Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 287
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

U takich starowinek życie toczy się innym torem, żyją w swoim świecie. Dlatego nie okazują radości, często nie reagują na otoczenie, bo niedosłyszą i niedowidzą. Taka to psia starosc do ludzkiej podobna....

Posted

Cioteczki mam news dnia!!! :multi: Pisałam z Monią (cioteczka malawaszka) i jeżeli sunia Niki pojedzie na 100% w piątek na DS tak jak jest to zaplanowane, to Myszka wejdzie na jej miejsce, czyli pojedzie na DT do Warszawy pod opiekę Sznaucerów w Potrzebie!!! :multi: :loveu: Trzymajcie proszę mocno kciuki, oby wszystko dobrze się potoczyło! :kciuki::kciuki::kciuki: :)

Posted

Straszna jest starość w schroniskowych realiach.

Takie staruszki do szczęścia potrzebują tylko, a raczej aż ciepłego posłanka, pełnej miski i duuużo spokoju.

Trzymam kciuki za domek.

Posted

[quote name='malagos']U takich starowinek życie toczy się innym torem, żyją w swoim świecie. Dlatego nie okazują radości, często nie reagują na otoczenie, bo niedosłyszą i niedowidzą. Taka to psia starosc do ludzkiej podobna....[/QUOTE]

Dokładnie :fadein:

Posted

[quote name='Makila']Straszna jest starość w schroniskowych realiach.

Takie staruszki do szczęścia potrzebują tylko, a raczej aż ciepłego posłanka, pełnej miski i duuużo spokoju.

Trzymam kciuki za domek.[/QUOTE]

Dziękuję! :)

Posted

[quote name='marmosia']Jestem na zaproszenie u Babulinki. Trzymam kciuki baaardzo mocno...[/QUOTE]

[quote name='Mysza2']Jestem na zaproszenie i zaciskam kciuki, żeby DT wypalił:)[/QUOTE]

[quote name='Nette']BArdzo mocno kibicuję Myszce! Niech jej sie poszczęści :)[/QUOTE]

[quote name='Doda_']Przyleciałam z wątku 100letniej babulinki... jejku, ile bid..................:(:(:([/QUOTE]

[quote name='ewa gonzales']Zagladam do ciudnej bbuni :glaszcze::glaszcze:
sciskam mocno mocno :modla::modla:[/QUOTE]

[quote name='asiuniab']przybywam na zaproszenie, będę zaglądać, nie mam skąd pomóc finansowo:([/QUOTE]

Dziękuję ciocie kochane, że jesteście! :) tyle ciepłych myśli i kciuków zaciśniętych, musi się udać, nie ma innej opcji!!! :loveu:

Posted

[quote name='kolejna kobietka']Cioteczki mam news dnia!!! :multi: Pisałam z Monią (cioteczka malawaszka) i jeżeli sunia Niki pojedzie na 100% w piątek na DS tak jak jest to zaplanowane, to Myszka wejdzie na jej miejsce, czyli pojedzie na DT do Warszawy pod opiekę Sznaucerów w Potrzebie!!! :multi: :loveu: Trzymajcie proszę mocno kciuki, oby wszystko dobrze się potoczyło! :kciuki::kciuki::kciuki: :)[/QUOTE]

:kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki: - niech się poszczęści Myszce malutkiej

Posted

No raczej się uda, albo nie, NA PEWNO się uda.Ja jestem optymistka :)
A chciałam się jeszcze dopytać, oczywiście to nic nie zmienia.Ona jest minik?Ile może mieć lat?Czy wykazuje jakieś objawy chorobowe?Pytam , bo lubię być przygotowana.Daje się brać na ręce?

Posted

zaglądam, myślę sobie, że dobrze by było napisać do małejwaszki ale ona już tu jest :) :) i jak zwykle niezawodna:):)

jeśli będzie potrzeba pieniędzy to na pewno postaram się coś wyskrobać na tę staruszeńkę.....

Posted

[quote name='barb']Jestem na zaproszenie, bedę udostepniać.[/QUOTE]

[quote name='Paja']Jestem na zaproszenie[/QUOTE]

[quote name='milagros19853201']moge wspomoc jedynioe malenka 5 zl deklaracja stala[/QUOTE]

[quote name='margoth137']jestem u małej na fb, co za nieszczęście:([/QUOTE]

[quote name='Figunia']Śliczna ta Babunia.
Oby zdarzył się cud i szybko wyszła ze schronu![/QUOTE]

[quote name='natie']zaglądam, myślę sobie, że dobrze by było napisać do małejwaszki ale ona już tu jest :) :) i jak zwykle niezawodna:):)

jeśli będzie potrzeba pieniędzy to na pewno postaram się coś wyskrobać na tę staruszeńkę.....[/QUOTE]

Dziękuję cioteczki, że jesteście u babuni! :)