Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

no prosze do depilacji co powinien ułatwić wyrywanie ale na Brokata wate nie pomogło.
korę dębu? masz na mysli płyn dentosept? my myjemy gazą po zębach i jakoś tak czyściej i mniej śmierdzi i działana podrażnione zęby - najwięcej wie pink i pysia to one poleciły :)

Dzisiejsze wyniki Figi były "o niebo lepsze " od poprzednich. Dalej ma śladowe ilosci bakterii więc ma jeszcze jedne tabletki zostawione na kolejny tydzien by wybic wszystko i wtedy ponownie badania..
Kurcok zabiedzony z wagą 3,4 kg przeszedł na korcoka chudego z wagą 3,7 kg :) 0,3 kg w póltora tygodnia:multi:

Posted

Super Figusia;)

U Tazzmana na włochy w uszach pdoziałało troche powyrywałam. ale ze troche to raczej moja wina bo ja straszliwie nie przekoanna byłam do tego co robiłam :splat:

Posted

[quote name='Saththa']

U Tazzmana na włochy w uszach pdoziałało troche powyrywałam. ale ze troche to raczej moja wina bo ja straszliwie nie przekoanna byłam do tego co robiłam :splat:[/QUOTE]

To po co robiłaś :-)

Jeszcze trochę i kurcok bedzie się nadawał na rosół :-)

Posted

z tydzień - dwa i dojdziemy do wagi piórkowej :)
Tylko mogłoby przestać padać! ona wychodzi 5 razy na dzień ciągle wraca mokra :angryy: a nie mogę jej zmniejszyć tego bo ona bez żenady będzie lała mi po domu zamiast dać znać ze już musi...już pomijajac , ze ona nie chce wychodzić jak pada, wczoraj pół spaceru musiałam ją lekko ciągnąc by szła chociaż ledwo kropiło a dzisiaj rano niestety ulewa i mama musiała początek z nią na rękach iść bo tak chciała uciekać...

Posted

[quote name='wilczy zew']To po co robiłaś :-)
[/QUOTE]

bo opudrowałam :lol:

Ale spoko wrócimy ;)

[quote name='ania0112']z tydzień - dwa i dojdziemy do wagi piórkowej :)
Tylko mogłoby przestać padać! ona wychodzi 5 razy na dzień ciągle wraca mokra :angryy: a nie mogę jej zmniejszyć tego bo ona bez żenady będzie lała mi po domu zamiast dać znać ze już musi...już pomijajac , ze ona nie chce wychodzić jak pada, wczoraj pół spaceru musiałam ją lekko ciągnąc by szła chociaż ledwo kropiło a dzisiaj rano niestety ulewa i mama musiała początek z nią na rękach iść bo tak chciała uciekać...[/QUOTE]

A próbowałaś na ręce i jak najdalej od domu ja wynieść...? ja tak z jamnikiem robiłam jak nie chciał wyłazić.

Na ręce i wynosiłam zawsze siknał jak wracał :lol:

Posted

Majeczka, wsiura jedna też nie chce wychodzić jak pada. Muszę pelerynkę zakładać bo inaczej nie wylezie na spacer :roll: ..ale po kałużach łazi :-o
Jestem ciekawa, czy p. Andrzej też jej pelerynkę zakładał :cool3: i pozostałym 40 psom :evil_lol:

Posted

taaaak na pewno zakładał, albo biegał za nimi z parasolkami :D

a ja musiałam wczoraj wynosić Piździę w legowisku na dwór bo ona to gotowa w chorobę się wpędzić jak deszcz długo pada :mdleje:

Posted

fifulec ubiera sweterek lub pelerynke którą dostałyśmy od pani z sąsiedniego bloku... ale jak ostro leje to ona i tak nie chce pójść
no danyww szacun bo dla mnie to wul andrzej :diabloti:

Posted

[quote name='malawaszka']taaaak na pewno zakładał, albo biegał za nimi z parasolkami :D

a ja musiałam wczoraj wynosić Piździę w legowisku na dwór bo ona to gotowa w chorobę się wpędzić jak deszcz długo pada :mdleje:[/QUOTE]
Czemu w legowisku?

Posted

[quote name='ania0112']fifulec ubiera sweterek lub pelerynke którą dostałyśmy od pani z sąsiedniego bloku... ale jak ostro leje to ona i tak nie chce pójść
no danyww szacun bo dla mnie to wul andrzej :diabloti:[/QUOTE]

Księżniczka :) i przetłumacz WUL

Posted

[quote name='AnkaG']Ja nie znałam i oczywiście w słowniku angielskim szukałam tłumaczenia :) No co blondynka jestem :)[/QUOTE]

hahah Anka masz miszcza! ;)

[quote name='zerduszko']bo Ty wiesz wszystko? :evil_lol:[/QUOTE]

:evil_lol: