Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

PS foty ma Wasia - ją prosze męczyć :P

Przecież Sisi u Ciebie teraz, to Ciebie trzeba męczyć. :P A może galeryjkę jakąś swoim psiakom byś założyła? Popatrzyłoby się. :)

Skrzatek mały sama słodycz. Dobrze jej w tych pieleszach. Najprzystojniejszy nietoperz w kraju. :)

Posted

Uszy Megi ma fajne, na tym zdjęciu jak patrzy do przodu jest mini retusz, zamazałam tatuaz bo ma takie duze uszy a tatoo jest swiezy i było  wszystko idealnie widac.

Skrzat za komplementy dziękuję. Ciocia miała takie miękkie smaczki dla psa, ze skrzat jej na krok na spacerze nie odstępował , ona jest żarłok ale nie przepadzita a tu mały cień cioci... kupiłyśmy dzisiaj takie same i skrzat z radosci merdał ogonkiem na wszystkie trony jak je poczuła :)

Posted

Inka pare dni temu ( 7 marca) skończyła 8 lat :)

Z tej okazji rozchorowała się 2 dni temu....

byliśmy wczoraj u weta... jakaś masakra, piszczała, trzęsła się, próbowała uciekać... a jak dałyśmy ją na stół to korciło mnie by cyknąć fotkę bo pomijając ze się trzęsła to miała oczy jak spodki :P

Wet spojrzał na zęby jej i powiedział, że na podstawie zębów nigdy w życiu by jej 8 nie dał,, takie cuda ma :)

Inka ma zapalenie górnych dróg oddechowych... i nie, nie jest od tego cichsza... dalej tak samo drze japkę :P

Jak wyszła od weta to była taka szczęśliwa, że wszystkich zaczepiała i wygłupiała się :)

Posted

Po antybiotykach już jest dużo lepiej, bo daje się dotykać koło uszu i gardła i dużo lepiej przełyka !!! No jak nie urok to sr.....a ! 

Ważne, że przechodzi mojej rozpieszczonej pannie :))) Trochę nam strach napędziła!

Posted

a co chcesz być objaśniona? Megi ( Magara coś tam coś tam :P) to nowe suczydło mojej cioci - tej do której jeździmy do lasu z psami :) Megi to BOS - Biały owczarek szwajcarski i ma 4 mc czy już  teraz 4,5:) Jest śmieszna bo zacepia Inke ale jak tylko inka pisknie to Megi ucieka gdzie pieprz rośnie, jest barzo fajna jak na szczeniora bo nie skacze po innych psach  no  i naprawde szybko się uczy - domu nie zjada, siada na komende i nauczył się nie wchodzić na górne piętro domu :)

• 2 weeks later...
Posted

Misz masz spacerkowy z zeszłego weekendu i obecnego :)

[attachment=11149:WP_000743.jpg][attachment=11150:WP_000746.jpg][attachment=11151:WP_000749.jpg][attachment=11152:WP_000753.jpg][attachment=11153:WP_000759.jpg][attachment=11154:WP_000763.jpg][attachment=11155:WP_000764.jpg][attachment=11156:WP_000771.jpg][attachment=11157:WP_000772.jpg][attachment=11158:WP_000776.jpg][attachment=11159:WP_000777.jpg]

Posted

a na wiosnę kupiłam jej obroże zielono żółtą.... też powinna być piękna... chociaz mama się odgraża ze skrzat będzie chodził z nią na smyczy w szelkach bo na obroży to by mogła się udusić... a na smyczy... mama twierdzi, że skrzat jej nie słucha ;) ja z kolei mam ten problem, że inka mnie nie słucha jak wyczuje jakieś ścierwo do żarcia... niemniej szelki też mamy nowe :P

Skrzat podobno wygląda groźnie, jakaś znajoma cioci jak zobaczyła skrzata w tym swoim torebko posłanku to powiedziała, że jej nie pogłaszcze bo łypie oczyskami na nią :D

• Upvote 1
Posted

Skrzat podobno wygląda groźnie, jakaś znajoma cioci jak zobaczyła skrzata w tym swoim torebko posłanku to powiedziała, że jej nie pogłaszcze bo łypie oczyskami na nią :D

ahahaha a to dobre 

Posted

Trochę bardzo wyłupiaste :) chociaż moim zdaniem ona nie wygląda groźnie tylko szalenie z tym oczkami, jednym kłem , szarym przy oczach i pysku... taki trochę skrzatek wariatek :)