Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='ania0112']Dawno nie widziałam tak uroczego stworzenia! FIGA to 3,5 kilo miodu w najlepszym gatunku- opis moniki z fb
:roflt::roflt::roflt:
mama stwierdziła, ze chyba jeszcze od majówki nie wytrzeźwiałaś :lol:

a puder..... nie działa na Brokata :mdleje:[/QUOTE]

Na Leosia też.Japę drze i tak i tak.Mi tylko łatwiej wziąć i złapać

Posted

[quote name='AnkaG']Sandra co piłaś? Do ucha ha ha?
Ja mam w żelu, wczoraj wzięłam na palec i po dziąsłach przejechałam[/QUOTE]

Patrz no myslę jedno wiem drugie a pisze tzrecie oczywiscie :splat: O dziąsła mi chodziło oczywiście;)

[quote name='ania0112']a co do pudru... czekać trzeba 5 do 10 minut - zasypałysmy i po 10 minutch chciałam rwać i duka, dosypałam mu tego więcej i po kolejnych 10 minutach znowu i nic. to ta firma na bank... po prostu na jego waciaki nie działa....[/QUOTE]

Hmmmm.... wiecie co... ja tez zamowiłam... ale nie wiem czemu ja stwierdziłam ze on tak sam te włochy wyrwie... znaczy ze ja mam sama wyrywac te kłaki?? ja pitole

Posted

[quote name='Saththa']Patrz no myslę jedno wiem drugie a pisze tzrecie oczywiscie :splat: O dziąsła mi chodziło oczywiście;)

Hmmmm.... wiecie co... ja tez zamowiłam... ale nie wiem czemu ja stwierdziłam ze on tak sam te włochy wyrwie... znaczy ze ja mam sama wyrywac te kłaki?? ja pitole[/QUOTE]

Sama, z tym, że łatwiej wychodzą.Jednak jak pies jest panikarz to samo to, że złapiesz za włosy powoduje darcie się.

Posted

[quote name='WATACHA']Sama, z tym, że łatwiej wychodzą.Jednak jak pies jest panikarz to samo to, że złapiesz za włosy powoduje darcie się.[/QUOTE]

ehhhhhhhhhhhh :( zobaczymy jak będzie kurcze :)

Posted

Obie kruszyny są boskie! a Piździe nawet po tych zdjęciach odpięłam ze smyczy przy krzykach moniki "nie, nie dotykaj" :cool3:
Jeżeli mówisz o białych pazurach to moje :) mały skrzat ciągle ładuje mi się na kolana....