merryjanee Posted May 5, 2014 Posted May 5, 2014 (edited) [FONT=book antiqua]Lady na nowo szuka domu! Jest ona pod opieką Bytomsko - Jaworznickiego Domu Tymczasowego. Zainteresowanie tą wspaniałą sunią niestety jest zerowe :( Sunia przebywa w hotelu w Bytomiu, za którego nawet nie mamy jak zapłacić. Ma schronienie, ale na jak długo?? Bez funduszy na spłatę hotelu nie będziemy mogły jej tam dłużej trzymać. Bardzo proszę rzucić na nią oko...przecież to wspaniała sunia, której życie nigdy nie oszczędzało! :( Bardzo prosimy każdą osobę którą choć troszkę zainteresuje los i istnienie Lady o kontakt... może jest ktoś w stanie kto wspomoże ją finansowo w spłacie jej długów.. a może znajdzie się w końcu osoba która się w niej zakocha?? Album ze zdjęciami Lady: https://www.facebook.com/bytomski.domtymczasowy/media_set?set=a.250347851773713.1073741877.100003954999335&type=1 Lady to około roczna sunia, wesoła i pełna energii do zabawy. Lubi inne psy i dzieci. Została zabrana z ciężkich warunków wraz z dwiema suczkami, które już znalazły dom. Bardzo tęskni za bliskością człowieka, chce być blisko niego. Sunia jest wysterylizowana, przebywa w hoteliku. Jesteśmy zadłużone już na ponad 1600 zł - mówię tu o kosztach hotelowania suni. Organizujemy bazarki na Facebook'u, jednak nie mamy żadnych stałych deklaracji na hotel suni ani żadnych perspektyw na nowy domek. Jeżeli chcesz adoptować sunię - napisz! Jeśli nie możesz jej dać domu proszę wspomóż finansowo chociaż drobną kwotą. Deklaracje stałe jak i jednorazowe są nam bardzo potrzebne! [/FONT] Edited May 12, 2014 by merryjanee Quote
merryjanee Posted May 5, 2014 Author Posted May 5, 2014 [FONT=book antiqua]rozliczenie konta w razie wpłat.[/FONT] Quote
merryjanee Posted May 5, 2014 Author Posted May 5, 2014 [FONT=book antiqua]Tutaj jeszcze link na nowy bazarek na FB - serdecznie zapraszam! https://www.facebook.com/events/1418570888406980/?source=1[/FONT] Quote
merryjanee Posted May 5, 2014 Author Posted May 5, 2014 Bardzo Wam dziękuję za wizyty, jak tylko dostanę konto od dziewczyn to wrzucę do 1 postu Quote
Majkowska Posted May 5, 2014 Posted May 5, 2014 Postaram się Lady coś podarować jak mi jeszcze pod koniec miesiąca starczy, bardzo ją wirtualnie lubię. A czy wy z Lady znacie się osobiście?? Możesz coś więcej o niej napisać?? Z opisów wygląda że to cudowna suńka:loveu: Quote
merryjanee Posted May 5, 2014 Author Posted May 5, 2014 Niestety ja nic o niej powiedzieć nie mogę - mieszkam w Jaworznie i zawsze na DT mamy tylko jednego psiaka (aktualnie Daisy). W Bytomiu nie bywam, ale może dziewczyny mogą coś więcej powiedzieć Quote
Majkowska Posted May 5, 2014 Posted May 5, 2014 Aha, chciałam się dowiedzieć jakie macie "znajomości" ;) Jeśli chodzi o Lady to mnie na bieżąco informuje Justyna z Bytomsko-Jaworznickiego i wszystko co wiem wypisuję na wątku BJDT z mojego podpisu ;) Gdybyście potrzebowały jakiegoś bannerka, daj znać to coś wam strzelę. Lady jest super psicą i trzeba jakoś odczarować ten zastój w jej adopcyjnym życiu. Quote
merryjanee Posted May 5, 2014 Author Posted May 5, 2014 o super dziękujemy ! Ja z BJDT znam Karine, Asie i Justyne. Niedługo będziemy mieli okazję poznać więcej osób :) To dopiero nasz 5 (chyba) tymczas od dziewczyn, więc tą przygodę dopiero zaczynamy Quote
merryjanee Posted May 12, 2014 Author Posted May 12, 2014 Lady w sobotę pojechała do domu, bardzo dziekuje wszystkim za obecnosc na watku! :) Quote
Majkowska Posted May 12, 2014 Posted May 12, 2014 Super :multi: Ale dług chyba jakiś jeszcze został, prawda?? Quote
merryjanee Posted May 12, 2014 Author Posted May 12, 2014 [quote name='Majkowska']Super :multi: Ale dług chyba jakiś jeszcze został, prawda??[/QUOTE] Chyba tak, ale dziewczyny zrobiły bazarek na FB, a ten wątek miał służyć głównie adopcji Lady i zbieranie deklaracji na jej pobyt w hoteliku, więc w tym sensie mogę zamknąć. Jednak nadal prosimy o pomoc finansową i szukamy domku dla Daisy Quote
Recommended Posts