malawaszka Posted February 8, 2015 Posted February 8, 2015 najlepsza jest stópka baletnicy na czwartym foto :roflt: Quote
ania0112 Posted February 8, 2015 Author Posted February 8, 2015 najlepsza jest stópka baletnicy na czwartym foto :roflt: Bo niby skrzat jest wolny i spokojny ale jak mam zrobić zdjęcie to się kręci wierci i to był moment jak się zatrzymała i nie zdążyłam nogi wycofać :P 3 miejsce wymiata :) ona jak tak siedzi i zabiera miejsca jakies 10 x10 cm to jest rozczulająca :) Quote
ulana Posted February 8, 2015 Posted February 8, 2015 Słodziak z niej. I do twarzy jej w tym leczniczym kubraczku. :) Quote
brokatka Posted February 9, 2015 Posted February 9, 2015 Nasz skrzat rzutem na taśmę ma, no co??? "mleko" . Musiała mieć bardzo wysoki poziom .., czegoś tam i ostatni raz w życiu!!!!! jaszcze se mleko wyprodukowała - wariatka! Lekarz już wie:) Przedłużamy podawanie antybiotyku. Quote
ania0112 Posted February 9, 2015 Author Posted February 9, 2015 no to mleko juz fafnasty raz. znalazła się mega milka! Quote
Pysia Posted February 9, 2015 Posted February 9, 2015 Nasz skrzat rzutem na taśmę ma, no co??? "mleko" . Musiała mieć bardzo wysoki poziom .., czegoś tam i ostatni raz w życiu!!!!! jaszcze se mleko wyprodukowała - wariatka! Lekarz już wie:) Przedłużamy podawanie antybiotyku.Mówiłam żeby poczekać do marca hahahahaNic jej nie będzie. Mordujcie skrzata, zmniejszcie papu i ilość płynów ;) I nie nynać ;) Quote
ania0112 Posted February 9, 2015 Author Posted February 9, 2015 no jakbysmy nie zrobily w zeszlym tygodniu te teraz najblizszy termin bylby na polowe marca, o ile by znowu czegos nie wymysliła. ja nie umiem nie nynac :P a wody jej na bank nie ogranicze bo ona bardzo malo pije.. Quote
ania0112 Posted February 10, 2015 Author Posted February 10, 2015 no fakt na nude nie narzekamy..... Quote
AnkaG Posted February 10, 2015 Posted February 10, 2015 Znaczy wszystko ok jak nie piszesz, że nie ok. :) Mój TZ śmiał się z tych rozłożonych ucholków na podusi :) Quote
ania0112 Posted February 10, 2015 Author Posted February 10, 2015 Nie pisze nic bo nic się nie zmienia, mleko ma ale po zabiegu ładnie dochodzi do siebie więc w sumie bez zmian ;) oczywiscie pogoda jest beee bo skrzat wody nie lubi i namówic ją np. zeby poszła za tobą na spacerze jest problem, co chwile staje i kombinuje jak tu pokazac ze ona chce do domu... Jedyny plus jest taki ze jest chłodno na dworze na tyle ze moze chodzic w ubranku bo ubranko jej chroni kaftanik sterylkowy przez zamoknieciem bo ona chodzi jakos tak dziwie ze nawet jak nie jest specjalnie mokro to ona jest mokra, cały brzuchol ubabrany.... Quote
WATACHA Posted February 11, 2015 Posted February 11, 2015 U mnie Leo też podwozie ma zawsze mokre przy takiej pogodzie. Quote
ania0112 Posted February 14, 2015 Author Posted February 14, 2015 Fiozioł był dzisiaj na ściągnięciu plasterków :) Wszystko się pięknie zagoiło :) Musimy jeszcze troche pilnować by nie lizała no i totalnie nie brudziła na spacerach... Quote
ania0112 Posted February 15, 2015 Author Posted February 15, 2015 a myslisz ze ktos by chcial starego, bezzebnego, z zacma, niedowidzacego w nocy i chorujacego psa? nie wspone juz o aspekcie wizualnym... Quote
zerduszko Posted February 15, 2015 Posted February 15, 2015 a myslisz ze ktos by chcial starego, bezzebnego, z zacma, niedowidzacego w nocy i chorujacego psa? nie wspone juz o aspekcie wizualnym...Tak.Predzej niz sredniego, pospolitego kundelka w srednim wieku :( Quote
Figunia Posted February 16, 2015 Posted February 16, 2015 No nie wytrzymam... "aspekt wizualny" jest taki, ze chcialoby sie tego szkraba tulic, glaskac, a moze i schrupac...:) "Moja" Lonia nie dosc, ze stara, bezzebna, z zacma, to jeszcze sika w domu... I choc dla mnie jest sliczna, to wszyscy mowia, ze tak brzydka, ze az ladna... A jednak mam nikla nadzieje, ze znajdzie DS... Quote
Margi Posted February 16, 2015 Posted February 16, 2015 Figunia jest bardzo rozkoszna.Taka do przytulania. Quote
AnkaG Posted February 16, 2015 Posted February 16, 2015 Nio taka maskoteczka z pięknymi uchami :) Quote
Recommended Posts