BlackSheWolf Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 a ja już byłam u niego wiele razy w galerii :D Quote
monita Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Ja w lutym wybieram się na pokaz mody :razz: Oprócz modelek, będą też psi modele ;) Quote
BlackSheWolf Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 ooooo :D :D :D czekamy na fotki z pokazu później :D Quote
Michi-08 Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 ja myślę tak jak "Rybka_39" moja babcia tak jakby uwzięła się na moim psie jak czasami jedzie do warszawy to z mojego psa wychodzi coś dziwnego.czasami psu który ma krótką sierść należy założyć jakiś "sweter: żeby nie zmarzł:cool3:;):roll: Quote
monita Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 No ale, bez przesady z tym ubieraniem ;) Quote
BlackSheWolf Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 a ja zamówie chyba ciepła derke od Cockermanki dla Kleksia :) bo Kleksiu znowu się przeziębił... a u niego odbija się to odrazu na układzie moczowym i sika po kropelce... nawet w domu robi bo nie wytrzymuje. Quote
monita Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Uuuu ... a może, to problemy z prostatą ?? Quote
Dinka Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Z chęcią poczekam na zdjęcia... Ciekawe czy psy lubią chodzić w ubraniach? Np. taki pies Paris Hilto to ma życie w luksusie, ale chyba jednak wolałby kochającą panią... A co wy sądzicie na ten temat? Quote
monita Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Ja się dowiedziałam, że gwoździem programu, ma być yorczek w szalu z futra szynszyli ;) Quote
BlackSheWolf Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 monita napisał(a):Uuuu ... a może, to problemy z prostatą ?? przy okazji też :placz: w marcu miał cewnikowanie bo miał kamienie i prostate też już leczyliśmy. Narazie jest spokój. Ale teraz przeziębienie wyszło... Quote
monita Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 ojej ... dlatego ja swojego psa, będę ciachać na wiosnę :p Quote
BlackSheWolf Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 monita napisał(a):ojej ... dlatego ja swojego psa, będę ciachać na wiosnę :p u Kleksa już za późno żeby go kastrować... miał by małe szanse przy tak dużej narkozie Quote
Izabela124. Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Moj Bobi zawsze nosil ubranka, ale nigdy kombinezonu, no i dzis nu zalozylam, bo u nas -14 stopni i stal jak wryty na podworku, wogle kroku nie chcial zrobic, musilam wracac sie do domu i zakladac mu derke. Nie wiem jak mam go przyzwyczaic Quote
Mada:) Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Izabela - kilka stron wcześniej na tutejszym wątku umieściłam ogłoszenie, że chcę sprzedać ubranko - kombinezon od mojego pieska, gdyż nie chce w nim chodzić z powodu tylnych nogawek (był przyzwyczajony jedynie do sweterków bez rękawków). Nie było żadnej nadziei, że się przyzwyczai do nowego ciuszka. Tyle pieniędzy wyrzucone w błoto. Minęły może 2 tygodnie, a mój psiak biega w kombinezoniku i wszystko jest OK. Z początku zauważyłam, że Chico robi małe kroczki. Następnego dnia już się załatwił w ubranku. Potem zaczął biegać, dreptać po schodach. Psiak dostrzegł, że jest mu cieplutko. Może niebawem wrzucę fotki ze spacerku z lasu w nowym ciuszku Chico'a. Nie jest powiedziane, że Twój piesek na 100% przekona się do ubranka, tak jak mój Chico (przyznam, że jestem tym miło zaskoczona), ale nie trać nadziei! Wychodź z psiakiem w kombinezonie na każdy spacerek i śledź każdy, najmniejszy postęp, każdy kroczek, ruch i wesoło chwal psiaka słowami. Wierzę, że i Twoje cudo się przekona. Życzę powodzenia i trzymam kciuki;). Quote
BlackSheWolf Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 oj monita to nie takie łatwe :) mojemu wogóle kiedyś nie mogłam nic założyć.... on odrazu się wyrywał, chciał to zdjąć, piszczał, latał jak opętany itp. powoli mu naklładać i za chwile zdejmować ;) smakołyki też sięprzydadza :) mój w tym roku po raz pierwszy dał sobie coś założyć Quote
Psiutka380 Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Ja też nie jestem za ubrankami dla psów. Nie mówię w zimie. Moja kuzynka ubiera Dorę w sweterek. Jest to bardzo cienutki, krótki, granatowy sweterek. Nosi go bo nie ma jednej łapki. Ale jak jest ciepło to chodzi bez sweterka. Quote
Izabela124. Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Dziekuje za rady Magdo. Mam nadzieje, ze mi sie uda Bobisia przekonac. Pozdrawiam! Quote
Mada:) Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 A oto fotki Chico w nowym ciuszku (może podwinięte rękawki, wyglądają nieco śmiesznie, ale troszku zbyt długie są :evil_lol:): Quote
dunia77 Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Widać, że Chico świetnie się czuje w kombinezonie :lol: Quote
monita Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Niee ... podwinięte nogawy bomba :loveu: ;) Quote
Arlene Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Chico jest tak uroczy, żew każdym ubranku wygląda bosko, np. dziś miałam przyjemność zobaczyć Go w cudnym czerwonym sweterku :loveu: Natomiast ja dzisiaj założyłam Nuśce sweterek przed wypuszczeniem do ogrodu, ponieważ jest u nas coraz zimniej i zimniej... CO mnie zaskoczyło, mała wróciła z podwórka ze sweterkiem na... pupie! Jakoś go sobie przesunęła, wyciągnęła łapki... Nie mam pojęcia, jak to zrobiła :evil_lol: Quote
monita Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Widocznie sweterek jej nie pasował :eviltong: Quote
Recommended Posts