Andevil Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 A mojemu labkowi jest ciągle za gorąco. :lol: Zimą jest wreszcie ok, więc żadnego ubranka nie potrzebuje. A na czarnym brudu nie widać:diabloti: Quote
Medorowa Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 Te z Manmata są świetne:grins: My w tamtym roku zakupiliśmy ubranko, które Medor może miał na sobie z cztery razy:hmmmm:;) W tym roku zakupie mu Manmata:loveu: Tak drzalka - niebieskiego:evil_lol::evil_lol: Quote
Viz Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 Chefrenek, Teddy też miał podobną bluzę, ale niestety okazała się dla niego mało wygodna i ograniczała mu ruchy, więc musiałam dać swój sweter do krawcowej, żeby przerobiła na ubranko. :( Oczywiście wytrzymało króciutko. :shake: Quote
Migori Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 saya napisał(a):ja zdecydowanie jestem za. będę musiała już teraz poszukać jak(ch?)iś ubranek dla mojej chi, bo wczoraj przy 22 stopniach i dość silnym wietrze strasznie się trzęsła :shake: poważnie już przy takiej temp. jest jej zimno? Może trzesła się bardziej z emocji i strachu niż z zimna. Z tego co czytałam, to niektóre rasy mają właśnie takie tendencję do drzenia ciałem, tak sobie... bo taka ich urodza. Biedna maludzia, zimno jej :glaszcze: 1 Quote
pepsi_111 Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 moze jak sie mam psa malej rasy to tak nie mam nic przeciwko :) ale np. w bydzi psu nie bylo by zimno w zime Quote
Rafka Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 Czy ktoś z was ma może wykroje takich ubranek. Dla moich olbrzymów nie sposob dostać niczego gotowego - uszyje cos sama... Quote
Chefrenek Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 Rafka napisał(a):Czy ktoś z was ma może wykroje takich ubranek. Dla moich olbrzymów nie sposob dostać niczego gotowego - uszyje cos sama... A te manmata nie byłyby dobre? Quote
Medorowa Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 pepsi_111 napisał(a):Ja nie jestem za ubrankami dla psów !!!! Chcesz zabawić się w mamę i dziecko które trzeba ubac kup sobie lalke i ją ubieraj ale nie psa !!!! ( Jeśli jest to mały piesek np. jork to jeszcze nie tak żle ale więkrzego psa ubierać nie to wygląda okropnie. ) To tylko moja opinia każdy ma swoje zdanie Hmmmm, tyko,że jest diametralna różnica, między 'ubieraniem' a 'przebieraniem' . Rafka napisał(a):Czy ktoś z was ma może wykroje takich ubranek. Dla moich olbrzymów nie sposob dostać niczego gotowego - uszyje cos sama... To jakiego Ty masz psa?? Quote
Chefrenek Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 http://www.grandefinale.pl/ubranka/index.html Quote
drzalka Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 chefrenek ale super stronka, kupiłabym lenie taką derke, bluze :diabloti: :loveu: Quote
Chefrenek Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 http://www.psy.info.pl/kiwak/sklep/ubranka.html Quote
Medorowa Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 [quote name='Chefrenek']http://www.grandefinale.pl/ubranka/index.html Świetne, już mam kilka na oku:multi::multi: Quote
ulvhedinn Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Ja się też przyłączę do prośby o wykroje... Przy takim stadku- nie stac mnie na kupowanie kreacji, a co najmniej dwa potrzebują ubranek;) Quote
Vectra Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 madzia i medor napisał(a):Świetne, już mam kilka na oku:multi::multi: ja też :loveu: :loveu: tylko znowu dyskryminacja , co fajne to małe :placz: :placz: Quote
Chefrenek Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 [quote name='Vectra']ja też :loveu: :loveu: tylko znowu dyskryminacja , co fajne to małe :placz: :placz: Vectra tu szyją na miarę http://www.szafadlapsa.info/ Quote
Vectra Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 [quote name='Chefrenek']Vectra tu szyją na miarę www.szafadlapsa.pl nie działa link :razz: pisze że nie odnaleziono serwera Quote
Chefrenek Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Vectra napisał(a):nie działa link :razz: pisze że nie odnaleziono serwera Poprawiłam;) Quote
Vectra Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 fajne mają niektore rzeczy :) ktoś zamawiał może u nich ubranka ?? Jak cenowo jak jakościowo ? Quote
Greven Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Ubieranie - tak. Przebieranie - nie. Mój pituś od zeszłego seoznu występuje w derce moro :razz: Wcześniej była czerwona. Na chłodniejsze noce już zakładam jej swój stary podkoszulek, bo się po prostu trzęsie. Być może tej zimy będziemy więcej czasu spędzać w mieście - wtedy zastanowię się nad bucikami na solone chodniki. Quote
Vectra Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 [quote name='Greven']Ubieranie - tak. Przebieranie - nie. Mój pituś od zeszłego seoznu występuje w derce moro :razz: Wcześniej była czerwona. Na chłodniejsze noce już zakładam jej swój stary podkoszulek, bo się po prostu trzęsie. Być może tej zimy będziemy więcej czasu spędzać w mieście - wtedy zastanowię się nad bucikami na solone chodniki. marzną , marzną te bullowate :cool1: u mnie staffik i pitbulla w nocy pod kołdrą śpią , owinięte szczelnie . a podobno zima ma być ostra :shake: dlatego szukam jakiś ubranek cieplutkich na spacery Quote
Cimi Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Moja sucz ma ubranko na zimę :lol:. Zrobione przeze mnie :lol:. Zakładane przy bardzo niskiej temperaturze taka jak była w zimie 05/06 . Quote
drzalka Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 swietne sa te bluzy :lol: , kombinecozy.. ale widzial ktos tam ceny, pewne zabojcze... Quote
Chefrenek Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 drzalka napisał(a):swietne sa te bluzy :lol: , kombinecozy.. ale widzial ktos tam ceny, pewne zabojcze... Chyba w cenie dużych szelek rogza. :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ja mam tam zamiar napisać więc jak się czegoś dowiem to dam znać. Quote
Greven Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Wymiękam, wyobraziłam sobie moje psy w czymś takim :lol: :lol:http://www.grandefinale.pl/ubranka/okolicznosciowe.htmlA swoją drogą, to producent faktycznie ma trochę fajnych rzeczy, szczególnie bluzy, derki i kurtki wyglądają zachęcająco... Z piżamki by się moja córeczka cieszyła ;) Chyba trzeba będzie parę godzin pouczyć cudze dzieci i składać zamówienie. Zima idzie! Quote
Medorowa Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Chefrenek napisał(a):Chyba w cenie dużych szelek rogza. :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ja mam tam zamiar napisać więc jak się czegoś dowiem to dam znać. Pisz, pisz:razz: Quote
Recommended Posts