Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nie.Jeden z dwóch.Może być Leo, bo już mi tak robił jak był głodny, a teraz ma dietę.No i Mentor, jak coś mu doskwiera to też potrafi ostatnio dziwne rzeczy zjadać, a wczoraj memlał coś ozorem znowu.Nie mówię, że ciągle.W tym miesiącu drugi raz.Wcześniej parę miesięcy nic.

Posted

Dostaje marchewkę na kolację, albo jabłuszko itp.Jak nie był na diecie to też miał napady głodu.Bywało , że nas budził o 3 rano.My myśleliśmy, że kupa, a on trawę wpierdzielał i nie myślał o załatwianiu się.No tak już ma.

Posted

Wczoraj byliśmy u babci, zostawiłam psa na 45 minut same bo pojechaliśmy porobić zakupy spożywcze... brokat spacerowal po stole i obrus przekrzywil a w kuchni tez coś kombinowal ale ze wszystko zabezpieczylam to tylko wodę wylał... gorzej ze babcią ma panele ;
:/ dziewczyny zebrzace :)

• 2 weeks later...
Posted

Psiaczki tęsknią za mama ale jeszcze tydzień muszą wytrzymać. W sumie to brokat tęskni A reszta się nudzi ;) bo albo ja mam pracę albo leje albo smaży i tak się kisimy w domu. Nice oko zakrapian bo znowu ma czerwone...

Posted

No i wymuszamy żarcie :) skrzat jest najlepsz! Wymusza zieloną galaretkę bo inne tez chcą ale jak jej daje to nie wie czy to zjeść, wypić , połknął czy co... A ten problem pojawią się i tak dopiero jak ja zobaczy bo jak jej daje na ręce to cała przeszuka zanim znajdzie.. slepy psiurek

Posted

Ona jest masakrycznie zabawna... chyba że nie słucha to wtedy mniej ;)
żeby nie było ze tylko się kisimy w domu to pojechaliśmy na spacer nad jezioro. Nawet inka się wykapala...
tego zdecydowanie nie było w planie ale zanim zrozumiałam co robi to już była w jeziorze...
mamy dowód wyjścia i obcowania z naturą :)

Posted

Nooo nie dośc, ze miniaturki to jeszcze na boku leżą. to już nie na moje nerwy :P zdjecie mi sie nie mieści całe nawet ...  to już szczyt lenistwa naprawdę :D Nie zmniejszone miniatury leżące na boku :D

Posted

Ej! Ja wszystko robię z telefonu , komputera już kilka dni lub kilkanaście ze używałam. I na telefonie potrafię obracać fot. Ani kopiować linków wiec będą obrocone miniatury albo nic! Niewdziecznice nawet słówka o psiaczkach nie było ????????????

Posted

Ej! Ja wszystko robię z telefonu , komputera już kilka dni lub kilkanaście ze używałam. I na telefonie potrafię obracać fot. Ani kopiować linków wiec będą obrocone miniatury albo nic! Niewdziecznice nawet słówka o psiaczkach nie było

tutaj to przynajmniej pomarudziły, a ja się namęczyłam, nawstawiałam duże i nic... NIKT nie pochwalił człowieka :(  więc następne będą obrócone miniaturki :v

zazdrościmy wypadu nad wodę! ja się wybieram i jak co roku pewnie mi się lato skończy... a jak pojadę to będę wqrwiona bo zastanę tony smieci... 

Posted

A nie no to te nasze galgany są co chwilę nad Pogoria ale docenia to tylko inka. To nie narzekaj tylko wsiada w auto i dawaj na pogo 4 napisz gdzie i o której to reż wpadnę ;) ty masz wodę Koło domu wiec twoje i tak korzystają :)
A nawiasem mówiąc obrocone miniatury mi nie przeszkadzają bo obracamtelegon i jest ok ????