Ania z Bytomia Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 już zdaje relacje w wizyty u weta ;) wiecie co... ? chyba w schronisku pomylono sie co do jego wieku :roll: w/g wetki mam w domu młodzieniaszka 2-3 letniego góra ma 5 latek :multi: i to jedyna dobra wiadomość z tej wizyty :shake: Pepitek miał usówane 3 ząbki na górze w tym 2 kiełki, poza tym ma kopalnie w uszach i stan zapalny (dostaje antybiotyk, w poniedziałek kolejne czyszczenie "kopalni usznej") i to jeszcze nie koniec informacji :-( Pepi miał przy okazji osłuchiwane serduszko :shake: ma je powiększone i zaburzenia rytmu serca, konieczne jest EKG, ma podejrzenie arytmi :placz: czyli ma jak narazie zero spacerków w upalne dni :-( Quote
Mysia_ Posted July 20, 2007 Author Posted July 20, 2007 góra 5 lat? :crazyeye: A zmętnione oczka i te ząbki? :roll: Quote
Ania z Bytomia Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 oczka od tego że ciągle załzawione - także do leczenia, ale żeby nie leczyć wszystkiego na raz najpierw zajmiemy sie innymi choróbskami a oczka narazie mamy przemywać czarną herbatą, natomiast ząbki są przyczyną nieprawidłowego żywienia i diety w przeszłości :shake: Quote
Mysia_ Posted July 20, 2007 Author Posted July 20, 2007 biedny psiak, tyle musiał przeżyć :shake: Quote
Ania z Bytomia Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 dziś byliśmy na kolejnym czyszczeniu uszek, Pepi był bardzo grzeczny, raz tylko zapiszczał. W ucholach nadal ma "kopalnie brudu", jutro idziemy znów... może będzie już choć troszke lepiej :roll: Quote
Zosia4 Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Aniu - z każdym czyszczeniem będzie lepiej. Moja psica też miała kopalnię - jak to nazywasz,a nawet dość krwawą kopalnię. Po czwartej wizycie u weta i kolejnym czyszczeniu już było w miarę dobrze na tyle, że sama jej później kilka razy delikatnie wyczyściłam i jest ok, uszyska zdrowe i czyste. Quote
Mysia_ Posted July 23, 2007 Author Posted July 23, 2007 A tak w ogóle to pozdrów i wymiziaj tego małego potworka :cool3: Quote
Patsi Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Ania kazała przekazać, że niestety ma nieczynną klawiaturę. Będzie pisała jak tylko się z nią upora. Quote
brazowa1 Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 jestem fanka Pepitka,od kiedy pojawił sie na Dogo. i wiecie,co? od kliku dni mamy w schronisku taka zabe własnie-suczke pekinczyka,z tatuazem-niestety panie z ZK nie moga nam pomoc-albo tatuaz sie czesciowo wchłonał albo psina jest ze wschodu.Co nie zmienia faktu,ze cale schronisko jest ZAKOCHANE ! Quote
Ania z Bytomia Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 [quote name='brazowa1']jestem fanka Pepitka,od kiedy pojawił sie na Dogo. i wiecie,co? od kliku dni mamy w schronisku taka zabe własnie-suczke pekinczyka,z tatuazem-niestety panie z ZK nie moga nam pomoc-albo tatuaz sie czesciowo wchłonał albo psina jest ze wschodu.Co nie zmienia faktu,ze cale schronisko jest ZAKOCHANE ! dawać mi tu zaraz fotke prześlicznej gremlinki :mad: :loveu: czy jest już wysterylizowana ? jeśli tak możliwe że mam dla niej domek, który jest zauroczony Pepim żartobliwie nazywanym Laleczką :lol: Pepicio ma już zdrowe uszka, oczka też już prawie idealne, narazie zbieram kase na EKG i będziemy jechać do chorzowa... :cool1: teraz Pepi ma zajęcie, oprucz naszej suni Mimi w domu mam także 2 tymczasowe koty (kotka i kocur oto kotka : i kocurek Kubuś który szuka nowego domku : fotki Pepiego wkleje jak bede miała troszke wiecej czasu bo nawet na serwer nie mam wgranych :shake: Quote
Mysia_ Posted August 7, 2007 Author Posted August 7, 2007 no to faktycznie ma towarzystwo :evil_lol: Quote
brazowa1 Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Tu sa fotki naszej pekinki Aniu, mysle,ze w Trojmiescie ona znajdzie dom,pewnie kolejka sie po nia ustawi... Quote
Ania z Bytomia Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Mysia_Zabrze napisał(a):no to faktycznie ma towarzystwo :evil_lol: to jeszcze nie koniec towarzystwa :evil_lol: w kwietniu urodzi sie kolejny dogomaniak, współlokator Pepiego, Mifki i całej reszty :cool3: kocik Kubuś pilnie szuka domu bo już sama wyrabiam sie z taką gromadą na kawalerce :shake: Quote
Mysia_ Posted August 11, 2007 Author Posted August 11, 2007 Pozdrowienia dla Twojej całej gromadki :p Quote
oktawia6 Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 ja również dołączam się z pozdowieniami p prośbą o zdjęcia-a ta dama powyżej jest moja:loveu:oraz Dyzio staruszek Pekińczyk również! Quote
Mysia_ Posted November 9, 2007 Author Posted November 9, 2007 no tak, nowe foteczki by się przydały :evil_lol: Quote
Mysia_ Posted November 9, 2007 Author Posted November 9, 2007 oktawia6 napisał(a):maluszek jest na Śląsku? tak, w Bytomiu ;) Quote
oktawia6 Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 dlaczego tak długo nie ma żadnych wieści od niego? to staruszek-może nie żyje ale brak info to złe info:roll: Quote
oktawia6 Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Ania z Bytomia-czemu nic nie piszesz od roku o malutkim?:roll: na dogo byłaś w lutym b.r. a rok na wątku cisza.... Quote
Mysia_ Posted April 16, 2008 Author Posted April 16, 2008 własnie Aniu, napisz tu coś... Wiele osób było zangażowanyh w ten wątek i chcą wiedzieć co i jak :roll: Quote
oktawia6 Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 od roku ani słowem nia napisałaś o Pepitku-choć wcześniej bywałaś tutaj codziennie- teraz wzięłaś kolejną miniaturkę a tutaj nadal jest grobowa cisza: Bunia - 15 letnia staruszka chichuachua... Quote
Recommended Posts