Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziekuje za gratulacje :)

Dorobilam sie nareszcie aparatu, wiec postaram sie teraz czesciej wrzucac tutaj fotki.

Ibi sknczyla juz 8 miesiecy :look3:

8x3q7s.jpg

4ijxwh.jpg

2hmm0s7.jpg

2v10ug6.jpg

33m8vb9.jpg

• Replies 181
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ależ ja kocham tą astową radość :loveu:  Te psy to takie wieczne szczeniaki, spacerujemy sobie ostatnio z taki 8-9-letnim panem amstafem i jestem zaskoczona jego żywiołowością, gdy sporo młodsze psy wymiękają;)

Posted

Ależ ja kocham tą astową radość :loveu:  Te psy to takie wieczne szczeniaki, spacerujemy sobie ostatnio z taki 8-9-letnim panem amstafem i jestem zaskoczona jego żywiołowością, gdy sporo młodsze psy wymiękają ;)

Właśnie tym TTB skradły moje serce :loveu: Wiecznie szczęsliwe, głupkowate stworzenia : D Prawda taka, że w astach zakochałam się przez wzgląd na ich charakter, wizualnie to nigdy nie był mój nr 1. Z czasem jakoś się obyłam i już mi się podobają, choć są rasy, na które patrzę z westchnieniem, bo bardzo mi się podobają, ale za to zupełnie nie odpowiada mi ich usposobienie. Cóż, coś za coś ; )

alez piekna galeria!! bedziem zagladac. ;)

Zapraszam, mam w planach nie zaniedbać galerii :D

jaka słodzinka zakochałam się :)

To prawda, ona jest słodka do porzygu : D Bardzo słodka tez była ostatnio jak wytarzała się w ludzkim gównie tak, że gówno owe było powciskane w ogniwka łańcuszka w obroży :loveu: I była z tego powodu tak szczęśliwa, że przybiegła do mnie się pochwalić, a że było ciemno, to ją pogłaskałam. Dodam, że nie miałam ze sobą żadnej chusteczki, a do domu z kilometr...

Ooo, widzę, że Lena stwierdziła, że ciapki w tym sezonie modne :D?

Fashion pełną gębą :D

A Ibi... Co tu dużo gadać, uwielbiam ją <3

A że tak zapytam- co ma na obróżce napisane :siara: ?

Tak, Lena chyba wolałaby być szkotem...

35buulg.jpg

Na Ibi obróżce napisane jest Bibson - Na szczycie :diabloti:  Ogólnie ona ma bardzo dużo imion, Bibson, to jedno z nich i kiedyś jakoś TŻ walnął ten tekst i tak jakoś się utrwaił ; )

Posted

Napisałam post i nie mogłam go wysłac, bo wyskoczyło mi powiadomienie, że użyłam zbyt dużo emotikon o_O Nie było ich dużo, ktos wie o co kaman?

Posted

Jakimi szelkami? ;>

Chodziło mi o Anginę. :oops:

Phase, ale to nie jest moja galeria :D niestety cytowane emotki także się wliczają :P

Wiem wiem ze nie Twoja ale Twojej ni mam. :(

mam nadzieje ze A&L nie mam mi za zle. :oops:

• 2 months later...
  • 2 weeks later...
Posted

Ja też bardzo lubię jej budowę. Wolę lekkie asty na dłuższych nogach, ciężkie świnie na krótkich łapach to zdecydowanie nie mój typ.
No i głowa zaczyna się robić ładna, ku mojej uciesze, bo trochę się o nią obawiałam :D Mimo wszystko Ibi to jeszcze dzieciak i do pełnej oceny zostało nam trochę czasu ;)

Kilka zdjęć - jakość facebookowa :D

2cosojd.jpg

10qbds4.jpg

2zz3jux.jpg

Posted

U mnie w sumie to ewoluowało. Zawsze kochałam molosy, ich potężny wygląd, ale z czasem zaczęłam sie wkręcać coraz bardziej w aktywny czas spędzania z psem (psimi sportami tego jednak nazwać nie można :D) i tak wyszło, że masywne molosy do tego mi nie bardzo pasowały, więc teraz tej grupy albo DA albo coś całkowicie innego ;)