Zalosia Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 jestem za mało inteligentna by zrozumieć, dlaczego Baron nie ma domu, za głupia jestem dla świata ludzkiej ignorancji Quote
Hakita Posted June 27, 2007 Author Posted June 27, 2007 No i jak tu się nie zakochać...??? :loveu: :cool3: Quote
Hakita Posted June 27, 2007 Author Posted June 27, 2007 Tylko domku jakoś nadal nie widać...:-( Quote
Hakita Posted June 27, 2007 Author Posted June 27, 2007 Na dobranoc biegniemy na górę Kochany!!! Quote
asiak Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 witaj Baronku... czy Tobie kochaniutki jest tak dobrze w Obornikach,że domków nie ma...? potencjalnych właścicieli telepatycznie odsyłasz z kwitkiem...?;-) Quote
Hakita Posted June 28, 2007 Author Posted June 28, 2007 Dzień dobry Słonko kochane...:loveu: :loveu: :loveu: No cóż miałam nadzieję, że domek się znajdzie, ale chyba w sobotę na spacerek pójdziemy... Quote
Hakita Posted June 28, 2007 Author Posted June 28, 2007 Nikt do Ciebie przez cały dzień nawet nie zajrzał...:placz: :placz: :placz: Quote
asiak Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 Baronku na dobranoc spacerek na pierwsza... moze jakis "nocny marek" Cie wypatrzy?.... Quote
Hakita Posted June 28, 2007 Author Posted June 28, 2007 Dobranoc Słonko kochane...:loveu: :loveu: :loveu: Nie poddamy się, obiecuję!!! :diabloti: Quote
Hakita Posted June 29, 2007 Author Posted June 29, 2007 Cioteczki i Wujaszkowie, no gdzież się podzialiście wszyscy??? :cool3: Nikt do Baronka już nie zagląda...:placz: Quote
Zalosia Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 nie zaglądałam, bo mam czarną serię wizyt u weta, oprócz siódemki psów mam cztery gigantyczne klatki z ptakami, wystawiłam je na słoneczko, nie zdając sobie sprawy, że czeka je tam takie niebezpieczeństwo:placz:, jakieś paskudne robale wdarły się pod pióra, zanim się zorientowałam straciłam młodą papużkę, która wylęgła mi się zimą, psy jakby z zazdrości też się pochorowały i aż do niedzieli muszę kursować do miasta, a skoro u mnie kiepsko, to u pana Barona musi być lepiej, piesku nie znikaj, pokazuj się wszystkim!!! Quote
Hakita Posted June 29, 2007 Author Posted June 29, 2007 Zalosia, trzymaj się!!! Przykro mi bardzo, że tak się stało...:placz: Baronku kochany, jutro mizianka i spacerki nas czekają...:loveu: A domek napewno wkrótce się znajdzie!!! Quote
Zalosia Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 trzymam się cioteczko, ja twarda sztuka jestem, szkoda tylko, że weci mnie nie oszczędzają, a spacerku z panem Baronem to ci zazdroszczę, ej taki pies, jak marzenie (i ta moja Neli) Quote
Hakita Posted June 30, 2007 Author Posted June 30, 2007 No nie byłam na spacerku dziś z Baronikiem, bo już był po... Ale mizianek to było wiele...:loveu: Co chwilke do mnie przychodził i prosił...:loveu: Mam nowe foteczki, ale to później... Quote
Hakita Posted June 30, 2007 Author Posted June 30, 2007 No to spójrzcie na tego Przystojniaka...:loveu: :loveu: :loveu: Tego na fotkach nie ma, ale on się dzisiaj wyjątkowo miział...:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts