emocje to zawsze - jak przestanę się emocjonować to chyba wtedy będzie znak, że czas przestać się tym zajmować :lol: nie zapomnę nigdy w zyciu jakie emocje były jak Ruda wracała z "adopcji" ... matko oni nakreślili w opowieściach takiego potwora, że głowa mała, ja tu naprawdę prawie druty kolczaste rozwijałam :lol: a przywiozłam normalnego, lekko upierdliwego gówniarza :splat:

Posted

[quote name='ania0112']będzie dobrze! z psem powyzej 7 lat jest łatwiej bo więcej śpi niż szaleje ;)[/QUOTE]

to tak jak ja:cool3:

Posted

[quote name='ania0112']będzie dobrze! z psem powyzej 7 lat jest łatwiej bo więcej śpi niż szaleje ;)[/QUOTE]

teoretycznie... zapraszam na cały dzień do mnie :lol: zobaczysz jak łatwiej ;) ten zrobił kupę, tamten się zlał, a wszyscy do tego jeszcze złośliwe gadziny :lol: