Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mari to jej spojrzenie kiedy my coś mówmy a ona nie wierzy i ma nas w dupce ;)
Zdrowie.... przeszła na normalną karmę z tego royala i wszystko super :)
Nie sika już badzo często, wytrzymuje normalnie... jest okej :)
No taki mały kieszonkowy pieseczek :lol:

Posted

to zalezy co jej mowisz. jak mowie ze czegos nie wolno np mnie drapac to i tak to robi, a jak mowie jej daj łapke to śmisznie sie patrzy, merda ogonkiem i cieszy sie... na dworze jak ją wołasz a nie zatrzymasz sie to spojrzy i idzie dalej bo przeciez idziemy to dojdziemy nie?

Posted

A jakieś plany odnośnie leczenia pojjęłyscie? Bo ona tak w zawieszeniu. Coś trzeba działać aby odblokować wasz domek tymczasowy ;)
Pepsi już gotowa na sterylke. Za tydzień można ciachać. I niech znajdzie domek bo się zasiedziała. Mama już się modli codziennie aby nikt chętny się nie pojawił ;)

Posted

Pysia napisał(a):
A jakieś plany odnośnie leczenia pojjęłyscie? Bo ona tak w zawieszeniu. Coś trzeba działać aby odblokować wasz domek tymczasowy ;)
Pepsi już gotowa na sterylke. Za tydzień można ciachać. I niech znajdzie domek bo się zasiedziała. Mama już się modli codziennie aby nikt chętny się nie pojawił ;)

Ha,ha,ha fajna ta Twoja mama

Posted

Pysia napisał(a):

sama jesteś w zawieszeniu....chyba już drugi raz Ci to będę pisać....
Figa będzie miała robione badanie płuc odnośnie przerzutów na płuca (oby ich nie było) a potem sterylka wraz z usunięciem guzów...
ale badanie płuc powinno byc max tydzien od sterylki...
a usunięcie guzów i sterylka to będzie duzy i ciezki zabieg bo ona mikro jest a te guzy:shake:
wiec chciałysmy to zrobic jak będziemy miec chwile czasu
ja zaczęłam nową prace i przed 18 nie bywam w domu a mama miała koniec roku szkolnego a potem bierze 6 latki wiec miala zebrania, szkolenia, konferencje. w środe wyjeżdza jako opiekun koloni na 2 tygodnie. jak wroci to bierzemy się za Skrzatorie.
twoja mama to pól biedy..... JA zaczynam sie łudzic ze jak Figa będzie gotowa do adopcji to nikt się nie zgłosi :roll: BO BRZYDKA, STARA I KOTOPIES :roll:

Posted

ania0112 napisał(a):
JA zaczynam sie łudzic ze jak Figa będzie gotowa do adopcji to nikt się nie zgłosi :roll: BO BRZYDKA, STARA I KOTOPIES :roll:

:evil_lol:

Posted

Buahahahaha nie chcesz oddać Figi?

Dzisiaj była pani poznać Pepsi. Robimy wizyte p/a, ciachamy i jak będzie wszystko ok to jedzie do Sosnowca zamieszkać. Mama tez gadała i jej sie kobieta spodobała. Chociaż teraz ma oczywiscie rozmowe z Pepsi ze " Gdzie Tobie laluni będzie tak dobrze jak ze mną..."

Posted

nie mowie ze jej nie wystawimy do adopcji.. bo pewnie wystawimy.... i z góry uprzedzamy, że wymagania będa wwwyyygóóóórowannneeeee ;)
a czy oddamy... jeżeli ktos sie zgłosi i będzie super super jak. np. ludzie od Tilki to pewnie oddamy bo jednak chciałybyśmy pomagać następnym... no ale jak po skrzatorie nikt się nie zgłosi to chyba ubolewać specjalnie nie będziemy :roll:

a za Pepsiułe trzymam kciuki!

Posted

A dzisiaj byłyśmy na ogródku u cioci i był leżing, smażing i plażing... no trawing ;)
zanim to nastąpiła to Skrzatoria jeszcze uskuteczniała przeszkadzing.... a chciałam poczytać..
" class="ipsImage" alt="">

a potem już była jak w planach:

smażing

trawing

zbiorowy leżing :loveu:

Posted

No niestety po 2 szybkich ucieczkach na ośrodek musieliśmy trochę ograniczyć jego zapędy!!! no nie mam ochoty z drogi go zbierać !! :mad: po tym jak ostatnio go ludzie przynieśli- to ma totalną inwigilację :evil_lol: