ulana Posted April 28, 2015 Posted April 28, 2015 Prawdziwe wiosenne postrzyżyny u Was. :) Inka ślicznie wygląda po strzyżonku. A Księżniczka na piernatach. Ale chyba nie bardzo jej to ziarnko przeszkadza, bo leży spokojnie sobie. :) Quote
AnkaG Posted April 28, 2015 Posted April 28, 2015 ładne wiosenne fryzie. Inka jest taka typowa sznaucerkowata sunia - główka śliczna. :) Brokatek tez przystojniak :) A skrzatek rozczulający z tymi minkami :) Quote
Saththa Posted April 28, 2015 Posted April 28, 2015 Fajne dziewczyny i chłopak :) Niecierpię miniaturek zdjęć ... ale miniaturki obrócone to już przesada :D Quote
WATACHA Posted April 29, 2015 Posted April 29, 2015 To się macie z tą Milką, co jej się na starość w głowie poprzewracało? Mój Leo też ma te zęby brzydkie, zbieram się i zbieram i zebrać nie mogę. Quote
ania0112 Posted April 29, 2015 Author Posted April 29, 2015 Haha Sandra miniatury bo z telefonu je wstawiłam A że tel je obrócił to już ci nic nie poradzę ???? brokat jutro ma badania krwi, pewnie w poniedziałek będą wyniki.... Quote
malawaszka Posted April 29, 2015 Posted April 29, 2015 To się macie z tą Milką, co jej się na starość w głowie poprzewracało? Mój Leo też ma te zęby brzydkie, zbieram się i zbieram i zebrać nie mogę. to się zbieraj pędzikiem, póki nie jest stary; ja teraz będę robiła Dropsowi bo też już czas - on miał już czyszczone, ale ma takie kiepskie te zębiny, że trzeba znowu, a Dropsik już młody nie jest :/ najpierw robię mu badanie serducha Quote
WATACHA Posted April 29, 2015 Posted April 29, 2015 to się zbieraj pędzikiem, póki nie jest stary; ja teraz będę robiła Dropsowi bo też już czas - on miał już czyszczone, ale ma takie kiepskie te zębiny, że trzeba znowu, a Dropsik już młody nie jest :/ najpierw robię mu badanie serducha Nie no raczej to kwestia miesięcy niż lat, więc może nie zdąży się postarzeć za mocno Quote
ania0112 Posted April 29, 2015 Author Posted April 29, 2015 Brokat już miał 2 razy, ostatnie 2 lata temu i było już wtedy ciężko.. . Ehhhhhhh Quote
WATACHA Posted April 30, 2015 Posted April 30, 2015 No mam nadzieję, że nie u wszystkich tak się odnawia Quote
brokatka Posted May 1, 2015 Posted May 1, 2015 Na badaniach byliśmy, Brokatowi bardzo trudna pobrać krew, nie widać żył i jakieś wiotkie je ma- wyniki są. Wszystkie prametry są w normie! :) Mama mi poradziła, żeby hemoVetu nie dawać dzień przed badaniem , żeby nie wpłynął na wyniki. Jest dobrze, czyli ten stan zapalny zębów bardzo wpływał na wyniki . Teraz specjalna karma i leki zrobiły swoje. Na czwartek na 13.00 idziemy robić porządek z zębami :( boję się o niego, ale trzeba!! serce mu sprawdzili- jest ok! Trzymać kciuki we czwartek za mojego Brokasia prosiemy! Milka po smarowaniu jodyną nie ma mleka!!!! :) Trochę z niej pulpecik, trochę pokasłuje, trochę liże te guzki czasem, ale czuje się bardzo dobrze i łobuzuje jak wszystkie!!! Quote
malawaszka Posted May 1, 2015 Posted May 1, 2015 Super dzielny Brokatek - zaciskam paluchy już teraz! Quote
Margi Posted May 1, 2015 Posted May 1, 2015 Fajnie,że Brokaś ma dobre wyniki krwi.Skrzatek widać że też się ogarnia to pozostaje trzymać kciuki w czwartek. Quote
AnkaG Posted May 1, 2015 Posted May 1, 2015 No jak wszystko ok to kciukamy by dalej tak było :) I jeszcze lepiej :) Quote
ania0112 Posted May 6, 2015 Author Posted May 6, 2015 To trzymajcie kciuki jutro za brokasia! Boje się. Quote
ania0112 Posted May 7, 2015 Author Posted May 7, 2015 Już po. Stracił trochę zębów, nie było fajnie w pyszczku :( Ale obudził się, i zamiast spać to myszkuje bo głodny jest. Dostał parę minut temu łyżkę puszki i nie zwrócił jej. Idziemy zaraz na spacer A potem dostanie jeszcze ciut. Jutro zje coś więcej. Quote
malawaszka Posted May 7, 2015 Posted May 7, 2015 już tam dziewczyny zadbaja, żeby miał mięciutkie papu :) Cieszę się ogromnie, że jest ok!!! Przynajmniej już nie będzie go bolało nic :) Quote
ania0112 Posted May 8, 2015 Author Posted May 8, 2015 Szczerze to.... brokat i tak lykal kulki suchego zamiast gryźć. A teraz je puszki dopóki pysio się nie zagoi. Te żyły ma biedne, wenflon go bolał. Próbował zjeść weta;) nawet jak mu mama odcinala plaster to brokat polowal na weta :P chyba tego młodego weta nie polubił ;) generalnie jest taki bidulek ale ogarnia sie Quote
ania0112 Posted May 10, 2015 Author Posted May 10, 2015 Też probowalas zjeść? ;) brokat jest mega szczerbaty... nawet z przodu jedynki górne musieli usunąć ale jest z nim ok! 1 Quote
ania0112 Posted May 15, 2015 Author Posted May 15, 2015 Inka ma zapalenie chyba śluzówek, powiększony węzły chłonne, czerwone oczy itp. dostała antybiotyki, leki i 2 rodzaje kropli do oczu w tym z antybiotykiem Wiem, ze akurat na dogomani połowa ma takie historie jak my a druga jeszcze kosztowniejsze ale az musze sie pożalić... W ciągu 30 dni kupiliśmy: żarcia psom, smaczki, tabsy na staruszki, szczepienia, odrobaczenia, frontline, badania brokata 2 x i leki do tego, zabieg na zeby i jeszcze teraz inka z wetem i tabletkami... ( mamy i tak farta bo karmę nerkową dla Brokata Monika nam dała) to i tak w ciągu tych 30 dni jakies 800 zł poszło.... a przeciez to nie tak ze im się zdarzyło bo w sumie ciagle ktoremus cos jest... a podobno mały piesek wiele nie kosztuje.... tylko chyba nikt nie wspomniał o efekcie hiper synergii.... wiem wiem ze jak sie chce miec psa to trzeba sie liczyc z kosztami no ale ponarzekac sobie mozna nie? ;) ahhh a już sie zastanawiałam czy kupic sobie jakąś np. spodniczke na lato... juz mnie inka pozbawiła tej nadziei... Quote
Pysia Posted May 15, 2015 Posted May 15, 2015 No trzeba sobie ponarzekać ;) Dołączam się: 360 zł karma dla burków ( bo dziwnym sposobem na raz sie musiały wszystkie skończyc! ) 230 zł wet okulista plus wymaz i tabsy na robale 360zł nie moje psy :P Czyli mój rachunek za gaz ( który mi chcą odciąć jak natentychmiast nie zapłacę a nie mam z czego bo wydałam na psy :P ) Quote
Recommended Posts