Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 388
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Słuchajcie, a może ja ktoś ukradł, potem chciał jej sie pozbyć i przywiązał do drzewa?
Po chipie można ustalić właściciela. Jeśli jest taka młodziutka , ma chipa , była operowana to znaczy, że ktoś sie o nią troszczył.

Posted

Jasny gwint, pomiatają psem jakby to była zabawka, ze schronu do domu, do schronu, na ulice. Co to ma być. Ludzoe są potworami. Nic ich nie zobowiązuje, żadnej odpowiedzialności. Psa się bierze na całe życie to nie może być pochopna decyzja. :mad:

Posted

Jesli okazałoby sie , że tak postąpił z nią właściciel to zapisuje się na ten nalot w kominiarkach jak mamę kocham.
Jak nie spełniała jego oczekiwań to mógł jej poszukać nowego domku, lub zawieźć do schroniska.
Jednak, jeśli chodzi o mnie to nie ma czegoś takiego jak oczekiwania wobec psa. Bierze sie go na dobre i na złe . To nie jest artykuł , który można reklamować tylko żywe stworzenie.

Posted

Każdy pies to jedna wielka niewiadoma,kazdy ma swój charakter, poznajemy go w domu, uczymy, przyzwyczajamy, uzalezniamy od siebie, a takie porzucenie po tym wszystkim to po prostu bestialstwo.

Pies to nie zabawka i ludzie powinni sobie to iświadomić, tylko do kogo, ja to głupia piszę przecież wszyscy dogomaniacy to wiedzą.

Skad ja wezmę kominiarkę???? :mad: