Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='wilczy zew']Mnie tego papierowego sredniaczka szkoda.[/QUOTE]

jest już w DT, będzie wykastrowany, przebadany i szukamy DS - wcale nie jest agresywny, p*jeby wiązali go na łańcuch to się wkurzał, a teraz jest cudnym przytulakiem, podejrzewamy, że może mieć schizy i bronić swoich ludzi przed obcymi, ale tak ma wiele psów, no i dzieci nie lubi więc dom bez dzieci

[quote name='ania0112']Dawno nie widziałam tak uroczego stworzenia! FIGA to 3,5 kilo miodu w najlepszym gatunku- opis moniki z fb
:roflt::roflt::roflt:
mama stwierdziła, ze chyba jeszcze od majówki nie wytrzeźwiałaś :lol:
[/QUOTE]

no ale co się nie zgadza??? ja o niej inaczej nie umiem... :splat: rozum mi odbiera ten szkrab... Piździa też by mi tak odbierała jakby tylko zechciała dać się ponosić :splat:

Posted

[quote name='wilczy zew']:boom:

.........[/QUOTE]

ja założyłam jakieś próbne właśnie b o się wkurzam że nic nie wiem
efekt? dalej nic nie wiem bo nie czaję ale już czytać przynajmniej mogę :D
może mnie oświeci co to te lajki polubienia i inne te bzdety :diabloti:

Posted

[quote name='malawaszka']
no ale co się nie zgadza??? ja o niej inaczej nie umiem... :splat: rozum mi odbiera ten szkrab... Piździa też by mi tak odbierała jakby tylko zechciała dać się ponosić :splat:[/QUOTE]

Ty cziłałki potrzebujesz :eviltong: a może Ruda da się zatorebkować i nosić w piernatach co?

Posted

[quote name='JankaBezZiemii']Ty cziłałki potrzebujesz :eviltong: a może Ruda da się zatorebkować i nosić w piernatach co?[/QUOTE]

ja bym inaczej nazwała to czego być może potrzebuję :eviltong:
a Piździa - nie wiem - spróbuj :lol:

Posted

[quote name='JankaBezZiemii']no to wracając do rudej - może ona na rączki, do torebki i w kryształki swarovskiego co? :p[/QUOTE]

nie :p ona nie... ona mi rozumu nie odbiera poza tym jednym razem kiedy brałam ją spod szkoły :roll:

Posted

Ja mam chyba też zwidy. Zrozumiałam, że Dentosept do ucha :)
Widzę rudą jak w tych kryształkach po krzaczorach lata :)

Pięknota w szeleczkach :)

Posted

ruda się nadaje do torebki , pod warunkiem ze i smoczek przygarnie żeby nie szczekać...
a figusia cud miód weszła już 2 razy na brokata! a na nas ze sto :huh:

Posted

[quote name='malawaszka']nie :p ona nie... ona mi rozumu nie odbiera poza tym jednym razem kiedy brałam ją spod szkoły :roll:[/QUOTE]

no cóż - Tobie może i nie ale ...:siara:

a Figa a raczej Dziunia jak mi się sama nazwała w głowie cudaczek przytulaczek :loveu:

Posted

my mówimy fredka, kotopies i skrzat :)
No jak to jak? brokat leży a ona po nim idzie, albo kładzie się ak ze on nie moze się polozyć albo lezy kolo niego i go kopie... ona jest jak brokat kiedys.... zero problemów w staranowaniu czy przejsciu po piesku....

Posted

ja to może nie ale brokat i inka czują... chociaz to i tak nic bo wczoraj bylismy z abi nad jeziorem i ona podskoczyła w górę za smaczkiem , brokat stanął w jej miejscu wybicia i wylądowała na niego :p, oba się wywróciły łośki :lol:

Posted

[quote name='malawaszka']oj tam jak takie 3,5 kilo przejdzie to nawet nie poczujesz :loveu: ja mam miłe pobudki jak rano rudy chce na siku to mi skacze po pęcherzu - 5 kilo tak skacze[/QUOTE]
za Tobą to trafić! :roll: jak piesek sika w domu to źle! jak pięknie prosi drugie źle :diabloti: dżizes ... jak takie maleństwo ma to zrozumieć?

Posted

[quote name='ania0112']ja to może nie ale brokat i inka czują... chociaz to i tak nic bo wczoraj bylismy z abi nad jeziorem i ona podskoczyła w górę za smaczkiem , brokat stanął w jej miejscu wybicia i wylądowała na niego :p, oba się wywróciły łośki :lol:[/QUOTE]

matulu ja nie w temacie znowu - kto to abi jest?

Posted

[quote name='JankaBezZiemii']za Tobą to trafić! :roll: jak piesek sika w domu to źle! jak pięknie prosi drugie źle :diabloti: dżizes ... jak takie maleństwo ma to zrozumieć?[/QUOTE]

nikt nie mówił, że będzie łatwo :eviltong:

masz foty jakieś z wczoraj? Abi nadal taboret?

Posted

nie nie mam, Sylwia zrobiła chyba coś Abi i coś ince jak się wodowała. Taki czołg nadal :loveu: ale dużo ma ruchu, zrzuciła 0,5 kg i jest na karmie lajt ale cos się przed nią buntuje :eviltong: