Jagoodka Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 A nasz wyjazd na wystawe wisi na włosku. Tares na spacerze tak rozwalił łapę, że cały czas leży, piszczy, w ogóle nie wstaje, nie chodzi i nie daje siebie dotknąc ( kłapie na wszystkich zębami jak ktoś się do niego zbliża). 3 wystawa z rzędu na Słowacji , na którą prawdopodobnie nie pojedziemy... Ehhh, co za życie.... Quote
Asiaczek Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Widze, że Pechowcy sa wśród nas... W naszej grupie busowej tez zrobił się problem. Ale może uda nam sie znaleźć wyjscie z sytuacji. Do wyjazdu jeszcze trochę czasu jest... pzdr. Quote
panienkabubu Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Jagoodka napisał(a):A nasz wyjazd na wystawe wisi na włosku. Tares na spacerze tak rozwalił łapę, że cały czas leży, piszczy, w ogóle nie wstaje, nie chodzi i nie daje siebie dotknąc ( kłapie na wszystkich zębami jak ktoś się do niego zbliża). 3 wystawa z rzędu na Słowacji , na którą prawdopodobnie nie pojedziemy... Ehhh, co za życie.... trzymam kciuki, może jednak się uda! Quote
Nugatowa Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Asiaczek napisał(a):Widze, że Pechowcy sa wśród nas... W naszej grupie busowej tez zrobił się problem. Ale może uda nam sie znaleźć wyjscie z sytuacji. Do wyjazdu jeszcze trochę czasu jest... pzdr. Ten problem to pewnie JA :-(:oops: Nawte dobrze się stało, Nugat łysy jak kolano, aż wstyd go gdziekolwiek pokazywać :cool1::shake:Mimo to przepraszam jeszce raz :( Przesyłka doszła ??? . Quote
Jagoodka Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 panienkabubu napisał(a):trzymam kciuki, może jednak się uda! Ehhh, tzn. ja i tak pojadę, tylko nie wiem czy psa pokażę. Na razie zaopatrzyłam się w doraźną pomoc - spray zamrażający, i ewentualnie będziemy mrozić chorą łapeczkę... Quote
Asiaczek Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Nugatowa napisał(a):Ten problem to pewnie JA :-(:oops: Nawte dobrze się stało, Nugat łysy jak kolano, aż wstyd go gdziekolwiek pokazywać :cool1::shake:Mimo to przepraszam jeszce raz :( Przesyłka doszła ??? . Nieeee, to Nie Ty! Inna nasza kolezanka ... A przesyka jeszcze nie doszła. Jezeli wysłałas pocztą zwykła, to moze iść i tydzien... pzdr. Quote
panienkabubu Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Jagoodka napisał(a):Ehhh, tzn. ja i tak pojadę, tylko nie wiem czy psa pokażę. Na razie zaopatrzyłam się w doraźną pomoc - spray zamrażający, i ewentualnie będziemy mrozić chorą łapeczkę... Tak więc :kciuki::kciuki::kciuki: Quote
Złośnica Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 nie wierze , że to sie stało, ale pomyliły mi się dni wystawy :-( TZ nie ma na jutro urlopu żeby ze mną jechać...czy ktoś ma miejsce w busiku albo na aucie na jutro ??? Quote
zefirr Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Jagoodka napisał(a):Ehhh, tzn. ja i tak pojadę, tylko nie wiem czy psa pokażę. Na razie zaopatrzyłam się w doraźną pomoc - spray zamrażający, i ewentualnie będziemy mrozić chorą łapeczkę... To może i mojemu zamrozisz,bo się właśnie też dzisiaj skaleczył :placz: Ale moj jest specem w robieniu sobie krzywdy przed wystawą. Młodzieżowego championa skończył ze szwami w poduszce, zastanawiam się kiedy mi przyjdzie go w gipsie wystawiać :mad: Quote
Jagoodka Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 zefirr napisał(a):To może i mojemu zamrozisz,bo się właśnie też dzisiaj skaleczył :placz: Ale moj jest specem w robieniu sobie krzywdy przed wystawą. Młodzieżowego championa skończył ze szwami w poduszce, zastanawiam się kiedy mi przyjdzie go w gipsie wystawiać :mad: U nas żadnej poprawy... Taresik na łapsko nie staje i już...., coś mi się wydaje, że się nie pokażemy... No oczywiście, że mogę Twojemu też łapkę zamrozić :P Quote
gonpak Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Złośnica napisał(a):nie wierze , że to sie stało, ale pomyliły mi się dni wystawy :-( TZ nie ma na jutro urlopu żeby ze mną jechać...czy ktoś ma miejsce w busiku albo na aucie na jutro ??? aleś zaszalała:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: ja też tak często mam, i od pewnego czasu dni wystaw zaznaczam na kalendarzu na muszlą klozetową, wtedy mój TZ ma okazję kilka razy dziennie przyswoić sobie terim wystawy. trzymam kciuki za znalezienie trnsportu;) Quote
Złośnica Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 odpowiedź była błyskawiczna i jade :multi: Quote
jo-jo Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 A mógłby mi ktoś napisać adresa wystawy, bo oczywiście nie moge znaleźć :roll: Quote
panienkabubu Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 jo-jo napisał(a):A mógłby mi ktoś napisać adresa wystawy, bo oczywiście nie moge znaleźć :roll: ul. Vystavna 1 z tego co się orientuję. Będziecie? ps. podobno można odebrać jakiś kalendarz dla każdego wystawcy? :cool3: Quote
maga18 Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 razem z katalogiem daja :) ale nie podobaja mi sie te ich kalendarze... sa zaznaczone ich wystawy i ogolnie wielki "misz-masz" Quote
Basik Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Mocno trzymam za was kciuki - czekam na dobre wieści! Quote
jo-jo Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 panienkabubu napisał(a):ul. Vystavna 1 z tego co się orientuję. Będziecie? Wielkie dzięki! Ja sie nie wybieram, tylko mojego tzw. "podopiecznego" wysyłam ;-) Quote
panienkabubu Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 maga18 napisał(a):razem z katalogiem daja :) ale nie podobaja mi sie te ich kalendarze... sa zaznaczone ich wystawy i ogolnie wielki "misz-masz" Darowanemu koniowi się w zęby nie patrzy :grins: :lol: Quote
panienkabubu Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Asiaczkowe psiaki: KENIO - CAJC ZELKA - r.CAC DZEZIK - CAC, CACIB, BOB !!! GRATULACJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :multi::multi::multi: Czekają na grupy :cool3: Quote
Savannah Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 dodatkowo Asiaczek napisała, ze Luger od Złosnicy - CAC i res. CACIB !! GRATULACJE DLA ASIACZKA !!!:loveu::loveu::loveu: GRATULACJE DLA ZŁOSNICY !!:multi: Quote
panienkabubu Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 No to zaczynają się sukcesy z Nitry :loveu: O jesu aż mam ciarki na ciele :loveu: Quote
Błyskotka Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 WIELKIE GRATULACJE :multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Gonia Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Asia,WIELKIE GRATULACJE!!!!!:loveu::sweetCyb::bigok: Drugi,polski CACIB i BOB dla Jamnika długowłosego standardowego SANTORINI Światołdycz!!!!!!!!!!! Quote
Agasia Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Brawo Asiaczki, Złośnica i jamniczek!! :) Czekamy na reszte! Quote
Recommended Posts