Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziękuję wszystkim za gratulacje :loveu: to był Franiowy DEBIUT :loveu: i rozpoczęty w wielkim stylu :loveu:
A ja bałam się, że dostaniemy obiecującą :lol:

Serdeczne gratulacje pozostałym!!!

Kto wziął BIS? Bo już nie czekałam po babikach :loveu:

• Replies 358
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gratulacje dla za BIS Baby :lol::lol::lol:
Moje pieski:
Bloom Rubinowy Skarb - CAC, CACIB, BOB ukończony Mł. CH Słowacji :lol::lol::lol:
Bursztyn Rubinowy Skarb - CAC, res. CACIB, ukończony Mł. CH Słowacji :lol::lol:
Felicita z Cerekvicke Strane - CAC ukończony CH Słowacji :lol::lol:
Fellis z Cerekvicke Strane - CAC

Posted

Jagoodka - trudno zdarza się i bdb - ja to mówię pies bez bdb to jak żołnierz bez karabinu, a uczeń bez 2 (teraz 1 - ja jeszcze z tych co byli oceniani od 2 do 5. Wiesz może jak nasz drugi labek z championów - Beaty PT Cruiser?

Posted

GRATULUJEMY WSZYSTKIM WYNIKÓW WYSTAWOWYCH:multi:

my mamy 2 CAC-e z Bratysławy w sierpniu, mam prośbę do tych, którzy kończą chempionat Słowcji o odpowiedź na pytanie: czy na Słowacji ma być 1 rok i 1 dzień między pierwszym a trzecim CAC-em?
jak wygląda procedura składania wniosku o CH SŁOWACJI?
chcemy go skończyć w 2008 roku, ale jeśli musi minąc rok i dzień to dopiero na jesień będziemy planować wystawę słowacką

proszę tez o podanie stawki szpicy wilczych w Nitrze:oops::oops::oops:

Posted

[quote name='Savannah']wow, super debiut Kasiu! Gratulacje dla Ciebie i Frani !!:multi:
Dziękujemy :loveu: A marzyłam tylko o WO :lol:

Tak swoją drogą, czy na finałach nigdy nie dostaję żadnego potwierdzenia (oprócz nagrody :lol:) za zdobyte miejsce? :cool3: Żadnej karteruszki ani wpisu na kartę oceny? :cool3:

Posted

Asiaczek napisał(a):
ZWERGSCHNAUZER WEISS
sędzia: Chorwath Juraj/SK
pZDR.

Dziękuję :modla::modla::modla:.
Czy mogłabym się jeszcze uśmiechnąć o sznaucery miniaturowe pieprz i sól :) :modla:zdaję sobie sprawę, że było ich pewnie więcej niż białych:oops::oops::oops:

Posted

[quote name='Złośnica']ja robiłam aparatem Asiaczka więc może wstawi jak będzie miała czas ;)

haha to chyba z rok sobie poczekam:roll::evil_lol::evil_lol: bo Asia ostatnio na nadmiar czasu raczej nie cierpiała:evil_lol:

Posted

Asiaczek napisał(a):
Gratulacje!!!
Szkoda, że nie wiedziałam, że Wy to Wy, bo byłyby fotki z BOG...

No to Frania zrobiła Wielki Prezent!!! Brawo!!!
Pzdr.

Mam nadzieję, ze nic straconego i że będzie jeszcze niejedna okazja do spotkania i poznania się osobiście
Szkoda to jest tylko, że my też nie wiedzieliśmy, że my to my tzn. że to nas sędzia wybrał na III BOGa i chwileczkę sie zastaliśmy. Zachowałam się jak ciotka w Czechach a konkretnie jak andzka na Słowacji :evil_lol:

Posted

[quote name='Jagoodka']Ich. Nzoro Leminiscatus oc. bdb bez lokaty...
Reszta reprezenatcji VIII gr.
Cocker spaniel angielski czarny - DAHLIA Blac Petrs - suka która w olbrzymiej konkurenji na wystawie europekskiej wywalczyła III lokatę, w Nitrze oc. bdb 5/5
Mój Tares (Inter CH., Ch.Pl, Cz, Rom, Zw. Pl, Zw. Kl.Pl, zw.Kl.Cz)- welsh springer spaniel - również oc. bdb...

Tutaj chciałabym podziekować Rakiji za wspólną podróż. Jesteś wielka :)

Ja też dziękuję za miłe towarzystwo :) szkoda tylko ,że sukcesów wielkich, tym razem , nie osiągnęłyśmy ale następnym razem będzie lepiej :)

Posted

ARISEK napisał(a):

my mamy 2 CAC-e z Bratysławy w sierpniu, mam prośbę do tych, którzy kończą chempionat Słowcji o odpowiedź na pytanie: czy na Słowacji ma być 1 rok i 1 dzień między pierwszym a trzecim CAC-em?
jak wygląda procedura składania wniosku o CH SŁOWACJI?
chcemy go skończyć w 2008 roku, ale jeśli musi minąc rok i dzień to dopiero na jesień będziemy planować wystawę słowacką

nie ma wymaganego odstepu czasu - tylko cace musza byc zdobyte w dwoch roznych sezonach wystawowych

wysyla sie do SKJ oryginaly kart ocen i kartoniki CAC + ksero rodowodu + 10 EUR

ja na swoje championaty czekalam do miesiaca czasu

Posted

a tak wogole to nam poszlo calkiem niezle :)

w sobote na klubowej TESS zdobyla BIS Klasy Honorowej :multi:
a jej cora ALBA ASTRA byla 2 na 4 suczki i zdobyla res. CAC

w niedziele na miedzynarodowce TESS CAC i res. CACIB w klasie championow - rozpoczela Grand Championat Słowacji
ALBA ASTRA res. CAC w klasie otwartej
WATA res. CAC w klasie championow

ta droga skladam ogromniaste GRATULACJE dla Asiaczka, Zlosnicy, Magi i Panienki Bubu :laola: