Mysia_ Posted June 20, 2007 Author Posted June 20, 2007 Sesja zdięciowa Robaczka :loveu: I jak tu sie nie zakochać? :p Quote
Kara. Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 On bardziej jak persowaty kot wygląda niż jak pies na tych zdjęciach:evil_lol:Może na miau go;) Quote
malagos Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 ale on ma niesamowite oczy! :crazyeye: :loveu: Quote
Kam Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 aaaaa, jaki piękny brzydalek, cudeńko po prostu :loveu: dodałam nowe zdjęcia do aukcji zakochałam się na amen :roll: Quote
Legion23 Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 on jest na pewno stary?... młodo wygląda ...i cuuuudnyyyyyyy ;DD Quote
iwop Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 ja nie wiem co wy z tym brzydki i brzydki :angryy: On sliczny jest:oops: Quote
akteris Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 To zdjęcie powaliło mnie z nóg:) Śmieszna pięknota:) Co za cudeńko maleńkie:) Oj śliczniutki gdyby nie to że mam juz swojego bezzębnego staruszka to juz byłbyś mój ;) Quote
shanti Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Witajcie! Mysia_Zabrze! Napisz coś więcej o nim, tzn. jakie są jego relacje z innymi psami, jest uległy czy agresywny? Toleruje "konkurencję", czy to typowy pies jednego pana? Może masz jakieś jego zdjęcie w porównaniu z człowiekiem? Matko! Jak taka ślicznota znalazła się w schronisku:???: Quote
Mysia_ Posted June 21, 2007 Author Posted June 21, 2007 Jest bardzo łagodny, jak jakis piesek go ugryzie to biedaczek bardzo płacze :-( Kocha wszystkich ludzi :loveu: Nie mam zadnej fotki gdzie mozna go porównać z człowiekiem, ale to prawdziwa kruszynka, gdzieś wielkości pekińczyka ;) Quote
iwop Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Moge go tylko podnieść! I bardzo mnie złoszczą posty, w ktorych sie twierdzi, że jest brzydki:mad: Jest słodki a ten jęzorek dodaje mu tylko uroku:loveu: Quote
iwonamaj Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Cudo- Gremlinek, małpiatek słodziutki...Domku, domku!!! Quote
Legion23 Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 hehe znajdźcie mi domek z ogródkiem, to wezmę stffora ;) on powinien mieć łąkę do biegania tak jak na zdjęciu, a nie wystrzyżony bez sensu trawnik wokół bloku, potem to wody w ziemi nie trzyma i zaraz usycha, a na podlewanie w lecie wody nie ma, bo jest susza i trzeba oszczędzać :( no i koło bloku to go nie spuszczę :( a co to za życie na wiecznej smyczy :( Quote
iwonamaj Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Cudny jest, już dawno powinien miec domek, rozczula mnie ten malec do łez... Quote
Anetka83 Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 oby znalazł domek jak najszybciej:) do góry Robaczku:) Quote
Legion23 Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 może on nie jest stary, normalnie pekińczyk przednie zęby ma prawie leżące, tylko te 2 kły tak sterczą, poza tym widzę że zęby ma z obu boków, może nie jest tak źle? po wykąpaniu jest śliczny, a widać że ma ochotę do biegania, więc nie jest zmęczony życiem :) a jest wielkości pekińczyka mini-mini, czy peeeeeekińca? :) bo różne bywają :) ...aaaa tak sobie wkleję: [SIZE=2]PEKIŃCZYK - Święte zwierzę chińskiego dworu cesarskiego. Był uważany za ucieleśnienie legendarnego pieska ,,Fu'', który odpędzał złe duchy. Rasa powstała przed tysiącami lat w Chinach. Legenda głosi, że narodziła się z miłości lwa do małej małpki koczkodana. Pekińczyk symbolizował lwa-obrońcę Buddy i przez wieki był wyłączną własnością cesarzy. Noszony przez chińskich dworzan w szerokich rękawach ich strojów otaczany był miłością i szacunkiem. Po upadku Pekinu w 1860 r. żołnierze brytyjscy wysłali pięć ocalałych pekińczyków do Anglii. I właśnie od tych psów pochodzi wspólczesny pekińczyk, który jest psem luksusowym o bardzo silnym niezależnym charakterze. Miłością obdarza tylko swojego pana. Quote
Toska Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 o matko , jakie cudności :loveu: zakochałam się :loveu: Quote
ulvhedinn Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Toska napisał(a):o matko , jakie cudności :loveu: zakochałam się :loveu: Tosca- nie tylko Ty:evil_lol: Quote
Kam Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 no proszę z brzydalka (mówię to z czułością :evil_lol:) stał się najbardziej pożądanym psem na dogo! Piękny i sławny! na allegro ma sporo wejść i dwóch gapiów - niech się pogapią, pomyślą i biorą to cudo! Quote
sara_rokitnica Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 cudny jest Robaczek :loveu: bez tych kołtunów to zupełnie inny psiak ;) Quote
lupe Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Chińskie Giiiizmoooo!!! cudo cudo cudo cudo !!! PRZEŚLICZNY!!!!!!! jakby potrzeba banerek to dajcie znać.... Quote
Mysia_ Posted June 21, 2007 Author Posted June 21, 2007 Legion, on jest chyba z tych mini mini, bo jakby miał być jeszcze mniejszy to by był wielkości chomika ;) Quote
Mysia_ Posted June 21, 2007 Author Posted June 21, 2007 lupe banerki zawsze potrzebne :eviltong: A tak w ogólę jak Cię już "widzę" ;) Masz miec włączone PW, bo nie wiem jak się potem do Ciebie dobijać :eviltong: Quote
Recommended Posts