WATACHA Posted July 14, 2015 Posted July 14, 2015 A co tam skrzacik, zeżarł coś, czy jakaś bakterioza ? U mnie jakieś wandale zżerają ścianę. Quote
malawaszka Posted July 14, 2015 Posted July 14, 2015 A co tam skrzacik, zeżarł coś, czy jakaś bakterioza ? U mnie jakieś wandale zżerają ścianę. jak to ścianę? :o no to brakuje im pierwiastków - wapna? Quote
WATACHA Posted July 14, 2015 Posted July 14, 2015 Nie.Jeden z dwóch.Może być Leo, bo już mi tak robił jak był głodny, a teraz ma dietę.No i Mentor, jak coś mu doskwiera to też potrafi ostatnio dziwne rzeczy zjadać, a wczoraj memlał coś ozorem znowu.Nie mówię, że ciągle.W tym miesiącu drugi raz.Wcześniej parę miesięcy nic. Quote
Saththa Posted July 16, 2015 Posted July 16, 2015 Biedny skrzat!! Hmmmm jak głodny to marchewkę moze mu dawc do chrupania? Quote
ulana Posted July 16, 2015 Posted July 16, 2015 Skrzacik już OK, mam nadzieję? Marchewka dobra rzecz. Przegryzka nie tucząca. :) Quote
WATACHA Posted July 16, 2015 Posted July 16, 2015 Dostaje marchewkę na kolację, albo jabłuszko itp.Jak nie był na diecie to też miał napady głodu.Bywało , że nas budził o 3 rano.My myśleliśmy, że kupa, a on trawę wpierdzielał i nie myślał o załatwianiu się.No tak już ma. Quote
ania0112 Posted July 19, 2015 Author Posted July 19, 2015 Żyjemy w tym upale, ale nikomu nic się nie chce... Quote
ania0112 Posted July 19, 2015 Author Posted July 19, 2015 Wczoraj byliśmy u babci, zostawiłam psa na 45 minut same bo pojechaliśmy porobić zakupy spożywcze... brokat spacerowal po stole i obrus przekrzywil a w kuchni tez coś kombinowal ale ze wszystko zabezpieczylam to tylko wodę wylał... gorzej ze babcią ma panele ; :/ dziewczyny zebrzace :) Quote
ania0112 Posted July 19, 2015 Author Posted July 19, 2015 Gumowa zabawka wyglądająca jak stek. To zabawka dla inki która ma babcia u siebie tak na wszelki wypadek :) Quote
WATACHA Posted July 19, 2015 Posted July 19, 2015 Zlewa się z podłogą dlatego mi dziwnie wyglądało :P Quote
ulana Posted July 19, 2015 Posted July 19, 2015 Cha cha, też się zastanawiałm co to takiego. :) Quote
ania0112 Posted July 27, 2015 Author Posted July 27, 2015 Psiaczki tęsknią za mama ale jeszcze tydzień muszą wytrzymać. W sumie to brokat tęskni A reszta się nudzi ;) bo albo ja mam pracę albo leje albo smaży i tak się kisimy w domu. Nice oko zakrapian bo znowu ma czerwone... Quote
ania0112 Posted July 27, 2015 Author Posted July 27, 2015 No i wymuszamy żarcie :) skrzat jest najlepsz! Wymusza zieloną galaretkę bo inne tez chcą ale jak jej daje to nie wie czy to zjeść, wypić , połknął czy co... A ten problem pojawią się i tak dopiero jak ja zobaczy bo jak jej daje na ręce to cała przeszuka zanim znajdzie.. slepy psiurek Quote
ania0112 Posted July 30, 2015 Author Posted July 30, 2015 Ona jest masakrycznie zabawna... chyba że nie słucha to wtedy mniej ;) żeby nie było ze tylko się kisimy w domu to pojechaliśmy na spacer nad jezioro. Nawet inka się wykapala... tego zdecydowanie nie było w planie ale zanim zrozumiałam co robi to już była w jeziorze... mamy dowód wyjścia i obcowania z naturą :) Quote
wilczy zew Posted July 31, 2015 Posted July 31, 2015 Od tych miniaturek dostałam skrętu szyi .... Quote
Saththa Posted July 31, 2015 Posted July 31, 2015 Nooo nie dośc, ze miniaturki to jeszcze na boku leżą. to już nie na moje nerwy :P zdjecie mi sie nie mieści całe nawet ... to już szczyt lenistwa naprawdę :D Nie zmniejszone miniatury leżące na boku :D Quote
ania0112 Posted July 31, 2015 Author Posted July 31, 2015 Ej! Ja wszystko robię z telefonu , komputera już kilka dni lub kilkanaście ze używałam. I na telefonie potrafię obracać fot. Ani kopiować linków wiec będą obrocone miniatury albo nic! Niewdziecznice nawet słówka o psiaczkach nie było ???????????? Quote
malawaszka Posted August 1, 2015 Posted August 1, 2015 Ej! Ja wszystko robię z telefonu , komputera już kilka dni lub kilkanaście ze używałam. I na telefonie potrafię obracać fot. Ani kopiować linków wiec będą obrocone miniatury albo nic! Niewdziecznice nawet słówka o psiaczkach nie było tutaj to przynajmniej pomarudziły, a ja się namęczyłam, nawstawiałam duże i nic... NIKT nie pochwalił człowieka :( więc następne będą obrócone miniaturki :v zazdrościmy wypadu nad wodę! ja się wybieram i jak co roku pewnie mi się lato skończy... a jak pojadę to będę wqrwiona bo zastanę tony smieci... Quote
ania0112 Posted August 1, 2015 Author Posted August 1, 2015 A nie no to te nasze galgany są co chwilę nad Pogoria ale docenia to tylko inka. To nie narzekaj tylko wsiada w auto i dawaj na pogo 4 napisz gdzie i o której to reż wpadnę ;) ty masz wodę Koło domu wiec twoje i tak korzystają :) A nawiasem mówiąc obrocone miniatury mi nie przeszkadzają bo obracamtelegon i jest ok ???? Quote
malawaszka Posted August 1, 2015 Posted August 1, 2015 a byłaś teraz na IV? da się w ogóle z psami czy jak rok temu sobie dzikie pole campingowe zrobili i srają po krzakach? Quote
Recommended Posts