malawaszka Posted February 6, 2015 Posted February 6, 2015 nie jeden niestety bo ona ma tak rozsiane te guzki tam na brzuszku, lepiej rozbić na dwie operacje usuwanie tego Quote
brokatka Posted February 6, 2015 Posted February 6, 2015 Dzisiaj też dobrze :) Siku i kupka były, nawet malutki spacerek miała ochotę zrobić. Potem w kocyku na rękach zrobiła resztę spacerku z Inką i Brokatem :))) Miała apetyt- zjadła gotowane mięsko i puszeczki trochę! I sobie śpi- skrzat malutki- dzielna jest!!! Quote
Pysia Posted February 6, 2015 Posted February 6, 2015 No to super!Skrzacik maluni dzielny jest :) Quote
Saththa Posted February 6, 2015 Posted February 6, 2015 To dobrze, ze po niech się goi teraz :) Quote
ulana Posted February 6, 2015 Posted February 6, 2015 To fajnie, że ma dobre samopoczucie. Niech dochodzi do siebie. :)Jakoś mi te guzki z głowy wyleciały. Znaczy jeszcze krojenie czeka maluszka... Quote
malawaszka Posted February 6, 2015 Posted February 6, 2015 Byłam na niezapowiedzianej kontroli w tym domu tymczasowym :D hahaha - Kurcok to już nie Kurcok tylko niemalże indyk wypasiony :roflt: hahaha jest cudowna, merda tym ogonem na całego - skarbuńka maleńka Quote
AnkaG Posted February 6, 2015 Posted February 6, 2015 To teraz będzie kleszczyk - mały łepek duża reszta :) Quote
Pysia Posted February 6, 2015 Posted February 6, 2015 Znaczy kontrola wykazała zanidbanie- czyli tuczenie :P Quote
ulana Posted February 6, 2015 Posted February 6, 2015 Znaczy kontrola wykazała zanidbanie- czyli tuczenie :PNo dziewczyny - wpadłyście. :) :) :) Quote
ania0112 Posted February 6, 2015 Author Posted February 6, 2015 Bez przesady z tym kleszczykiem chociaz owszem proporcje się trochę wywróciły do góry nogami, no ale ma uszy duze to nie jest tak źle ;) Dla równowagi Brokat się odchudził :P To jak wyszło zaniedbanie to niech Moniczka próbuje odebrać pieska ( powodzenia :P) Quote
Margi Posted February 6, 2015 Posted February 6, 2015 No jak szefowa zaczęła jeździć na kontrolę to strach się bać. Quote
malawaszka Posted February 6, 2015 Posted February 6, 2015 To jak wyszło zaniedbanie to niech Moniczka próbuje odebrać pieska ( powodzenia :P) no kto Ci o zaniedbaniu powiedział???? :lol: a i melduję, że Vikulina śpi właśnie w nowym różowo-czarnym legowisku, które załatwiła Danusia :D póki co nie próbowała się chwytać za sznurek więc może będzie ok - a jak jej wygodnie :D Quote
Pysia Posted February 6, 2015 Posted February 6, 2015 Bez przesady z tym kleszczykiem chociaz owszem proporcje się trochę wywróciły do góry nogami, no ale ma uszy duze to nie jest tak źle ;)Dla równowagi Brokat się odchudził :P To jak wyszło zaniedbanie to niech Moniczka próbuje odebrać pieska ( powodzenia :P) Znaczy się jest w domu tyle kg ile było ;)Moniaka pokaż spanko :) Quote
ania0112 Posted February 6, 2015 Author Posted February 6, 2015 no kto Ci o zaniedbaniu powiedział???? :lol: a i melduję, że Vikulina śpi właśnie w nowym różowo-czarnym legowisku, które załatwiła Danusia :D póki co nie próbowała się chwytać za sznurek więc może będzie ok - a jak jej wygodnie :D Matko boska! Monika posłanie jest czerwono-czarne , gdzie ty ten róz widzisz? To dobrze! Mama pewnie bypowiedziała ze i tak z 2 poduszek i koca jej brakuje ale co tam ( w domu mamy podobne tylko niebieskie i jest usłane kocami i poduchami :P) Znaczy się jest w domu tyle kg ile było ;) Moniaka pokaż spanko :) W sumie to dziwne ale skrzat nie przytył bardzo, tylko 0,2 kg. no ale taka okrągła się zrobiła a nie koścista.. u niej jest duza róznica bo te fałdy skóry na szyi wypełniy sie tłuszczykiem a nie sama skóra no i grzbiet jest w miare prosty a nie wygięty jak na początku gdy do nas przyszła. Sąsiedzi zawsze mówią "ooo jaka ona się ładnie pozbierała, już jest taka okrąglutka a nie taki wychudzony pies" Dzisiaj na popołudniowy spacer poszłam tylko z I i B, 3 razy musiałam odpowiadać na pytanie " a gdzie trzeci?" Quote
Pysia Posted February 6, 2015 Posted February 6, 2015 No bo Wy jeszcze nie wiecie, ale nie macie dwóch psów tylko trzy :)U mnie co rusz sąsiedzi sie pytają jakiego teraz mamy kolejnego.... A tu kicha :( Nie dam rady teraz. Quote
malawaszka Posted February 6, 2015 Posted February 6, 2015 Matko boska! Monika posłanie jest czerwono-czarne , gdzie ty ten róz widzisz? To dobrze! Mama pewnie bypowiedziała ze i tak z 2 poduszek i koca jej brakuje ale co tam ( w domu mamy podobne tylko niebieskie i jest usłane kocami i poduchami :P) no kurcze mnie się różowe wydawało :oops: nie wiem - teraz nie zobaczę bo Viki nadal śpi :D też ma wyłożone kocykiem :D ale poduszki już nie bo ja się boję żeby jej jakieś głupoty do głowy nie przyszły jak będzie za dużo odstawało i się przed nosem pałętało... a u mnie to chyba nikt nie wie ile mam psów :v a Skrzacik wygląda cudnie!!! Ja mam nadzieję, że jeszcze mi się uda Piździątko trochę podtuczyć bo ona tak ślicznie wyglądała jak była taka okrąglejsza, teraz taka znowu zgarbiona się zrobiła :( Quote
Pysia Posted February 6, 2015 Posted February 6, 2015 Jak mają sąsiedzi wiedzieć jak ja nieustannie się gubię?Wiem że u Ciebie mi się w oczach miesza i pamietam na bank tylko:Rudą - no bo ona błyszczy :PPiździe - no bo użre mnie czy nie :PViki- bo mnie rozkłada na czynniki pierwsze :)Silverek- no bo.... on jest taki...Zmorkowy?Tina- duzia jest :)Drops- bo mi z Rudą chcą psa zaszczuć zawsze :PNo i teraz te dwa nowe. Ale ich chyba jeszcze nie widziałamOczywiscie tutaj na pierwszym miejscu powinna być Luneta Super Terrrrrrorystka, ale że Królowa Jest Tylko Jedna to jej nawet wymieniać nie trzeba ;) Quote
ania0112 Posted February 6, 2015 Author Posted February 6, 2015 No bo Wy jeszcze nie wiecie, ale nie macie dwóch psów tylko trzy :) my to wiemy :) Skrzat jest i maly ale wolnej ręki do miziania potrzebuje więc nie da się udawać, ze jej nie ma ;) Chodzilo mi raczej ze spójrzcie jaka inwigilacja, raz psa na spacer nie wzielam a już trzem osobno spotkanym sąsiadom musiałam się z tego spowiadac... Quote
ania0112 Posted February 7, 2015 Author Posted February 7, 2015 Focisze skrzata. :) Stare foty to ta z dworu i ta na poduszkach bez ubranka, reszta dzisiejsza :) [attachment=9403:WP_000681.jpg][attachment=9404:WP_000695.jpg][attachment=9405:WP_000704.jpg][attachment=9406:WP_000709.jpg][attachment=9407:WP_000713.jpg][attachment=9408:WP_000714.jpg] Quote
Saththa Posted February 7, 2015 Posted February 7, 2015 3 miejsce wymiata :) No jak szefowa zaczęła jeździć na kontrolę to strach się bać. ja uciekłam :D Quote
Pysia Posted February 8, 2015 Posted February 8, 2015 3 miejsce wymiata :) ja uciekłam :DPoczekaj trochę to i do Ciebie przyjedzie :P Quote
Recommended Posts