Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bardzo proszę o pomoć dla "Diabła".

Jest to czarny 3 letni pies, w typie Amstaffa,nie kastrowany,ma obcięte uszy.

Właściciel chce go uśpić bo się boi. Rodzina mu wmawia że "rzuca się na psy i ludzi".

A pies jest zrównoważony i gotowy na współpracę.

Sytuacja jest skomplikowana...w sumie bardzo.

Boli mnie widok wspaniałego psa,który na "chama" zostaje nakręcany na ludzi przez ,przepraszam za wyrazenie - najebanego mlokosa( właściciel to 60 letni pan, który mieszka z 2 córkami i ich ..konkubentami, i jeden z nich czuje sie jak: pan na dworze bo mam zajebistego psa!).

Do dzieci cudny...daje sie tulić,głaskać...(przetestowane na moich synach), ale jak dzieci zaczynają krzyczec,biegać udziela mu się...i zaczyna...gwałcić co popadnie.
Zabrałam mu jego podusię gwałtusię.....obrał mnie jako obiekt miłości. Kilka pacnięc w bok,kilka syknięć,zrezygnował.
Po 10 minutach zasnął.

Zero agresji przy misce.

Pies non stop w stresie i skołowany,właściciel za darmo chce go oddać do domu,gdzie będzie traktowany z miłościa.

Jutro będą zdjęcia.

Psina nie wymagą wiele pracy,jest spragniony nie miłości, a spokoju i nudy....Dosłownie,bezpieczeństwa.

Pomóżcie.

Posted

Wraz z właścicielem postanowiliśmy nie dodawać TU zdjęć.

Jeszcze jedna uwaga: Pies nie toleruje ani suk,ani psów.

Osoby zainteresowane i chętne - tylko i jedynie odpowiedzialne,mające do czynienia z tą rasą,doświadczone, dostaną tel. kontaktowy do właściciela. Wystarczy napisać na pw.

Pies jest z Dolnego Śląska.

Prosze o pw ludzi,którzy mają doświadczenie,jeśli chodzi o adopcje psa. Ja nie mam żadnego doświadczenia,właściciel nie ma jak mu znależć domu - zero mediow,internetu itp.

Nie wiem kto ma cięższą sytuację pies,czy ten Pan....

Bardzo dziękujemy :)

Posted (edited)

Niestety nawet gdybym chciała,nie mogę zamieścić zdjęcia psa...wciąż wyskakuje mi "post denied".

Psiur jest fantastyczny.

Zdjęcia prześle na emaila. Tel do własciciela na pw.

Udało się! To Czarny. Kochany wariat!

Edited by Bajaderka
Posted

Śliczny jest. Może być trudno znaleźć dobry dom dla niego, bo takie psy "bojowe" często biorą sobie młodzi mężczyźni celem wzmocnienia swojego ego... Trzeba go koniecznie wykastrować przed adopcją, żeby nie trafił do pseudohodowcy.

Posted

chetnnie go przygarne mam 7 letnia sunie mieszanka amstafa z labradorem szukam dla niej kompana niestety nie miala malych gdyz musielismy ja wysterylizowac ze wzgledu na nieudolnego weterynaza a i tak udalo sie ja uratowac w ostatniej chwili
na codzien jestesmy we wrocławiu mieszkamy ogolnie w brzegu dolnym czesto chodze z sunia w pola na dlugie spacery i zabieram na cale dnie na ogrodzona dzialke
szukam pieska gdyz moja sunia niedogaduje sie z innymi suniami do psow jest ok

Posted

Pies niestety ma...wadę...nie cierpi kobiet...ma jakąś szajbę na ich punkcie.
Nie chodzi o mnie,mnie chyba według jego psiego łba wyrosły jaja.
Tu nie chodzi o listonoszkę. Chodzi o kobiety które przychodzą do domu... obce....ja tez dla niego jestem obca,ale...panuję nad nim.
Nie mam doswiadczenia z tą rasą,traktuję go jak....jamnika.
Pies nie cierpi kobiet....nie znosi, facet tak,baba nie.
Śmieszne to trochę bo nie uważam się za babę z jądrami,przy mnie zachowuje się jak program komputerowy...

Kąpiel była gehenną...

To jest tylko i jedynie,pies dla człowieka który ma doświadczenie z ta rasą.