Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

toyota napisał(a):
Wyjątkowo udane ubranko za nieduże pieniądze ! A Ares to urodzony model :).

dziękujemy :loveu: ubranko faktycznie bardzo fajne, dobrze, że nie jest grube, będzie idealne na wieczorne/ nocne spacery.

drzalka napisał(a):
Gustowny :D
Marta podesłałaś mi link do tshirtu, ale nie widzę tam rozm 10, do siódemki są.

pisałam do nich e-maila z prośbą o wymiary 10 i z tego co pamiętam w obwodzie miała mieć 80cm, długość coś ok 50cm, ostatnio były jeszcze w promocji za 25zł :)

Korenia napisał(a):
http://i1235.photobucket.com/albums/ff432/Dog_style/DSC01072_zps5d83f26e.jpg
Świetne! Tylko strasznie mnie drażni, że dół jest taki krótki, że cały brzuch na wierzchu ;/

niestety, przez to też nie chroni przed błotem/ wodą

• 1 month later...
Posted

Donatka112 napisał(a):
O kurcze masz naprawdę spora kolekcję tych ubranek dla łysolków :)

To kolekcja z 1.5 roku. Więcej już kupować nie będę. Dresy były ostatnim zakupem :lol:

• 3 months later...
Posted

O jakiej porze roku zaczynacie wyciągać z szaf Adidogi? Zastanawiam się nad kupnem tej bluzy dla młodego, bo gdy jest silniejszy wiatr/pada deszcz on zaczyna się trząść i jestem pewna, że nie jest spowodowane to strachem. Nie wiem czy w naszej sytuacji się to sprawdzi (na zimę będziemy mieć kombinezon), także wolę wiedzieć czy właściciele psów o krótkiej sierści stosują je np. jesienią. ;)

Posted

Jak bedzie padac to tylko zrobisz psu gorzej bo bluza przemaka, na deszcz kup pelerynke/derke, ktora nie jest droga. My activdoga uzywamy i wiosna i jesienia, jak jest sucho a dosyc zimno, wietrznie to wtedy jej zakladam. Oczywiscie nie jak np w maju jest chlodniejszy dzien tylko krotko po tym jak snieg sie stopi i jesienia juz jak jest zimno.

Posted

omry napisał(a):
Ale fajne, podobają mi się :razz: Miałam kupować po drugiej parze Adidogów dziewczynom, ale chyba się skusimy na to :lol:

Kup i powiedź mi czy warto :lol:
Napisałam do nich czy zrobią mi na nasz wymiar czekam na odpowiedź .

Posted

gops napisał(a):
Znalazłam wczoraj bluzy robione na zamówienie , ktoś od nich ma? Są dobrej jakości ? Potrzebuje bardzo nietypowy rozmiar ale skoro na zamówienie to chyba zrobią .
http://allegro.pl/coocky-bluzy-dresowe-cool-na-miare-okazja-i3473189061.html

Mam taką bluzę dla jamnika, według mnie ok, to nasza pierwsza bluza i nie mam porównania, ale wydaje mi się, że bawełna dobrej jakości, a nadruk (napis cool :cool1:) nie starł się po praniu :)

edit: tylko sposób zapinania na napy mnie wkurza ;P

Posted

Dzięki za odpowiedź!
Bluza już zamówiona, ja wzięłam zieloną z czarnymi dodatkami i czachą dla mojego .
Sama bluza 45zł więc uważam że mało .

Posted

gops napisał(a):
Dzięki za odpowiedź!
Bluza już zamówiona, ja wzięłam zieloną z czarnymi dodatkami i czachą dla mojego .
Sama bluza 45zł więc uważam że mało .

pochwal się koniecznie jak dojdzie :) czekam na zdjęcia :)

• 3 weeks later...
Posted

Przyszła dzisiaj bluza z allegro:
[URL]http://allegro.pl/coocky-bluzy-dresowe-cool-na-miare-okazja-i3473189061.html[/URL]

Bardzo dobra jakość, wymiary idealne, po zamówieniu Pani dzwoniła i ustaliła szczegóły na temat wymiarów i pasuje super :loveu:

Posted

U mnie są 3 mikrusy- 2 yorki (1,7 kg i 2 kg) oraz 1 kg chihuahua. Yorki jakąś garderobę na zimę mają a z czi już trudniej. Bo jak już coś dobre na długość- 20 cm, to w łapach i klatce za luźne...

Więc kupiłam maszynę do szycia, materiały i powstały już dwa ubranka ciepłe na jesienne zimne wieczory ;)

oto przykład tego co powstało jako pierwsze
[IMG]https://scontent-a-mad.xx.fbcdn.net/hphotos-frc1/1240376_613349422048549_386277368_n.jpg[/IMG]

• 2 weeks later...