Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hej!
Słuchajcie, czy znacie może kogoś, kto byłby w stanie zrobić z wełny lub innego materiału kamizelkę dla jamnika? :eviltong: Tyle, że mam pewne wymagania co do wyglądu takiej kamizelki, dlatego szukam kogoś, kto by się tego podjął za w miarę rozsądną cenę. :)

• 2 weeks later...
Posted

Nareszcie udało nam się kupić butki wycieczkowe dla Spykera.

Najpierw wpadły nam w oko te:
http://www.campmor.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?memberId=12500226&productId=39275733
ale okazało się, że najmniejsze są dużo za szerokie dla naszego chłopczyka - pewnie producent uważa, że małe pieski są tylko do siedzenia na kanapie :mad:
W końcu stanęło na dwóch parach (bo nie mogliśmy się zdecydować :p):
http://k-9designs.com/hound_accessories.htm#muttluks
i jeszcze jedne bez cholewki, których nie znalazłam w necie.

Zobaczymy jak się sprawdzą! Próby chodzenia w bucikach w sklepie zgromadziły nam całkiem liczną spragnioną wrażeń widownię :evil_lol:

Posted

Czy widział ktoś może na allegro bądź w jakimś sklepie internetowym jakiś ładny, niedrogi kombinezonik ciepły, zimowy dobrze gdyby też na łapki był, choć nie musi, najważniejsze podbrzusze, dla małego pieska?

Posted

smallpati napisał(a):
Chefrenek to jest z allegro?
Fajne tylko takie rozowe :D jakby to Moli nosila to by bylo czarne za chwile :)
nie jest troszke za bardzo szerokie na brzuszku?

Chefcio jest czyścioszkiem bo on... metro.:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Troszkę ale generalnie jest ok.

Tak z allegro.

Posted

Chefrenek napisał(a):
Ale super. Ty mieszkasz w USA, tak? Tam to chyba nie ma problemu z kupnem czegokolwiek dla psa?

No nie ma, niestety - dla mojej karty :oops:
Chociaż Spyker jest chyba niewymiarowy, bo niektóre modele na niego zwyczajnie nie pasują - np. uprzęży nie udało nam się dobrać idealnie.
Z ubranek ma oprócz butków tylko szlafrok frotowy z żółtą kaczuszką :cool3:, kupiony w sumie dla żartu, ale Spyker bardzo go polubił i wprost domaga się założenia go, kiedy wraca mokry ze spaceru :crazyeye:
Teraz jestem na tropie płaszcza przeciwdeszczowego, bo u nas teraz dość często pada, ale jak na razie nic mi nie przypadło na 100% do gustu...

Posted

[quote name='Chefrenek']Taki szlafrok to chyba widziałam na ebay'u.

Spyker ma ten:
http://www.dog.com/itemdy00.asp?T1=420106%20XS
W tym sklepie mają super cenę, widziałam identyczny szlafrok tej samej firmy i za $16.
Nie jest bardzo gruby, ale za to wygodny... Spyker wraca mokry z porannego wybiegu, zakładamy szlafrok i z powrotem do łóżka :cool3:

A masz jakieś jego zdjecia w tym szlafroku?

Mam i wrzucę tu trochę później :lol:

Posted

Chefrenek napisał(a):
Chefcio jest czyścioszkiem bo on... metro.:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Troszkę ale generalnie jest ok.

Tak z allegro.

tak myslalam ze z allegro, chyba sa jeszcze inne kolory o ile pamietam :)
I dobrze ze jest metro :P moj osiołek mały wykąpał się w ubranku w błocie :angryy: nastepnym razem jedyne co jej kupie to folie czarna bo szkoda materialow na jej wariacjie :P