Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jak patrzę na niektóre wdzianka to aż zazdroszczę :). My co prawda jeszcze "rośniemy" dlatego pierwsze ubranko znaleźliśmy byle jakie, żeby tylko było i nie do końca pasuje na charta, ale przydaje się mimo wszystko na minusowe temperatury.

© Kasia Piotrowska

Bawimy się w żołnierza ;). Pod koniec tego roku będziemy prezentować się trochę bardziej sportowo, bo to jednak biedakowi obciera łapki.

Posted

MakeBelieve napisał(a):
Jejkuu, ta Hurtta jest cudowna! ;3 A ta kurteczka z kapturkiem to ta z zooplusa? Też nad nią myślałam, bo tania, ale jednak kaptur przeszkadza mojemu psu ;//

Tak z zooplus ale nie polecam jest dość badziewna. Materiał wierzchni cienki i delikatny. Nie mam porównania do innych kurtek tylko do Hurtta a ona cudowna:loveu:

Posted (edited)

Lena w ubranku z zooplus. Dość szybko się brudzi i brud wchodzi w materiał , nie strzepuje się. Przydałoby się pranie, ciekawe jak ten delikatny materiał to zniesie.

Edited by Kasi i Lena
  • 2 weeks later...
Posted

Wdzianko z zooplusa:
[IMG]http://i678.photobucket.com/albums/vv147/RaspberryCookie/greengarden/IMG_1045_zps53934f84.jpg[/IMG]

Na zdjęciu wydaje się trochę za krótkie, ale to przez ułożenie "góry", normalnie jest ok :).

I nowy nabytek, polarek Hurtta :cool3:

[IMG]http://i678.photobucket.com/albums/vv147/RaspberryCookie/greengarden/IMG_1038_zps93d1f5bb.jpg[/IMG]

Posted

Wdzianko z zooplusa świetne, szkoda, że jest tylko brązowe.
A hurtta.. :3
Ile za nią dałaś?
Kurcze, też się czaję na hurttę dla swojej, tylko jakoś tak ciężko wydać 2 stówki na ubranko dla psa .

Posted

[quote name='MakeBelieve']Wdzianko z zooplusa świetne, szkoda, że jest tylko brązowe.
A hurtta.. :3
Ile za nią dałaś?
Kurcze, też się czaję na hurttę dla swojej, tylko jakoś tak ciężko wydać 2 stówki na ubranko dla psa .[/QUOTE]

Fakt, szkoda trochę, ale ten brąz najgorzej nie wygląda, taki w sumie neutralny :).

Hurtta używana (ale naprawdę w bardzo ładnym stanie) za 55zł, na pro dogu rozmiar mniejszy jest za 360zł przeceniony na 280zł, więc nie mogłam przegapić takiej okazji :razz:.

Posted

Aa, widziałam te ogłoszenie.. Żałowałam, że nie mniejsza pare rozmiarów ;>
My aktualnie mamy brązową pelerynkę na każdą pogode, więc myślę o czymś żywszym, planuję czerwonego Adidoga więc chciałam niebieską Hurttę, a na prodogu jest tylko czerwona za 170 bodajże :C