Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

kaskaSz napisał(a):
A czy to prawda, że jak dla psa założy się ubranko to on potem będzie chorował?

Raczej tak. Dlatego ja mam grubsze i cieńsze. Jak się robi coraz cieplej to przechodzę stopniowo z grubszego na cieńsze aż do "golizny". Żeby org. się przyzwyczaił.

Posted

Hmm... to jednak zrezygnyję z ubranka, bo mnie mamuśka pogoni jakbym jeszcze zaczęła skupywać ubranka na każą porę roku... Myślałam, że raczej nie na wszystkich spacerach Foxi będzie w ubranku, np. rano ubrany, po południu rozebrany itp. Mam jedno ubranko, ale to raczej taka ''kapa'' tylko na grzbiet, bo funkcji raczej to to żadnej nie spełnia... szkoda, że wcześniej o tym nie pomyślałam...

Posted

kaskaSz napisał(a):
Hmm... to jednak zrezygnyję z ubranka, bo mnie mamuśka pogoni jakbym jeszcze zaczęła skupywać ubranka na każą porę roku... Myślałam, że raczej nie na wszystkich spacerach Foxi będzie w ubranku, np. rano ubrany, po południu rozebrany itp. Mam jedno ubranko, ale to raczej taka ''kapa'' tylko na grzbiet, bo funkcji raczej to to żadnej nie spełnia... szkoda, że wcześniej o tym nie pomyślałam...

Najwygodniej byłoby Ci mieć ortalionowy kombinezon z odpinaną podpinką ;)

Posted

o ktoras z tych chodzi?

[FONT=Arial]Szyjemy ubranka dla psów w rozmiarach:
S - 22cm do 24cm
M - 25cm do 27cm
L - 28cm do 30cm
XL - 31cm do 33cm
Długość grzbietu
(od szyi do nasady ogona)
[/FONT]

Na zamówienie szyjemy
ubranka dla wszystkich ras,
po podaniu:
długości grzbietu,
obwodu szyi,
obwodu klatki piersiowej oraz wysokości psa
Erga (o ile dobrze mierze) ma jakies 55 cm dlugosci grzbietu:eviltong:I jesli zrobili by mi jakies na zamowienie, to mogla bym poprosic o inny kolor?

Posted

Nie, chodziło mi o ten katalog który dawałam na obrożach. Tam były też ubranka.

A to jest szafa dla psa. Tam szyją na zamówienie. Jakbyś ich poprosiła to pewnie uszyliby w kolorze jakim chcesz.

Posted

[quote name='Chefrenek']Nie, chodziło mi o ten katalog który dawałam na obrożach. Tam były też ubranka.

hm.. to o jaki chodzi? wkleila bys tutaj linka?:)

edit

to????

Posted

[quote name='Chefrenek']Tak :):):)
on jest swietny. Tylko mi ten katalog na laptopie sie nie wyswietla, bo po obrozach wigilijnych zawiesza sie:placz:. Sprawdze na innym kompie. A jak mam zmierzyc do tego Erge aby zobaczyc czy bedzie dobre? :razz:

Posted

[quote name='Chefrenek']Od szyi do doopki i tuż za przednimi łapkami.
od szyi, tam gdzie jest obroza czy tam gdzie sie klab?:oops::oops::oops: