Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 358
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A nasz wyjazd na wystawe wisi na włosku. Tares na spacerze tak rozwalił łapę, że cały czas leży, piszczy, w ogóle nie wstaje, nie chodzi i nie daje siebie dotknąc ( kłapie na wszystkich zębami jak ktoś się do niego zbliża).
3 wystawa z rzędu na Słowacji , na którą prawdopodobnie nie pojedziemy...
Ehhh, co za życie....

Posted

Widze, że Pechowcy sa wśród nas...

W naszej grupie busowej tez zrobił się problem. Ale może uda nam sie znaleźć wyjscie z sytuacji. Do wyjazdu jeszcze trochę czasu jest...
pzdr.

Posted

Jagoodka napisał(a):
A nasz wyjazd na wystawe wisi na włosku. Tares na spacerze tak rozwalił łapę, że cały czas leży, piszczy, w ogóle nie wstaje, nie chodzi i nie daje siebie dotknąc ( kłapie na wszystkich zębami jak ktoś się do niego zbliża).
3 wystawa z rzędu na Słowacji , na którą prawdopodobnie nie pojedziemy...
Ehhh, co za życie....

trzymam kciuki, może jednak się uda!

Posted

Asiaczek napisał(a):
Widze, że Pechowcy sa wśród nas...

W naszej grupie busowej tez zrobił się problem. Ale może uda nam sie znaleźć wyjscie z sytuacji. Do wyjazdu jeszcze trochę czasu jest...
pzdr.

Ten problem to pewnie JA :-(:oops: Nawte dobrze się stało, Nugat łysy jak kolano, aż wstyd go gdziekolwiek pokazywać :cool1::shake:Mimo to przepraszam jeszce raz :(

Przesyłka doszła ??? .

Posted

panienkabubu napisał(a):
trzymam kciuki, może jednak się uda!

Ehhh, tzn. ja i tak pojadę, tylko nie wiem czy psa pokażę. Na razie zaopatrzyłam się w doraźną pomoc - spray zamrażający, i ewentualnie będziemy mrozić chorą łapeczkę...

Posted

Nugatowa napisał(a):
Ten problem to pewnie JA :-(:oops: Nawte dobrze się stało, Nugat łysy jak kolano, aż wstyd go gdziekolwiek pokazywać :cool1::shake:Mimo to przepraszam jeszce raz :(

Przesyłka doszła ??? .

Nieeee, to Nie Ty! Inna nasza kolezanka ...

A przesyka jeszcze nie doszła. Jezeli wysłałas pocztą zwykła, to moze iść i tydzien...
pzdr.

Posted

Jagoodka napisał(a):
Ehhh, tzn. ja i tak pojadę, tylko nie wiem czy psa pokażę. Na razie zaopatrzyłam się w doraźną pomoc - spray zamrażający, i ewentualnie będziemy mrozić chorą łapeczkę...

Tak więc :kciuki::kciuki::kciuki:

Posted

Jagoodka napisał(a):

To może i mojemu zamrozisz,bo się właśnie też dzisiaj skaleczył :placz:

Ale moj jest specem w robieniu sobie krzywdy przed wystawą. Młodzieżowego championa skończył ze szwami w poduszce, zastanawiam się kiedy mi przyjdzie go w gipsie wystawiać :mad:

Posted

zefirr napisał(a):
To może i mojemu zamrozisz,bo się właśnie też dzisiaj skaleczył :placz:

Ale moj jest specem w robieniu sobie krzywdy przed wystawą. Młodzieżowego championa skończył ze szwami w poduszce, zastanawiam się kiedy mi przyjdzie go w gipsie wystawiać :mad:

U nas żadnej poprawy... Taresik na łapsko nie staje i już...., coś mi się wydaje, że się nie pokażemy...
No oczywiście, że mogę Twojemu też łapkę zamrozić :P

Posted

Złośnica napisał(a):
nie wierze , że to sie stało, ale pomyliły mi się dni wystawy :-( TZ nie ma na jutro urlopu żeby ze mną jechać...czy ktoś ma miejsce w busiku albo na aucie na jutro ???

aleś zaszalała:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: ja też tak często mam, i od pewnego czasu dni wystaw zaznaczam na kalendarzu na muszlą klozetową, wtedy mój TZ ma okazję kilka razy dziennie przyswoić sobie terim wystawy.

trzymam kciuki za znalezienie trnsportu;)

Posted

jo-jo napisał(a):
A mógłby mi ktoś napisać adresa wystawy, bo oczywiście nie moge znaleźć :roll:

ul. Vystavna 1 z tego co się orientuję.
Będziecie?

ps. podobno można odebrać jakiś kalendarz dla każdego wystawcy? :cool3:

Posted

panienkabubu napisał(a):
ul. Vystavna 1 z tego co się orientuję.
Będziecie?

Wielkie dzięki! Ja sie nie wybieram, tylko mojego tzw. "podopiecznego" wysyłam ;-)