brazowa1 Posted July 6, 2007 Author Posted July 6, 2007 Czarnula ma na imie Dasza. Jest moim słoneczkiem,ale najbardziej na swiecie kocha te,od ktorej pierwszy raz w zyciu wziela jedzenie z reki-ciotke Millarcke. Quote
olenka_f Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 mi się wydawało że takie maluszki i to takie śliczne szybko znajdują domki Quote
brazowa1 Posted July 7, 2007 Author Posted July 7, 2007 Daszenka jest przekochana! Jak ona szybko zapamietuje ludzi :) Jutro przyjdzie deedee,to ja posadzimy na poł godzinki w kojcu,zeby posocjalizowala maluszka.Zabieramy ja na godzinke do biura,zeby poznawała miejsce a la mieszkanie,radzi sobie swietnie-za pierwszym razem była przerazona,siedziala tylko,a teraz? :lol: pentruje otoczenie,szalenczo biega i zaczyna wyszukiwac sobie zabawki.nowosc-Daszenka duzo i chetnie szczeka-widac,ze wydawanie z siebie głosu bardzo ja ciekawi :) Quote
deedee77 Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 Dla odmiany TZ też może posiedzieć( ciekawe jak się ma do mężczyzn????) Quote
akucha Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 Deedee, a jak TZ-et i jego alergia w schronisku? Quote
brazowa1 Posted July 8, 2007 Author Posted July 8, 2007 Niestety-spoznilam sie-nie udalo mi sie poznac ludzi,ktorzy zabrali Daszenke do domu-jutro zadzwonimy.Mam nadzieje,ze to dobry dom. Quote
akucha Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 To sciągam. Trzymam łapy za ten dom!!! Chyba nie oddaliby w niepewne ręce. Quote
brazowa1 Posted July 8, 2007 Author Posted July 8, 2007 Ludzie piknie sie potrafia zareklamowac,wiesz,jak to bywa.Ale w przypadku Daszy-kazdy dzien nauki zycia poza schronem dziala na korzysc. Im szybciej do domu,tym lepiej. Quote
kaerjot Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Przypadkowo widziałam wczoraj ludzi, którzy zabrali maleńką. Rodzinka z synkiem, na moje oko coś tak 12 lat. Szczeniaczka niosła pani, mieli w samochodzie przygotowany kocyk i wyglądali na miłych ludzi. Quote
akucha Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Dlaczego jak czytam "z synkiem" to jakoś się boję? Durna jestem, Kamilek Kasi jest dużo, dużo młodszy wie i że psy, to nie zabawki. I setki dogomanickich dzieci też :lol: Będzie dobrze, trzyma mocno za nowe życie Daszeńki!!!! Quote
Recommended Posts