Ania z Bytomia Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 jejciu jakie słonko kochane :loveu: jaki on jest do dzieci ?jeśli wiecie prosze napiszcie mi ;) Quote
Mysia_ Posted June 21, 2007 Author Posted June 21, 2007 dzieci w schronisku nie mamy :evil_lol: naszczęście :diabloti: ale on kocha wszystkich ludzi ;) Quote
Ania z Bytomia Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 :lol: może w przyszłym tygodniu sie do was wybiore bo mój malec ma angine i nie moge z nim wychodzić :-( :placz: Quote
sara_rokitnica Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 hehe wiesz Mysia jak coś to można moje rodzeństwo wykorzystać :evil_lol: jak ich będzie tolerował to każde inne też na 100% :evil_lol: a jak ich trochę potarmosi to też się jakoś specjalnie nie obrażę na niego :P :evil_lol: Quote
lupe Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 .................... Czasem miewam wyłączone PW, kiedy mnie czas trochę goni. :):lol: wtedy można wejść na www.pies.wirtualnie.pl - mój mail lupe jest na glównej stronie ;):razz: :lol: Quote
Ania z Bytomia Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 chyba sie zdecydowaliśmy... a powiedzcie mi jeszcze czy on traci włosy i czy wymaga strzyżenia, jak możecie podajcie mniejwięcej obwód szyjki i jego wielkość w cm (tak około );) Quote
Legion23 Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 pekińczyków się nie strzyże, sierści gubi dużo. odkurzanie 2x dziennie ;P Quote
Ania z Bytomia Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 a powiedzcie mi jak to jest ? słyszałam różne przesądy o pekinczykach, że wybierają sobie jedną osobe za właściciela a reszty domowników nie tolerują.... :roll: to prawda czy kłamstwa ?:cool1: :roll: Quote
Legion23 Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 to bzdura, nie przejmuj się. ten w dodatku wygląda na przemiłego. Quote
iwop Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 eee tm to bujda - moi sąsiedzi maja pekińczyka i wredny nie jest.. To tak jak opowieści o wrednych persach :roll: (ja mam dwa) co do kłaczków to te długioe takie jak u niego łatwiej jest zbierac. Kłaki moich persów nie sprawiają mi tyle problemu co wbijająca się sierść mojej onki i psich gładkowłosych tymczasów. Z tym to cholery dostaję:cry: Quote
Ania z Bytomia Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 mam nadzieje że nie obgryzie mi malucha jak go niechcący nadepnie :eviltong: ale przeciez już nie ma części ząbków to chyba nie będzie aż tak źle :evil_lol: co do wyglądu to masz absolutną racje niezły z niego słodzik :loveu: Quote
Mysia_ Posted June 22, 2007 Author Posted June 22, 2007 o rany, ale piekne banerki lupe zrobiła :loveu: Quote
iwonamaj Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 Ania i co??? Nie wierz w te głupie przesądy o pekinkach. Nasza Lolcia jest z nami 3 lata, jest wyjatkowo inteligentna. Wady- obraża się, po prostu. Kocha wszystkich. Po 1,5 roku zafundowaliśmy jej siostre z Dogo, Mikę, którą pokochała całym serduszkiem. Quote
Legion23 Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 iwonamaj napisał(a):Ania i co??? Nie wierz w te głupie przesądy o pekinkach. Nasza Lolcia jest z nami 3 lata, jest wyjatkowo inteligentna.[...] otóż to: pekińczyki, przy tym swoim malutkim łebku, są bardzo inteligentne. z pekińczykiem jak z człowiekiem ;) dziś jak rano jakiś mały piesek zaszczekał za oknem, to pomyślałem "szkoda że to nie ten - mój" ;) więc Ania łap póki jest ;) Quote
Ania z Bytomia Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 a czt moge jutro do niego zawitać ?:cool3: Quote
sara_rokitnica Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 jasne że tak :D jutro i pojutrze schronisko jest otwarte od 10-15 a od pon. do pt. od 10 do 17 ;) zapraszamy ;) Quote
Ania z Bytomia Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 cholercia :-( nie wiem czy sie z maluchem wyrobie, obiad zrobić, naszykować go... myślałam że jest czynne troszke dłużej... ale jak co bede miała jeszcze niedziele i poniedziałek na odwiedzinki :lol: Quote
sara_rokitnica Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 no zobaczymy ;) może akurat tak się ułoży że zdążysz ;) Quote
Ania z Bytomia Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 kurcze, zapomniałam że w poniedziałek musze iść z małym na kontrole do lekarza :roll: czyli jak co to niedziela, ale nie wiem jak sie będzie czuł - ostatnio przez 3 dni miał temperature 40 stopni :shake: Quote
Ania z Bytomia Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 ale oczywiście to nie oznacza że wogóle nie wpadne :eviltong: jak maluchowi nic nie będzie dolegać to zawitam w sobote lub niedziele :multi: jeśli jednak będzie sie źle czuł to bede miała możliwość przyjazdu dopiero za 2 tyg w środe :roll: :oops: Quote
sara_rokitnica Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 ojej... biedny :( taka wysoka temperatura... masakra... jak będziesz miała możliwość i czas to przyjedź... Quote
Ania z Bytomia Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 a powiedz mi Saro jak stoicie w schronisku z opłatami adopcyjnymi... ? ile musiałabym zabrać ze sobą ? wiesz ja nie lubie nosić kasy przy sobie dlatego pytam ile powinnam ze sobą zabrać... :roll: Quote
sara_rokitnica Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 sie w sumie tylko zwraca koszt szczepienia czyli 50 zl no i oczywiscie dowod osobisty i najlepiej jakas smycz chociaz jak nie bedzie to tez jakos damy rade i cos wykombinujemy ;) Quote
Ania z Bytomia Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 a możesz mi podać tak mniejwięcej obwód szyjki ? może coś ładnego sie znajdzie dla Gremlinka :evil_lol: Quote
Recommended Posts