Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

normalnie. patrzysz na nią a on się trzęsie... tak jakby było jej bardzo zimno...

inka tak robi udając biednego pieska, któremu na czyms bardzo zalezy i figa to podłapała, tylko ona jeszcze az tak mocno jak inka się nie trzęsie. Taki manewr manipulatorski ze strony inka a figa po prostu zgapia :)

Posted

hahaha na rosół nie poszła :)

Jest ok, jest zdrowa :) ma co drugi dzień jeść 1/4 tabletki tak na wszelki wypadek żeby wspomagało jej pęcherz.

Byłyśmy dzisiaj na godzinke na zielonej (park) na spacerze.... robiłam fotki... wszystkie mała gangrena ma rozmazane! No nie usiedzi nic na miejscu  a mój tel robi wtedy rozmazane ....

Posted

chyba tak zrobię:)

Nie wiem czy już o tym wspominałam, że jak Fige ktos chce dotknąć z nas na dworze to kuli uszy i ogon.. tak jakby obrywała od nas codziennie, ale po chwili się uspokaja i jest ok ( jej strach niestety nie wpływa na to by nas słuchała ;)) taki straszek z niej jest. mam filmik jak idzie i przybiega" do mamy :)

Prześlę Monice to moze tu wstawi :)

Posted

chyba tak zrobię :)

Nie wiem czy już o tym wspominałam, że jak Fige ktos chce dotknąć z nas na dworze to kuli uszy i ogon.. tak jakby obrywała od nas codziennie, ale po chwili się uspokaja i jest ok ( jej strach niestety nie wpływa na to by nas słuchała ;)) taki straszek z niej jest. mam filmik jak idzie i przybiega" do mamy :)

Prześlę Monice to moze tu wstawi :)

dobra,dobra,lejecie ją-pies nie kłamie :megagrin:

Posted

no baaaaaaa :) lejemy, ona puchnie a potem opowiadamy ludziom jak to ładnie przytyła :jumpie:

Niewypały

[attachment=4747:WP_000590.jpg][attachment=4741:WP_000603.jpg][attachment=4742:WP_000602.jpg][attachment=4743:WP_000595.jpg][attachment=4744:WP_000594.jpg][attachment=4745:WP_000592.jpg][attachment=4746:WP_000591.jpg][attachment=4747:WP_000590.jpg]

Posted

To miniaturki są? nie chca mi sie powiększyć :(  :(

Niech Kurcok tyje :)

Idefix ( a jest u mnie już z 1,5 roku) tez czasem ajk za szybko rekę wystawię aby pogłaskac to się wzdrygnie albo skuli.... tragedia :(