kontaktogloszenia Posted June 11, 2014 Posted June 11, 2014 Kochane ciocie ja wyjeżdżam na tydzień , więc nie będzie mnie tutaj...Nadrobię zaległości jak wrócę. Pozdrawiam Wiola Quote
Panna Marple Posted June 11, 2014 Posted June 11, 2014 Spoko, będziemy pilnować dobytku pod Twoją nieobecność;) Quote
paula_t Posted June 12, 2014 Posted June 12, 2014 Opis wizyty przedadopcyjnej Alfika brzmi całkiem, całkiem:) Bardzo ważne jest to, że Państwo wykazują inicjatywę co do wielu kwestii, są chęci, jest serce i zaangażowanie. Poczekajmy na spokojnie i zobaczmy jak będzie wyglądać kwestia odwiedzin u Alfika, poznania go, Państwo dzięki temu sami zobaczą "z czym to się je", jaki Alfik jest, a w między czasie czekam na wynik kolejnej wizyty PA :) W razie czego można któremuś domkowi podrzucić innego psiaka ;) Quote
Gabi79 Posted June 12, 2014 Posted June 12, 2014 Ciotki Kochane kojarzycie kogoś na dogo od labków i terierów. znowu wlazłam na str. schroniska w Chorzowie:-( http://www.chorzow.schronisko.com/flash/flashGallery-kwarantanna/galeria.html Quote
Martika&Aischa Posted June 12, 2014 Posted June 12, 2014 [quote name='Gabi79']Ciotki Kochane kojarzycie kogoś na dogo od labków i terierów. znowu wlazłam na str. schroniska w Chorzowie:-( http://www.chorzow.schronisko.com/flash/flashGallery-kwarantanna/galeria.html Gabi tu znajdziesz dziewczyny od labków ...taki piękny chłopak z pewnością znajdzie szybciutko domek :) http://www.dogomania.pl/forum/threads/236500-SKARBONKA-dla-LABRADOR%C3%93W-w-pilnej-potrzebie-!!!!-POM%C3%93%C5%BB-pomaga%C4%87 Quote
Gabi79 Posted June 12, 2014 Posted June 12, 2014 [quote name='Martika@Aischa']Gabi tu znajdziesz dziewczyny od labków ...taki piękny chłopak z pewnością znajdzie szybciutko domek :) http://www.dogomania.pl/forum/threads/236500-SKARBONKA-dla-LABRADORÓW-w-pilnej-potrzebie-!!!!-POMÓŻ-pomagać Dziękuję Kochana!!! Quote
Makila Posted June 12, 2014 Posted June 12, 2014 Czekam na telefon od Państwa którzy są (a może byli) zainteresowani Alfikiem i póki co cisza Jutro Alfik zostanie pozbawiony klejnotów :evil_lol: Quote
Gabi79 Posted June 12, 2014 Posted June 12, 2014 Makila napisał(a):Czekam na telefon od Państwa którzy są (a może byli) zainteresowani Alfikiem i póki co cisza Jutro Alfik zostanie pozbawiony klejnotów :evil_lol: Alficzku, bądź dzielny!!! Quote
Nutusia Posted June 13, 2014 Posted June 13, 2014 Od terierów jest Rita60 ;) Alfiś - trochę poboli, a potem już będzie tylko... lżej! :) Quote
Makila Posted June 13, 2014 Posted June 13, 2014 No nie wiem czy tak fajnie, ale na pewno lżej ;) Alfik jeszcze lekko przytłumiony. Quote
Poker Posted June 13, 2014 Posted June 13, 2014 BEEE ciotki nabijają się z biednego, bezradnego Alfisia. Quote
kontaktogloszenia Posted June 14, 2014 Posted June 14, 2014 Makila napisał(a):No nie wiem czy tak fajnie, ale na pewno lżej ;) Alfik jeszcze lekko przytłumiony. Makila jak Alfik po astracji? Mam nadzieję ,ze wszystko dobrze... Napisz czy państwo się odezwało. Pozdrawiam ,całuski dla maluszka :)* Quote
kontaktogloszenia Posted June 14, 2014 Posted June 14, 2014 Nowe wpłaty : Pani Magdalena z Dębicy – 15,00 zł Pani Anna z Rabki Zdroju – 20,00 zł PIĘKNIE DZIĘKUJEMY :) Quote
Makila Posted June 15, 2014 Posted June 15, 2014 Alfi po kastracji jak młody bóg:lol: Nie widać, żeby coś go bolało i ranką po kastracji też się nie interesuje, więc nie musi chodzić w kołnierzu. W sprawie odwiedzin Alfika nikt do mnie nie dzwonił. Quote
Gabi79 Posted June 15, 2014 Posted June 15, 2014 Makila napisał(a):Alfi po kastracji jak młody bóg:lol: Nie widać, żeby coś go bolało i ranką po kastracji też się nie interesuje, więc nie musi chodzić w kołnierzu. W sprawie odwiedzin Alfika nikt do mnie nie dzwonił. Kochany, dzielny Alfik:loveu: A skoro nie dzwonią, ich strata Quote
paula_t Posted June 15, 2014 Posted June 15, 2014 Gabi79 napisał(a):Kochany, dzielny Alfik:loveu: A skoro nie dzwonią, ich strata Dokładnie! Swoją drogą szkoda, że ludzie nie mają nawet odwagi zadzwonić i przedstawić jak się sprawy mają...:shake: Quote
Panna Marple Posted June 15, 2014 Posted June 15, 2014 W rozmowie z Wiolą powiedzieli, że się zastanawiają czy to jest pies dla nich Quote
Makila Posted June 15, 2014 Posted June 15, 2014 Chyba doszli do wniosku, że to nie jest pies dla nich. Moim zdaniem są odpowiedzialni, bo jest masa idiotów którzy najpierw adoptują psiaka, a dopiero później myślą. Quote
Anula Posted June 15, 2014 Author Posted June 15, 2014 Alfik znajdzie domek i to domek jeden z najlepszych,jestem o tym przekonana i tak będzie.Jest młodym, bardzo ładnym malutkim psiakiem,przemiłym i kontaktowym,otwartym do człowieka.Marzyło mi się aby Alfik po operacji trafił już do DS aby tam się nim zaopiekowano,a to ze względu tylko na Makilę,która pod opieką ma troszeczkę piesków i będzie jej ciężko opiekować się Alfikiem. Cieszę się,że Alfik czuje się dobrze po kastracji,oby szybciutko rana się zagoiła. Wszystkim,którzy zaglądają do Alfika i interesują się nim bardzo dziękuję,a także dziękuję za pomoc finansową na operację oczek.Marzy mi się uzbierać chociaż 1/2 kwoty.Po operacji także będą wydatki w formie kropli,leków i wizyt kontrolnych. Quote
kontaktogloszenia Posted June 15, 2014 Posted June 15, 2014 Makila napisał(a):Chyba doszli do wniosku, że to nie jest pies dla nich. Moim zdaniem są odpowiedzialni, bo jest masa idiotów którzy najpierw adoptują psiaka, a dopiero później myślą. Super że Aluś dobrze znosi rekonwalescencje po kastracji :) Co do państwa, to chyba jednak lepiej że odpuścili. Mam nadzieję,że drugi domek to będzie ten którego szukamy dla Alfika!!!! Quote
Nutusia Posted June 16, 2014 Posted June 16, 2014 Z domkiem to jest tak, że nie ma tego złego, co by nie wyszło na... lepsze! ;) Nie jeden raz to przerobiłam ze swoimi tymczasami i teraz już nigdy mi nie żal, jeśli ktoś rezygnuje z adopcji, bo to oznacza tylko, że na psiaka czeka jeszcze lepszy ludź :) Quote
Panna Marple Posted June 16, 2014 Posted June 16, 2014 Przed chwilą dostałam sms od pani, do której miałam jechać jutro na wizytę pa (właśnie sprawdzałam w googlach jak tam trafić), że jednak rezygnuje:-(. Nie podała powodów, przeprosiła. Cóż...lepiej wycofać się przed adopcją niż po adopcji. Szkoda, bo domek brzmiał dobrze:-(. Quote
Recommended Posts