natalia&borys Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 Zamierzamy wybrać sie na wakacje nad jezioro . Gdzieś nie daleko ( mieszkamy 20 km. od Poznania). Możemy mieszkać w domkach , pokojach... Byle by w standardzie były łazienki , a pokoje były czyste i ładne ;) Niestety nie możemy znaleść niczego , gdzie przyjmują z psami. Mamy jechać dwoma rodzinami ( my z hawańczykiem , a druga rodzina z buldożkiem francuzkim) Znacie moze jakieś adresy itp?? Quote
Maska Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 No cóż, ja byłam w tamtym roku na wakacjach w okolicach Sejn ( Krasne). Co prawda jest to daleko od Poznania, ale naprawdę warto tam pojechać! Gospodarze są bardzo mili, pokoje schludne, a ceny nie są naprawdę duże (25-40 zł.). Ponadto jest tam teren pokryty zieloniutką trawą, gdzie pies może się wybiegać. Dalej znajduje się jezioro Długie. Jest ono tak czyste, że zobaczyłam w nim raka! Naprawdę warto tam pojechać! Ja z mymi rodzicami ( bo do pełnoletności muszę poczekać jeszczę 6 lat (: ) i bratem w rozwalonym doszczętnie fiatem Uno jechaliśmy z podkarpacia. Ale musze przyznać, że do dziś moje wakacje w tym miejscu bardzo dobrze wspominam. link. http://www.suwalszczyzna.net/?grupa=agro&id=638 Quote
natalia&borys Posted July 3, 2007 Author Posted July 3, 2007 [quote name='Maska']No cóż, ja byłam w tamtym roku na wakacjach w okolicach Sejn ( Krasne). Co prawda jest to daleko od Poznania, ale naprawdę warto tam pojechać! Gospodarze są bardzo mili, pokoje schludne, a ceny nie są naprawdę duże (25-40 zł.). Ponadto jest tam teren pokryty zieloniutką trawą, gdzie pies może się wybiegać. Dalej znajduje się jezioro Długie. Jest ono tak czyste, że zobaczyłam w nim raka! Naprawdę warto tam pojechać! Ja z mymi rodzicami ( bo do pełnoletności muszę poczekać jeszczę 6 lat (: ) i bratem w rozwalonym doszczętnie fiatem Uno jechaliśmy z podkarpacia. Ale musze przyznać, że do dziś moje wakacje w tym miejscu bardzo dobrze wspominam. link. http://www.suwalszczyzna.net/?grupa=agro&id=638 Dzięki :lol: Pokaze Twoją oferte rodzicą i przemyslimy ;) Quote
tofisiak Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 ja wybieram sie z rodzina i psem do ocypla. to jest miejscowosc na pomorzu. w srodkowym pasie.jeste tam jezioro i podobno czyste. nie wiem. przekonamy sie. jednak jestem dobrej mysli. bedziemy mieszkac w domku z lazienka, kuchnia itp. nie drogo i w ogole. jak chcesz sobie przyrzec oferte to w google wpisz wypoczynek w ocyplu. powinno znalezc.powodzenia. a i teren dla psiak tez jest. Quote
Nano Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 zna ktoś może jakieś ośrodki w Tucznie (j. Stęszewskie) koło Wronczyna (wielkopolska), lub w Witkowicach (wielkopolska) - j. Bytyńskie, gdzie można na weekend jechać z psem ? albo kilkoma ;) Quote
Bonsai Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 My jeździmy do Skorzęcina, zawsze z psami, do tego domku: Użyczę domek w Skorzęcinie-3 pokoje z aneksem kuchennym-pełne wyposażenie/taras,gril,meble ogrodowe/WC,prysznic/ogrzewanie,TV,parking/całość ogrodzona/zdj.www.wawrzyniak.pl/skorzecin.zip SERDECZNIE ZAPRASZAM e-mail: telefon: 509-801-340 600-370-330 Quote
Recommended Posts