Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

wystawa tradycyjnie w halach Argokomplexu

I termin 17.09
II termin 1.10

sobota grupy 1 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8
niedziela grupy 2-9-10

formularz zgłoszenia: http://www.nitracanis.sk/prihlaska.pdf

organizator:

N I T R A C A N I S
P.O.BOX 56F, SK - 949 01 NITRA
TEL: + 421 - 37 - 7739341-2
FAX: + 421 -37 7734967

E-mail: nitracanis@nitracanis.sk

opłaty + obsada sedziowska : http://www.nitracanis.sk/

niestety nie ma jeszcze podanych sedziow na 2 :(

• Replies 358
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja mam jak zwykle pytanie, czy ktoś przelewał pieniądze za opłatę na konto? Bo ja zawsze placę na wystawie.

Pierwszy termin to 40 euro za 1 psa i 35 za drugiego, a oplata na wystawie wynosi 50 euro za każdego. Różnica jest...

Posted

Koszty przelewow zagranicznych sa niestety w wiekszosci bankow bardzo wysokie i najczesciej najbardziej oplaca sie wniesc wyzsza oplate na wystawie.

Jesli ktos wie, ktory bank ma dobra oferte na przelewy zagraniczne - niech napisze :)

Posted

Elitesse napisał(a):
PKO BP 45 zl

Niestety nie do konca prawda. Cwiczylam, Ten koszt nie zawiera kosztow banku posredniczacych, ktore trzeba wziac na siebie (nie mozna przerzucic na organizatora wystawy). Jak robilam przelew na Lotwe oplaty wyniosly razem ok. 120 pln :(

Posted

Elitesse napisał(a):
ja wplacalam do Austrii i zaplacilam tylko te 45 zl
ale nie przelewalam na konto z konta tylko robilam wplace w kasie banku :roll:

Widzisz! to moze tu jest pies pogrzebany! A masz konto w PKO BP?

Posted

Zeliika napisał(a):
Widzisz! to moze tu jest pies pogrzebany! A masz konto w PKO BP?

mam konto w PKO ale w innym oddziale wiec nie mogli zrobic przelewu i mialam tez swoje euro - pani doradzila ze oni maja drogie i bardziej oplaca sie kupic w kantorze :eviltong:

Posted

maga18 napisał(a):
polecam konto walutowe w BZ WBK - masz na koncie euro - przelewasz w euro - wyplacasz w euro, wplacasz euro :)
oplata za przelewy to groszeeeeee :loveu:

Dobrze wiedziec! Mozna takie konto miec u nich z opcja internetowa?

Posted

Elitesse napisał(a):
mam konto w PKO ale w innym oddziale wiec nie mogli zrobic przelewu i mialam tez swoje euro - pani doradzila ze oni maja drogie i bardziej oplaca sie kupic w kantorze :eviltong:

to sie nazywa obsluga :lol:

Posted

Zeliika napisał(a):
Dobrze wiedziec! Mozna takie konto miec u nich z opcja internetowa?

oczywiscie :)
robiac przelew dostaje sie kod na swoją komorke - tzn na nr kom podany podczas zakladania konta - i nalezy przepisac kod by potwierdzic zlecenie

Posted

maga18 napisał(a):
oczywiscie :)
robiac przelew dostaje sie kod na swoją komorke - tzn na nr kom podany podczas zakladania konta - i nalezy przepisac kod by potwierdzic zlecenie

Super! pomysle o zalozeniu sobie takiego "tajnego" wystawowego konta z euro.:razz:

Posted

Tu znalazlam artykul o tym, ze w BZ WBK tak tanio :)
http://www.bankier.pl/wiadomosc/Przelewy-zagraniczne-taniej-i-za-darmo-w-BZWBK-1454333.html

Poza tym istnieje jeszcze opcja przeslania pieniedzy do Slowacji przekazem pocztowym (na adres Zwiazku, nie na konto), co kosztuje 13 pln (usluga dostepna na nie wszystkich pocztach). Nie wiem tylko, czy slowacki zwiazek przyjmuje taka forme platnosci. W ten sposob z powodzeniem placilam za wystawy na Litwie.

Posted

blaira napisał(a):
Niestet na slowacji nie przyjmuja przekazow :/
Ja oplacalam kiedys wystawe z mBanku wyszlo ok 60 zl

Z tego atrykulu nt. BZ WBK do ktorego link podalam wczesniej wynika, ze w BZ WBK przelew kosztuje 30 pln. To dwukrotnie taniej.

Posted

blaira napisał(a):

To trochę dziwne bo ja w tym roku i do Trencina i do Banskiej Bystricy i na klub na Słowcji robiłam pocztowy przekaz i wszystko było ok. Pieniądze przyjęli i nic na wystawie nie płaciłam ;)

Posted

Zeliika napisał(a):
Z tego atrykulu nt. BZ WBK do ktorego link podalam wczesniej wynika, ze w BZ WBK przelew kosztuje 30 pln. To dwukrotnie taniej.

Za przelew ze zwykłego, niewalutowego, konta w wbk, zapłaciłam ostatnio te 30zł. :p

Posted

Ja nie wysyłałam jeszcze z konta ale w milenium mi gość powiedział 9zł !!!!! za przelew zagraniczny.
Musze sprawdzić jak to sie ma w rzeczywistosci i czy nic potem nie doliczaja.

Posted

Tecia napisał(a):
Ja nie wysyłałam jeszcze z konta ale w milenium mi gość powiedział 9zł !!!!! za przelew zagraniczny.
Musze sprawdzić jak to sie ma w rzeczywistosci i czy nic potem nie doliczaja.

Mnie 2 lata temu koszt przelewu zagranicznego z millennium wyniosl 120 pln! 25 oplaty millenium, reszta - banki poisredniczace :pissed:

Posted

Zeliika napisał(a):
Mnie 2 lata temu koszt przelewu zagranicznego z millennium wyniosl 120 pln! 25 oplaty millenium, reszta - banki poisredniczace :pissed:

Czyli jednak to co w cenniku nijak sie ma do rzeczywistosci,
dobrze wiedziec ze przed zlozeniem przelewu warto podrazyc czy nie ma ukrytych kosztow.
:mad:

Posted

blaira napisał(a):

A ja na Słowację wysyłam pieniądze w kopercie razem ze zgłoszeniem listem wartościowym - opłata ok 12 zł i zawsze jest wszystko OK :)