Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wataha ja nie podpinam telefony do kompa tylko otwieram neta w komórce , wchodzę na dogo i dodaje foty z galerii telefonu. A raczej dodawałam bo coś się zepsuło :/ a mam fotki świąteczne ..... dostaliśmy na święta kartkę od rodzinki tilki :) zapomniałam się pochwalić :P

• 2 weeks later...
Posted

Inka z ss -mana stałą się psem przewodnikiem :) o tym  że brokat się na niej wzoruje i naśladuje ja dlatego nie zauwazylysmy ze jest głuchy to pisałam... skrzat jest juz prawie całkiem ślepy, widzi już ledwo ledwo i na dworze jak jej się coś pomyli i nagle zaczyna biec ,,za mną,,  w przeciwną stronę to inka ja czasem dogania i wtedy skrzat zawraca i idzie za inka do mnie , ewentualnie ja zaczynam biec i inka się wscieka i szczeka na mnie i to akurat skrzat słyszy i też zawraca i idzie za jej szczekiem.  Dobrze ze mamy inke :) skrzat mimo ze stary to dalej jary, Tomek się pakowal na wyjazd nasze psy zmęczone zamieszaniem śpią a skrzat nadal chodził i sprawdzał czy nic nie je :) po nocy jak Tomek je to nasze też padniete spia a skrzat chodzi do niego jeść :) brokat 01.01 skończył 12 lat :) fot nie będzie bo mi dogo je odrzuca nawet jak próbuje wstawić je z kompa... tyle u nas:) aha artro działa i skrzat nie usztywnia już nozki za czesto :)

• 2 months later...
Posted

Zapomniałam napisać... inka pies pasterski w marcu skonczyla 9 lat :) humor jej dopisuje, codziennie o 20 chce się bawić :) refleks też jeszcze ma i całe szczęście bo skrzat próbował ugryźć ja w nos ;) ale  zdarzyła odskoczyc zdegustowana ;)

Posted

Nie gryzie tylko próbuje :P skrzat pomimo że jest już z nami prawie 2 lata to nadal nie rozumie inki zabawy z misiem kiedy ta warczy.  I skrzat siedział na kolanach mamy, inka warczala z misiem i pyskiem szturchnela mamę wiec skrzat chciał bronić ;) chociaż czasem się zastanawiam czy ona nie rozumie czy znalazła sobie taką zabawę :)