Hakita Posted June 22, 2007 Author Posted June 22, 2007 Dzień dobry Słoneczko kochane...:loveu: Mam nadzieję, że już wkrótce będziesz w swoim ukochanym domku...tyle osób Ci kibicuje, że nie może być inaczej. :lol: Quote
Hakita Posted June 22, 2007 Author Posted June 22, 2007 Nikt do Ciebie nie zagląda Kochany...:shake: :-( Quote
haker11 Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 Nie miałam netu przez kilka dni ale już wrzuciłam Baronka na forum owczarkarzy! jeżęli trzeba to mogę go poogłaszać jeszcze w innych miejscach! Tylko ktoś by musiał napisać jakiś tekt do tych ogłoszeń i podać jakiś kontakt! Quote
Hakita Posted June 22, 2007 Author Posted June 22, 2007 [quote name='haker11']Nie miałam netu przez kilka dni ale już wrzuciłam Baronka na forum owczarkarzy! jeżęli trzeba to mogę go poogłaszać jeszcze w innych miejscach! Tylko ktoś by musiał napisać jakiś tekt do tych ogłoszeń i podać jakiś kontakt! Super!!! Dzięki bardzo!!! :loveu: Tekst możesz ściągnąć z allegro, możesz też ewentualnie coś dodać, jak uważasz. ;) A tutaj namiary: [SIZE=2]- Pani Ola - Tel. kom.: +48 603 545 654 - A[SIZE=2]nia - Tel. kom.: +48 606 22 88 20, e-mail: annagoliszek@gmail.com [SIZE=2]Wielkie dzięki!!! :loveu: Quote
Hakita Posted June 22, 2007 Author Posted June 22, 2007 Kochana Cioteczka Bumerang dba Baronka cały czas...:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Zalosia Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 przepraszam, że pytam mało inteligentnie, ale czy Baron to kumpel boskiej Neli, bo jeśli tak, to chyba przeniosę się w wasze okolice, kupię mnóstwo hektarów i zacznę przejmować te wasze boskie stworzenia. A może jest tu ktoś, kto mi wytłumaczy, jak można oddać tak pięknego psa, sam jego widok napawa mnie szczęściem, eh, życie nie jest fair:-( Quote
Hala Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 przyjedź..przyjedź...a do tego dostaniesz jeszcze to... http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=73957&page=3 Quote
Hakita Posted June 22, 2007 Author Posted June 22, 2007 Zalosia napisał(a):przepraszam, że pytam mało inteligentnie, ale czy Baron to kumpel boskiej Neli, bo jeśli tak, to chyba przeniosę się w wasze okolice, kupię mnóstwo hektarów i zacznę przejmować te wasze boskie stworzenia. A może jest tu ktoś, kto mi wytłumaczy, jak można oddać tak pięknego psa, sam jego widok napawa mnie szczęściem, eh, życie nie jest fair:-( Od razu tam mało inteligentnie. ;) Tak, boski Baron to kumpel boskiej Neli i jeszcze masy innych boskich Psiaków... Zapraszam w nasze strony, my właśnie w trakcie kupowania ziemi prawie przy samym schronisku...:eviltong:, więc i dla Ciebie możemy jakieś hektarki wygospodarować...:eviltong:, dobra cena. ;) Nic tylko się przeprowadzać!!! :multi: Psiaków cudownych, kochanych, pięknych niestety w schroniskach masa i tego nie da się racjonalnie wytłumaczyć...:mad: Quote
Hakita Posted June 22, 2007 Author Posted June 22, 2007 Na dobranoc Kochana Mordeczko biegniemy na górę!!! :multi: Quote
dragoniasta Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 normalnie jak mój Argos w czasach swojej młodości.. :roll: Taki piękny pies raz dwa domek znajdzie.. Trzymamy kciuki :) Quote
Hakita Posted June 23, 2007 Author Posted June 23, 2007 Dzien dobry Słoneczko...:loveu: :loveu: :loveu: Biegniemy na górę z samego rana!!! Quote
Hala Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 ciesz sieBaron, że masz już jednego obserwatora..taki dobry pies jak ty zasługuje na to. Quote
Hala Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 Baron juz dawno skradł serca wszystkich wolontariuszy. Teraz jeszcze tylko domek właściwy.... Quote
Zalosia Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 myślałam że serducho moje już zagospodarowane, a tu dziewczyny jak zwykle wyrywają mi skrawek duszy widokiem pięknego psa i zaczynam wariować, dobrze, że jestem daleko, oj bardzo dobrze Quote
bumerang Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 Baronku!!! przypomnij się Ty też chcesz kochający domek!!!:loveu::loveu: Quote
asiak Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 Baronek dzisiaj nie był zbyt zachwycony powrotem ze spacerku... ale dzisiaj straszna burza w Obornikach była i wszyskie psiurki nasze kochane się troszku bały... Quote
Hakita Posted June 24, 2007 Author Posted June 24, 2007 Dzień dobry kochany Psiaczku...:loveu: :loveu: :loveu: Nikt się jak na razie o Baronka nie dopytuje, nie dzwoni w jego sprawie...:-( Quote
Hakita Posted June 24, 2007 Author Posted June 24, 2007 Przypomnę Wam Przystojniaka...:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Hakita Posted June 24, 2007 Author Posted June 24, 2007 Nikt do Ciebie nie zagląda Kochaniutki...:-( Ale domek znajdziemy, napewno!!! Quote
AMIGA Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 Zaglądamy, zaglądamy, tylko jest takie zatrzęsienie watków, ze nie zawsze da się wszędzie coś dopisać!:shake: Quote
Recommended Posts