Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 467
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Opis wizyty przedadopcyjnej Alfika brzmi całkiem, całkiem:) Bardzo ważne jest to, że Państwo wykazują inicjatywę co do wielu kwestii, są chęci, jest serce i zaangażowanie. Poczekajmy na spokojnie i zobaczmy jak będzie wyglądać kwestia odwiedzin u Alfika, poznania go, Państwo dzięki temu sami zobaczą "z czym to się je", jaki Alfik jest, a w między czasie czekam na wynik kolejnej wizyty PA :) W razie czego można któremuś domkowi podrzucić innego psiaka ;)

Posted

[quote name='Gabi79']Ciotki Kochane kojarzycie kogoś na dogo od labków i terierów.
znowu wlazłam na str. schroniska w Chorzowie:-(

http://www.chorzow.schronisko.com/flash/flashGallery-kwarantanna/galeria.html

Gabi tu znajdziesz dziewczyny od labków ...taki piękny chłopak z pewnością znajdzie szybciutko domek :)

http://www.dogomania.pl/forum/threads/236500-SKARBONKA-dla-LABRADOR%C3%93W-w-pilnej-potrzebie-!!!!-POM%C3%93%C5%BB-pomaga%C4%87

Posted

Makila napisał(a):
Czekam na telefon od Państwa którzy są (a może byli) zainteresowani Alfikiem i póki co cisza

Jutro Alfik zostanie pozbawiony klejnotów :evil_lol:

Alficzku, bądź dzielny!!!

Posted

Makila napisał(a):
No nie wiem czy tak fajnie, ale na pewno lżej ;)

Alfik jeszcze lekko przytłumiony.

Makila jak Alfik po astracji? Mam nadzieję ,ze wszystko dobrze... Napisz czy państwo się odezwało. Pozdrawiam ,całuski dla maluszka :)*

Posted

Alfi po kastracji jak młody bóg:lol:

Nie widać, żeby coś go bolało i ranką po kastracji też się nie interesuje, więc nie musi chodzić w kołnierzu.

W sprawie odwiedzin Alfika nikt do mnie nie dzwonił.

Posted

Makila napisał(a):
Alfi po kastracji jak młody bóg:lol:

Nie widać, żeby coś go bolało i ranką po kastracji też się nie interesuje, więc nie musi chodzić w kołnierzu.

W sprawie odwiedzin Alfika nikt do mnie nie dzwonił.

Kochany, dzielny Alfik:loveu:

A skoro nie dzwonią, ich strata

Posted

Gabi79 napisał(a):
Kochany, dzielny Alfik:loveu:

A skoro nie dzwonią, ich strata

Dokładnie!
Swoją drogą szkoda, że ludzie nie mają nawet odwagi zadzwonić i przedstawić jak się sprawy mają...:shake:

Posted

Chyba doszli do wniosku, że to nie jest pies dla nich.

Moim zdaniem są odpowiedzialni, bo jest masa idiotów którzy najpierw adoptują psiaka, a dopiero później myślą.

Posted

Alfik znajdzie domek i to domek jeden z najlepszych,jestem o tym przekonana i tak będzie.Jest młodym, bardzo ładnym malutkim psiakiem,przemiłym i kontaktowym,otwartym do człowieka.Marzyło mi się aby Alfik po operacji trafił już do DS aby tam się nim zaopiekowano,a to ze względu tylko na Makilę,która pod opieką ma troszeczkę piesków i będzie jej ciężko opiekować się Alfikiem.
Cieszę się,że Alfik czuje się dobrze po kastracji,oby szybciutko rana się zagoiła.
Wszystkim,którzy zaglądają do Alfika i interesują się nim bardzo dziękuję,a także dziękuję za pomoc finansową na operację oczek.Marzy mi się uzbierać chociaż 1/2 kwoty.Po operacji także będą wydatki w formie kropli,leków i wizyt kontrolnych.

Posted

Makila napisał(a):
Chyba doszli do wniosku, że to nie jest pies dla nich.

Moim zdaniem są odpowiedzialni, bo jest masa idiotów którzy najpierw adoptują psiaka, a dopiero później myślą.

Super że Aluś dobrze znosi rekonwalescencje po kastracji :) Co do państwa, to chyba jednak lepiej że odpuścili. Mam nadzieję,że drugi domek to będzie ten którego szukamy dla Alfika!!!!

Posted

Z domkiem to jest tak, że nie ma tego złego, co by nie wyszło na... lepsze! ;) Nie jeden raz to przerobiłam ze swoimi tymczasami i teraz już nigdy mi nie żal, jeśli ktoś rezygnuje z adopcji, bo to oznacza tylko, że na psiaka czeka jeszcze lepszy ludź :)

Posted

Przed chwilą dostałam sms od pani, do której miałam jechać jutro na wizytę pa (właśnie sprawdzałam w googlach jak tam trafić), że jednak rezygnuje:-(. Nie podała powodów, przeprosiła. Cóż...lepiej wycofać się przed adopcją niż po adopcji. Szkoda, bo domek brzmiał dobrze:-(.