Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kurcok śliczniasty :)

Ano bo to zostaje tak w tych bidach wszystko. Wisienka - siostrzenicy psiak ze schronu - też ma takie jazdy. A to już ponad rok rozpieszczany i kochany...

Posted

hahah no Sandra nie chciałam Cię popędzać bo chora byłaś ;)

To jak siedzi na kanapie i szczeka na Inkę to już stary filmik ale uchi dalej ma takie same :)

jezuuu wz sięgnij tak nisko ziemi..... :siara:

a tak serio to tak robiłysmy ale ile mozna się litować? teraz po grzbiecie miziamy i wecie chyba bardzo źle nie jest bo wczoraj mnie strasznie wkurzyła i krzyknęłam, tupnełam i lisciami zaszurałam ta szybciorem odskoczyła i uciekła.... na całe 2  metry i tym samym szybkim tempem podbiegła z powrotem do mnie i się głupia cieszyła :icon_roc:

Widzicie jakie mamy ładne odblaskowe nowe szeleczki? :)

Posted

Łatwo Ci mówić bo ty nie widziałaś jak mały 5 kg psiaczek siada tak ze miesci się w kwadracie 10 cm x 10 cm i patrzy tymi oczyskami w ciebie :loveu:

no ale litości nie ma... wczoraj zaatakowała inke bo inka żuła zabawke i warczała a miałam rękę blisko....głupi skrzator!

Generalnie jak się ostro bawimy z Inką to skrzata trzymamy w drugiej ręce bo to głupie warkoli, kręci się psioczy i potem się dusi...

Zaraz mi się przypomina jak Brokat był u nas, tez na początku się irytował a teraz ma wszystko w.... uszkach :P

• 3 weeks later...
Posted

Zima za pasem... Skrzat "urósł" więc czerwony sweterek jest dość kusy i obcisły, różowy dres jest jeszcze ok... mama nudziła się na allegro i kupiła 2 sweterki - jeden w dinozaury a drugi w gwiazdy betlejemskie i Inka i Brokat mają kreacje na zimę, Fiziek już chodzi w różnych pelerynkach, sweterkach i dresikach bo noca zimno a jak pada to bez ciuszka ani kroku mały skubaniec nie zrobi. Mama jej kupiła kubraczek... różowy, mięciutki, cudowny ale różowy! :( ale podobno ma przyjsc jeszcze sweterek i w nim pokładam nadzieje :P Pokazywałam wam jakiś czas temu pelerynkę... czasem w niej chodzi ale dla nas lepszy sweterek bo pelerynka nie jest rozciągliwa i bardzo źle się ubiera i potem rozbiera ją. Strasznie ciezko wyciągnąć jej łapeczki z tego a ona bojaźliwa i zaraz piszczy i się człowiekowi odechciewa i  takim sposobem moje psy ubraniowo są bardziej przygotowane na zimę niż ja  :P

Posted

Ja też już kombinuję z kubrakiem.Dostaliśmy od Moniki, ale trzeba przednie łapki wkładać, a wolałabym bez przekładania.Wyczaiłam teraz na bazarku taki na kożuszku i zobaczymy

Posted

Już  dresa wyprałam dzisiaj więc go Monika dostaniesz. chyba czerwoy sweterek tez Ci oddamy. Fizia ma nowy rózowy , iiiiii dzisiaj przyszedł prawdiwy dres szaro bordowy. Wygląda przekomicznie. zaraz będę kombinowac jak wstawic foty :)

Posted

[attachment=5687:WP_000613.jpg][attachment=5688:WP_000615.jpg][attachment=5689:WP_000617.jpg][attachment=5690:WP_000621.jpg][attachment=5691:WP_000623.jpg][attachment=5692:WP_000626.jpg][attachment=5694:WP_000613.jpg]

Posted

a najlepsze w tym wszystkim jest to, ze ona  lubi ubrać się w kubrak żeby na dworze nie marznąć. Śmieszny stworek :) Jakość zdjęć straszna ale może zwróciłyscie uwagę jaki ma pysk kudłaty, pełno ma takich kosmyków kręcących się w każda stronę jak pudlik a kiedyś miała całą nasadę nosa łysą...

Posted

a najlepsze w tym wszystkim jest to, ze ona  lubi ubrać się w kubrak żeby na dworze nie marznąć. Śmieszny stworek :) Jakość zdjęć straszna ale może zwróciłyscie uwagę jaki ma pysk kudłaty, pełno ma takich kosmyków kręcących się w każda stronę jak pudlik a kiedyś miała całą nasadę nosa łysą...

Moja też, a kudłata jest już taka, że jak porównuję zdjęcia to aż dziw bierze, że to takie łyse było.

Posted

mama zamówiła jeszcze super dresik ale nie zauważyła, ze idzie  z chin.... do 40 dni ;)

Ze skrzatkiem znowu problemy...

Dzisiaj zrobiła ogromną kałużę w przedpokoj. nie wiemy czemu... czy się opiła na noc i rano b. musiała i ofc nie dała znać czy co... no mam nadzieje, ze taki wariant a nie chory pęcherz bo urinodog dalej dostaje co drugi dzień....

I chyba znowu jej zbiera się mleko :icon_roc:

czy ona przestanie w końcu wymyślać choroby za chorobami?