Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jeja - co za żabcia kochaniutka. No dosłownie innych słów nie mogę znaleźć.
Pięknota jedna, która u Ciebie Aniu znalazła swoją przystań.

Tak się rozczuliłam nad tymi zdjęciami - ale u mnie to gabaryty kilkakrotnie większe i nie ma takiego słodziactwa. Za to jest tych kilkadziesiąt kilogramów do kochania - ale daję radę.

• Replies 291
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Aniu jak sie pepi troche oswoi to zapraszam domnie na kawke,mieszkam przeciez niedaleko mam 5 szalonych Yorkowatych potworkow wiec krzywdy mu niezrobia.Albo mozemy wybrac sie na spacerek np do Wojcika do dabrowy:lol: wyciagniemy wandul z kotami i bedzie wesolo

Posted

Mona4 napisał(a):
Aniu jak sie pepi troche oswoi to zapraszam domnie na kawke,mieszkam przeciez niedaleko mam 5 szalonych Yorkowatych potworkow wiec krzywdy mu niezrobia.Albo mozemy wybrac sie na spacerek np do Wojcika do dabrowy:lol: wyciagniemy wandul z kotami i bedzie wesolo

jesli chcesz możemy sie spodkać :multi: ja mieszkam (hmm jakby ci to wyjaśnić) w centrum bytomia, ale w sumie mam bliżej do piekar śląskich niż do centrum bytomia :evil_lol: jeśli by ci pasowało możemy sie umówić w parku w Bytomiu ( tam gdzie jest basen miejski) ja niestety nie znam dąbrowy :shake: można by też na małe spodkanko oprucz Wanduli zaprosić Patsi ona tez ma kociki :cool3: jak co podaje moje gg 263 22 27 jeśli ktoś z dogo ma ochote pogadać o Pepiku to takze zapraszam :eviltong:

Posted

znacie jakiś dobry sposób na pozbycie sie nieprzyjemnego zapachu z pyszczka psiaków ? :cool1: no i jakiś dobry sposób na łzawiące oczka, może Mona4 mi coś podpowie bo wiem że yoreczki też tak czasem mają... :roll:

Posted

Zapaszek z pysia moze powodowac kamien na zabkach,Mozna to neutralizowac specialnymi mietowymi tabletkami,widziala to w sklepie Zoo ale czy skuteczne .?
Co do Lzawienia to polecam przemywanie zwykla przegotowana woda i krople z Swietlika.

Aniu ja jestem z Miechowic,do parku chetnie sie wybiore ale musimy ustalic termin.Koniecznie z Piesiami:loveu:

Posted

bardzo słodki :loveu: przed chwilką zakopał mi od malucha kanapke z kolacji w pościeli :diabloti: uśmiałam sie jak nie wiem co :evil_lol: potem ją zabrał i chciał mi dziure w podłodze wykopać żeby ukryć swoja zdobycz :shake:

Posted

Próbowałam namówić znajomych, którzy rok temu stracili pieska na adopcję Robaczka vel Pepika. Niestety nie zgodzili się:-( .
Tym bardziej cieszę się, że ma dom:multi: .
Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia, maleńki:calus:

Posted

przepraszam że tak długo czekaliscie na fotki, ale mój maluch zalał mi herbatą porty usb :diabloti: wrzuce wam 4 fotki robione przy przemeblowaniu :evil_lol: troche przeszkadzałam Pepikowi w popołudniowej drzemce, aż patrzył na mnie ze złością że go budze :lol: :loveu:

• 2 weeks later...
Posted

hmm... co u nas słychać? aktualnie to sami zobaczcie :p

ogólnie jest bardzo dobrze, Pepitek już ładnie chodzi na smyczy, ale na szeleczkach - obroży nie zaakceptował, jak wracam do domu po dłuższej nieobecności (np. z zakupów) to natychmias zostaje radośnie obszczekana i oblegana przez obydwie psie kluski (może kiedyś nagram jakiś filmik bo naprawde wygląda to przekomcznie :evil_lol: )
jest tylko jeden problem... :oops: Pepi załatwia swoje potrzeby także w domu, ale wydaje mi sie że to raczej już z powodu wieku :roll: w piątek wybieramy sie do weta na kontrole zębów, jednym słowem mówiąc idzie paść od jego oddechu najgorzej jest z górnymi kłami które trzema bedzie w/g mnie usunąć :shake: ma na nich silny kamień, są bardzo starte i powykręcane, ma problemy z jedzeniem suchej karmy - nawet kiełbase musze mu rozdrabniać na malutkie kawałki które w całości łyka :cool1: podejrzewam że te ząbki go bolą dlatego nie potrafi jeść pokarmu suchego i większych kawałkach, w sumie ostateczną diagnoze o ząbkach podejmie wet, ja sie osobiście boje poddawać go narkozie, ale jeśli to ma mu pomóc w cierpieniu to wole poddać go zabiegowi usówania kiełków i czyszczenia z kamienia nazębnego u reszty uzębienia:roll: . To chyba na tyle więcej napiszemy po wizycie u "dentysty" ;)