Hakita Posted July 3, 2007 Author Posted July 3, 2007 No i moje powitanie z nowymi, ukochanymi, teraz już jedynymi...:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Hakita Posted July 3, 2007 Author Posted July 3, 2007 Pokochałem ich od pierwszego wejrzenia...:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Hakita Posted July 3, 2007 Author Posted July 3, 2007 I wiem, że już zawsze będą przy mnie...:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Hakita Posted July 3, 2007 Author Posted July 3, 2007 No i teraz oczekiwanie, kiedy ja pojadę do tego domku w końcu... Co oni tyle czasu tam wypisują??? :roll: Quote
Hakita Posted July 3, 2007 Author Posted July 3, 2007 No i wszystko podpisane, a teraz czas na pożegnania z Przyjaciółmi życząc im wszystkeigo, co najlepsze, tego co mnie spotkało...cudownego domku i cudownych, kochających ludzi...:loveu: Pożegnanie z całym schroniskiem... No i jadę Kochani, jadę do domku!!! :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Hakita Posted July 3, 2007 Author Posted July 3, 2007 Słuchajcie, ja się poryczałam i na przemian we mnie wzruszenie i radość...:placz: :loveu: :placz: :loveu: :placz: :loveu: :placz: :loveu: Ale spójrzcie na posiadłość Baronową...:diabloti: To się Chłopak doczekał...:evil_lol: Quote
Hakita Posted July 3, 2007 Author Posted July 3, 2007 Bądź szczęśliwy kochany Psiaku przez całe swoje życie!!! :loveu: :laola: Quote
bumerang Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Oby tak wszystkie pieski trafiały :loveu::loveu::loveu: Quote
asiak Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 :multi: :multi: :multi: Baronku kochany teraz to Ty prawdziwy Baron jesteś :loveu: :loveu: :loveu: a ja skorzystam z zaproszenia i z cioteczką Hakitą Cię odwiedzimy...;) Quote
Zalosia Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 ale farcioszek z tego Pana Barona, widać, że trafił do cudownego domku, to łatwo zauważyć, po dotyku, spojrzeniu nowych właścicieli, bardzo się cieszę, bardzo Quote
Hakita Posted July 4, 2007 Author Posted July 4, 2007 Zobaczcie jak mi dobrze...:loveu: :loveu: :loveu: Ale mnie kochają...:loveu: :loveu: :loveu: Jestem prawdziwym BARONEM...:diabloti: Quote
Hakita Posted July 12, 2007 Author Posted July 12, 2007 Z Baronowego światka...z ulubionym kumplem...:loveu: Quote
Hakita Posted July 12, 2007 Author Posted July 12, 2007 Pod koniec lipca lub na początku sierpnia jedziemy do tego Baronowego świata...:loveu: Quote
haker11 Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Po dłuższej nieobecności wchodzę na wątek Brona a tu taka super niespodzianka!!!!:multi: Quote
Hakita Posted July 26, 2007 Author Posted July 26, 2007 haker11 napisał(a):Po dłuższej nieobecności wchodzę na wątek Brona a tu taka super niespodzianka!!!!:multi: A jakże!!! :multi: A wkrótce jedziemy w odwiedzinki...:loveu: Quote
black sheep Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 To super:) Mam nadzieję, że będą fotewczki:D Quote
Hakita Posted July 31, 2007 Author Posted July 31, 2007 black_sheep napisał(a):To super:) Mam nadzieję, że będą fotewczki:D Cioteczko, innej opcji nie ma...:diabloti: Quote
Hakita Posted August 7, 2007 Author Posted August 7, 2007 Bo my Cioteczko jeszcze nie dały rady pojechać...:shake: Ale mamy nadzieję to nadrobić...;) Quote
Recommended Posts