ania0112 Posted May 15, 2014 Author Posted May 15, 2014 no prosze do depilacji co powinien ułatwić wyrywanie ale na Brokata wate nie pomogło. korę dębu? masz na mysli płyn dentosept? my myjemy gazą po zębach i jakoś tak czyściej i mniej śmierdzi i działana podrażnione zęby - najwięcej wie pink i pysia to one poleciły :) Dzisiejsze wyniki Figi były "o niebo lepsze " od poprzednich. Dalej ma śladowe ilosci bakterii więc ma jeszcze jedne tabletki zostawione na kolejny tydzien by wybic wszystko i wtedy ponownie badania.. Kurcok zabiedzony z wagą 3,4 kg przeszedł na korcoka chudego z wagą 3,7 kg :) 0,3 kg w póltora tygodnia:multi: Quote
malawaszka Posted May 15, 2014 Posted May 15, 2014 wspaniale :laola: ale sięcieszę :loveu: kurcok się fajnie zbiera :klacz: Quote
Saththa Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 Super Figusia;) U Tazzmana na włochy w uszach pdoziałało troche powyrywałam. ale ze troche to raczej moja wina bo ja straszliwie nie przekoanna byłam do tego co robiłam :splat: Quote
AnkaG Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 Fajnie, że wyniki lepsze. :) No ale pod taka opieką ... :) Quote
wilczy zew Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 [quote name='Saththa'] U Tazzmana na włochy w uszach pdoziałało troche powyrywałam. ale ze troche to raczej moja wina bo ja straszliwie nie przekoanna byłam do tego co robiłam :splat:[/QUOTE] To po co robiłaś :-) Jeszcze trochę i kurcok bedzie się nadawał na rosół :-) Quote
malawaszka Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 [quote name='wilczy zew']Jeszcze trochę i kurcok bedzie się nadawał na rosół :-)[/QUOTE] :evil_lol: Quote
ania0112 Posted May 16, 2014 Author Posted May 16, 2014 z tydzień - dwa i dojdziemy do wagi piórkowej :) Tylko mogłoby przestać padać! ona wychodzi 5 razy na dzień ciągle wraca mokra :angryy: a nie mogę jej zmniejszyć tego bo ona bez żenady będzie lała mi po domu zamiast dać znać ze już musi...już pomijajac , ze ona nie chce wychodzić jak pada, wczoraj pół spaceru musiałam ją lekko ciągnąc by szła chociaż ledwo kropiło a dzisiaj rano niestety ulewa i mama musiała początek z nią na rękach iść bo tak chciała uciekać... Quote
Saththa Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 [quote name='wilczy zew']To po co robiłaś :-) [/QUOTE] bo opudrowałam :lol: Ale spoko wrócimy ;) [quote name='ania0112']z tydzień - dwa i dojdziemy do wagi piórkowej :) Tylko mogłoby przestać padać! ona wychodzi 5 razy na dzień ciągle wraca mokra :angryy: a nie mogę jej zmniejszyć tego bo ona bez żenady będzie lała mi po domu zamiast dać znać ze już musi...już pomijajac , ze ona nie chce wychodzić jak pada, wczoraj pół spaceru musiałam ją lekko ciągnąc by szła chociaż ledwo kropiło a dzisiaj rano niestety ulewa i mama musiała początek z nią na rękach iść bo tak chciała uciekać...[/QUOTE] A próbowałaś na ręce i jak najdalej od domu ja wynieść...? ja tak z jamnikiem robiłam jak nie chciał wyłazić. Na ręce i wynosiłam zawsze siknał jak wracał :lol: Quote
ania0112 Posted May 16, 2014 Author Posted May 16, 2014 no ona ja juz jest na dworze to robi normalnie tylko trzeba ją zmuszac do spaceru na smyczy bo inaczej by uciekła...:roll: Quote
danyww Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 Majeczka, wsiura jedna też nie chce wychodzić jak pada. Muszę pelerynkę zakładać bo inaczej nie wylezie na spacer :roll: ..ale po kałużach łazi :-o Jestem ciekawa, czy p. Andrzej też jej pelerynkę zakładał :cool3: i pozostałym 40 psom :evil_lol: Quote
malawaszka Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 taaaak na pewno zakładał, albo biegał za nimi z parasolkami :D a ja musiałam wczoraj wynosić Piździę w legowisku na dwór bo ona to gotowa w chorobę się wpędzić jak deszcz długo pada :mdleje: Quote
zerduszko Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 p. Andrzej... w głowę zachodzę co za jeden. No żeby tak dziada jednego tak nazywać, to trzeba mieć wybitnie wysoka kulturę osobista ;) Quote
wilczy zew Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 [quote name='danyww'] Jestem ciekawa, czy p. Andrzej też jej pelerynkę zakładał :cool3: i pozostałym 40 psom :evil_lol:[/QUOTE] no obowiązkowo :evil_lol: Quote
ania0112 Posted May 16, 2014 Author Posted May 16, 2014 fifulec ubiera sweterek lub pelerynke którą dostałyśmy od pani z sąsiedniego bloku... ale jak ostro leje to ona i tak nie chce pójść no danyww szacun bo dla mnie to wul andrzej :diabloti: Quote
AnkaG Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 [quote name='malawaszka']taaaak na pewno zakładał, albo biegał za nimi z parasolkami :D a ja musiałam wczoraj wynosić Piździę w legowisku na dwór bo ona to gotowa w chorobę się wpędzić jak deszcz długo pada :mdleje:[/QUOTE] Czemu w legowisku? Quote
AnkaG Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 [quote name='ania0112']fifulec ubiera sweterek lub pelerynke którą dostałyśmy od pani z sąsiedniego bloku... ale jak ostro leje to ona i tak nie chce pójść no danyww szacun bo dla mnie to wul andrzej :diabloti:[/QUOTE] Księżniczka :) i przetłumacz WUL Quote
Pysia Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 W legowisku bo inaczej Monika popłynełaby krwią ;) Wul- żul czy coś w tym stylu ;) Quote
ania0112 Posted May 16, 2014 Author Posted May 16, 2014 Pysia ma racje i co do legowiska i co do żula kurcze sądziłam ze wul to takie ogólnopolskie ale najwyraźniej jednak śląskie słowo ;) Quote
AnkaG Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 Ja nie znałam i oczywiście w słowniku angielskim szukałam tłumaczenia :) No co blondynka jestem :) Quote
zerduszko Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 [quote name='malawaszka']ja też wula o dziwo nie znałam :lol:[/QUOTE] bo Ty wiesz wszystko? :evil_lol: Quote
ania0112 Posted May 17, 2014 Author Posted May 17, 2014 [quote name='AnkaG']Ja nie znałam i oczywiście w słowniku angielskim szukałam tłumaczenia :) No co blondynka jestem :)[/QUOTE] hahah Anka masz miszcza! ;) [quote name='zerduszko']bo Ty wiesz wszystko? :evil_lol:[/QUOTE] :evil_lol: Quote
malawaszka Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 [quote name='zerduszko']bo Ty wiesz wszystko? :evil_lol:[/QUOTE] myślałam, że o wulach tak :D no i ślunskiego trochę się nasłuchałam w zyciu:eviltong: Quote
ania0112 Posted May 17, 2014 Author Posted May 17, 2014 w DG i kato to nie śląski :p Ja pierwsze 12 lat to w mysłowicach spędziłam :) Quote
Recommended Posts