Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zamierzamy wybrać sie na wakacje nad jezioro . Gdzieś nie daleko ( mieszkamy 20 km. od Poznania).
Możemy mieszkać w domkach , pokojach... Byle by w standardzie były łazienki , a pokoje były czyste i ładne ;)
Niestety nie możemy znaleść niczego , gdzie przyjmują z psami.
Mamy jechać dwoma rodzinami ( my z hawańczykiem , a druga rodzina z buldożkiem francuzkim)
Znacie moze jakieś adresy itp??

• 2 weeks later...
Posted

No cóż, ja byłam w tamtym roku na wakacjach w okolicach Sejn ( Krasne). Co prawda jest to daleko od Poznania, ale naprawdę warto tam pojechać! Gospodarze są bardzo mili, pokoje schludne, a ceny nie są naprawdę duże (25-40 zł.). Ponadto jest tam teren pokryty zieloniutką trawą, gdzie pies może się wybiegać. Dalej znajduje się jezioro Długie. Jest ono tak czyste, że zobaczyłam w nim raka! Naprawdę warto tam pojechać! Ja z mymi rodzicami ( bo do pełnoletności muszę poczekać jeszczę 6 lat (: ) i bratem w rozwalonym doszczętnie fiatem Uno jechaliśmy z podkarpacia. Ale musze przyznać, że do dziś moje wakacje w tym miejscu bardzo dobrze wspominam.

link.
http://www.suwalszczyzna.net/?grupa=agro&id=638

Posted

[quote name='Maska']No cóż, ja byłam w tamtym roku na wakacjach w okolicach Sejn ( Krasne). Co prawda jest to daleko od Poznania, ale naprawdę warto tam pojechać! Gospodarze są bardzo mili, pokoje schludne, a ceny nie są naprawdę duże (25-40 zł.). Ponadto jest tam teren pokryty zieloniutką trawą, gdzie pies może się wybiegać. Dalej znajduje się jezioro Długie. Jest ono tak czyste, że zobaczyłam w nim raka! Naprawdę warto tam pojechać! Ja z mymi rodzicami ( bo do pełnoletności muszę poczekać jeszczę 6 lat (: ) i bratem w rozwalonym doszczętnie fiatem Uno jechaliśmy z podkarpacia. Ale musze przyznać, że do dziś moje wakacje w tym miejscu bardzo dobrze wspominam.

link.
http://www.suwalszczyzna.net/?grupa=agro&id=638

Dzięki :lol:
Pokaze Twoją oferte rodzicą i przemyslimy ;)

Posted

ja wybieram sie z rodzina i psem do ocypla. to jest miejscowosc na pomorzu. w srodkowym pasie.jeste tam jezioro i podobno czyste. nie wiem. przekonamy sie. jednak jestem dobrej mysli. bedziemy mieszkac w domku z lazienka, kuchnia itp. nie drogo i w ogole. jak chcesz sobie przyrzec oferte to w google wpisz wypoczynek w ocyplu. powinno znalezc.powodzenia.
a i teren dla psiak tez jest.

• 4 years later...
Posted

zna ktoś może jakieś ośrodki w Tucznie (j. Stęszewskie) koło Wronczyna (wielkopolska), lub w Witkowicach (wielkopolska) - j. Bytyńskie, gdzie można na weekend jechać z psem ? albo kilkoma ;)

• 1 year later...
Posted

My jeździmy do Skorzęcina, zawsze z psami, do tego domku: Użyczę domek w Skorzęcinie-3 pokoje z aneksem kuchennym-pełne wyposażenie/taras,gril,meble ogrodowe/WC,prysznic/ogrzewanie,TV,parking/całość ogrodzona/zdj.www.wawrzyniak.pl/skorzecin.zip SERDECZNIE ZAPRASZAM
e-mail:
telefon:
509-801-340 600-370-330