Jump to content
Dogomania

BARON - piękny owczarek. Pojechał do swojego ukochanego domku!!! :)))

Recommended Posts

Posted

Dzień dobry Słoneczko kochane...:loveu:
Mam nadzieję, że już wkrótce będziesz w swoim ukochanym domku...tyle osób Ci kibicuje, że nie może być inaczej. :lol:

• Replies 173
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie miałam netu przez kilka dni ale już wrzuciłam Baronka na forum owczarkarzy! jeżęli trzeba to mogę go poogłaszać jeszcze w innych miejscach! Tylko ktoś by musiał napisać jakiś tekt do tych ogłoszeń i podać jakiś kontakt!

Posted

[quote name='haker11']Nie miałam netu przez kilka dni ale już wrzuciłam Baronka na forum owczarkarzy! jeżęli trzeba to mogę go poogłaszać jeszcze w innych miejscach! Tylko ktoś by musiał napisać jakiś tekt do tych ogłoszeń i podać jakiś kontakt!

Super!!! Dzięki bardzo!!! :loveu:

Tekst możesz ściągnąć z allegro, możesz też ewentualnie coś dodać, jak uważasz. ;)
A tutaj namiary:
[SIZE=2]- Pani Ola - Tel. kom.: +48 603 545 654
- A[SIZE=2]nia - Tel. kom.: +48 606 22 88 20, e-mail: annagoliszek@gmail.com
[SIZE=2]Wielkie dzięki!!! :loveu:

Posted

przepraszam, że pytam mało inteligentnie, ale czy Baron to kumpel boskiej Neli, bo jeśli tak, to chyba przeniosę się w wasze okolice, kupię mnóstwo hektarów i zacznę przejmować te wasze boskie stworzenia.
A może jest tu ktoś, kto mi wytłumaczy, jak można oddać tak pięknego psa, sam jego widok napawa mnie szczęściem, eh, życie nie jest fair:-(

Posted

Zalosia napisał(a):
przepraszam, że pytam mało inteligentnie, ale czy Baron to kumpel boskiej Neli, bo jeśli tak, to chyba przeniosę się w wasze okolice, kupię mnóstwo hektarów i zacznę przejmować te wasze boskie stworzenia.
A może jest tu ktoś, kto mi wytłumaczy, jak można oddać tak pięknego psa, sam jego widok napawa mnie szczęściem, eh, życie nie jest fair:-(

Od razu tam mało inteligentnie. ;)
Tak, boski Baron to kumpel boskiej Neli i jeszcze masy innych boskich Psiaków...
Zapraszam w nasze strony, my właśnie w trakcie kupowania ziemi prawie przy samym schronisku...:eviltong:, więc i dla Ciebie możemy jakieś hektarki wygospodarować...:eviltong:, dobra cena. ;) Nic tylko się przeprowadzać!!! :multi:

Psiaków cudownych, kochanych, pięknych niestety w schroniskach masa i tego nie da się racjonalnie wytłumaczyć...:mad:

Posted

myślałam że serducho moje już zagospodarowane, a tu dziewczyny jak zwykle wyrywają mi skrawek duszy widokiem pięknego psa i zaczynam wariować, dobrze, że jestem daleko, oj bardzo dobrze

Posted

Baronek dzisiaj nie był zbyt zachwycony powrotem ze spacerku...
ale dzisiaj straszna burza w Obornikach była i wszyskie psiurki nasze kochane się troszku bały...