A&L Posted November 2, 2014 Author Posted November 2, 2014 Dziekuje za gratulacje :) Dorobilam sie nareszcie aparatu, wiec postaram sie teraz czesciej wrzucac tutaj fotki. Ibi sknczyla juz 8 miesiecy :look3: Quote
A&L Posted November 2, 2014 Author Posted November 2, 2014 I na koniec 100 % cukru w cukrze :iloveyou: Quote
Leokadia Posted November 3, 2014 Posted November 3, 2014 Ależ ja kocham tą astową radość :loveu: Te psy to takie wieczne szczeniaki, spacerujemy sobie ostatnio z taki 8-9-letnim panem amstafem i jestem zaskoczona jego żywiołowością, gdy sporo młodsze psy wymiękają;) Quote
phase Posted November 4, 2014 Posted November 4, 2014 alez piekna galeria!! bedziem zagladac. ;) Quote
qmu Posted November 5, 2014 Posted November 5, 2014 I na koniec 100 % cukru w cukrze :iloveyou: jaka słodzinka zakochałam się :) Quote
phase Posted November 5, 2014 Posted November 5, 2014 jaka słodzinka zakochałam się :) i jeszcze ta obrozka! boska! Quote
Aleksandrossa Posted November 6, 2014 Posted November 6, 2014 Ooo, widzę, że Lena stwierdziła, że ciapki w tym sezonie modne :D? Fashion pełną gębą :D A Ibi... Co tu dużo gadać, uwielbiam ją <3 A że tak zapytam- co ma na obróżce napisane :siara: ? Quote
A&L Posted November 6, 2014 Author Posted November 6, 2014 Ależ ja kocham tą astową radość :loveu: Te psy to takie wieczne szczeniaki, spacerujemy sobie ostatnio z taki 8-9-letnim panem amstafem i jestem zaskoczona jego żywiołowością, gdy sporo młodsze psy wymiękają ;) Właśnie tym TTB skradły moje serce :loveu: Wiecznie szczęsliwe, głupkowate stworzenia : D Prawda taka, że w astach zakochałam się przez wzgląd na ich charakter, wizualnie to nigdy nie był mój nr 1. Z czasem jakoś się obyłam i już mi się podobają, choć są rasy, na które patrzę z westchnieniem, bo bardzo mi się podobają, ale za to zupełnie nie odpowiada mi ich usposobienie. Cóż, coś za coś ; ) alez piekna galeria!! bedziem zagladac. ;) Zapraszam, mam w planach nie zaniedbać galerii :D jaka słodzinka zakochałam się :) To prawda, ona jest słodka do porzygu : D Bardzo słodka tez była ostatnio jak wytarzała się w ludzkim gównie tak, że gówno owe było powciskane w ogniwka łańcuszka w obroży :loveu: I była z tego powodu tak szczęśliwa, że przybiegła do mnie się pochwalić, a że było ciemno, to ją pogłaskałam. Dodam, że nie miałam ze sobą żadnej chusteczki, a do domu z kilometr... Ooo, widzę, że Lena stwierdziła, że ciapki w tym sezonie modne :D? Fashion pełną gębą :D A Ibi... Co tu dużo gadać, uwielbiam ją <3 A że tak zapytam- co ma na obróżce napisane :siara: ? Tak, Lena chyba wolałaby być szkotem... Na Ibi obróżce napisane jest Bibson - Na szczycie :diabloti: Ogólnie ona ma bardzo dużo imion, Bibson, to jedno z nich i kiedyś jakoś TŻ walnął ten tekst i tak jakoś się utrwaił ; ) Quote
A&L Posted November 6, 2014 Author Posted November 6, 2014 Napisałam post i nie mogłam go wysłac, bo wyskoczyło mi powiadomienie, że użyłam zbyt dużo emotikon o_O Nie było ich dużo, ktos wie o co kaman? Quote
angineuuka Posted November 6, 2014 Posted November 6, 2014 Max 10 emotek! ;) Ibiza świetnie wygląda :D Quote
phase Posted November 7, 2014 Posted November 7, 2014 Chwal sie tymi szelkami! :D Niech no strace, bo do nas jeszcze nie przywedrowaly. ;/ psytul :loveu: http://i60.tinypic.com/35buulg.jpg Quote
A&L Posted November 7, 2014 Author Posted November 7, 2014 Max 10 emotek! ;) Ibiza świetnie wygląda :D No ale właśnie nie było 10, chyba że wliczają się tez te cytowane. Chwal sie tymi szelkami! :D Niech no strace, bo do nas jeszcze nie przywedrowaly. ;/ psytul :loveu: http://i60.tinypic.com/35buulg.jpg Jakimi szelkami? ;> Quote
angineuuka Posted November 7, 2014 Posted November 7, 2014 Phase, ale to nie jest moja galeria :D niestety cytowane emotki także się wliczają :p Quote
phase Posted November 7, 2014 Posted November 7, 2014 Jakimi szelkami? ;> Chodziło mi o Anginę. :oops: Phase, ale to nie jest moja galeria :D niestety cytowane emotki także się wliczają :P Wiem wiem ze nie Twoja ale Twojej ni mam. :( mam nadzieje ze A&L nie mam mi za zle. :oops: Quote
Leokadia Posted January 31, 2015 Posted January 31, 2015 Świetnie zbudowana ;) Ibiza to dla mnie ast idealny :wub: Quote
A&L Posted February 2, 2015 Author Posted February 2, 2015 Ja też bardzo lubię jej budowę. Wolę lekkie asty na dłuższych nogach, ciężkie świnie na krótkich łapach to zdecydowanie nie mój typ. No i głowa zaczyna się robić ładna, ku mojej uciesze, bo trochę się o nią obawiałam :D Mimo wszystko Ibi to jeszcze dzieciak i do pełnej oceny zostało nam trochę czasu ;) Kilka zdjęć - jakość facebookowa :D Quote
pcheelkaa Posted February 2, 2015 Posted February 2, 2015 Witamy się :) Pięknie prezentujący się duet ! Quote
Paulina94 Posted February 3, 2015 Posted February 3, 2015 A&L, ja też wole wyższe i lżejsze :) Zdecydowanie nie podobaja się za bardzo umięśnione, albo american bully. Quote
Leokadia Posted February 3, 2015 Posted February 3, 2015 U mnie w sumie to ewoluowało. Zawsze kochałam molosy, ich potężny wygląd, ale z czasem zaczęłam sie wkręcać coraz bardziej w aktywny czas spędzania z psem (psimi sportami tego jednak nazwać nie można :D) i tak wyszło, że masywne molosy do tego mi nie bardzo pasowały, więc teraz tej grupy albo DA albo coś całkowicie innego ;) Quote
Recommended Posts