Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Replies 89
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Marta - fajnie zrobiona stronkka, tylko chyba coś nie tak z odnośnikami w galerii:shake:bo można wejść jednynie do galerii Penny , a jak klika sie w pozstałe to odnosi do głównej galerii - czyli pratycznie nie odnos, a szkoda bo z checia bym sobie wasze psiska poogladala :loveu:

• 2 months later...
Posted

Witamy.
Po długich "cierpieniach" została zmodernizowana nasza stronka poświęcona pieskom staffordshire bull terrier z hodowli - HUMAN DOGS.:oops:
Została zmieniona również domena na www.humandogs.com.pl
Zapraszamy i prosimy o konstruktywną krytykę!
Pozdrawiamy.

Posted

[quote name='Janasz']Witamy.
Po długich "cierpieniach" została zmodernizowana nasza stronka poświęcona pieskom staffordshire bull terrier z hodowli - HUMAN DOGS.:oops:
Została zmieniona również domena na www.humandogs.com.pl
Zapraszamy i prosimy o konstruktywną krytykę!
Pozdrawiamy.

Piękna stronka i wspaniałe psiaki! Życzę dalszych sukcesów hodowlano-wystawowych! Jak już Pan doskonale wie, jestem zakochana w Dannym! To jeden z moich ideałów w tej rasie, dlatego proszę o więcej fotek i...sklonowanie go dla mnie:) Pozdrawiam cieplutko a dla staffikowego stadka głaskanko i klepanko!

• 3 weeks later...
Posted

To i ja dzis dorzuce nasza strone www.alfatauri.pl
Dodalam wlasnie ksiege gosci oraz w artykulach chyba bardzo wazny link do strony kolezanki na temat wyboru psiaka (tak ogolnie) http://alfatauri.pl/orasie.htm.
Mam nadzieje, ze znajde czas na wrzucenie wszelakich informacji i pomyslow, ktore chodza mi po glowie, tak by strona mogla sluzyc kazdemu pomoca badz wiedza.
Od razu chcialam podziekowac "acrobie" za zgode na wykorzystanie tekstow z jej strony. Nie ma co wywazac otwartych drzwi, tym bardziej, ze w pelni zgadzam sie z tym co napisala o staffikach, tylko ja bym tak tego fajnie nie ujela. Dzieki wielkie!!

• 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 5 weeks later...
Posted

[quote name='Iwona1984']to ja sie pochwalę tu

[URL="http://www.kentucky-jack.yoyo.pl"]www.kentucky-jack.yoyo.pl[/URL]

zapraszam :)
mile widziane opinie[/quote]

Lepiej wstaw nowe zdjecia wnusia, który staje na głowie w górach stołowych :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

• 2 weeks later...
Posted

Zapraszam Was na nowopowstałe forum miłośników bullowatych. Forum powstało parę dni temu, także narazie ilość postów nie jest powalająca, ale dość szybko się rozwijamy także mamy nadzieję na dobrą passę.

Forum powstało głownie z powodu częstych awarii forum "niebieskiego", jako alternatywa, dla lubiących poforumować w tym miejscy, ale może stanie się równie fajnym miejscem... Zapraszam wszystkich
Nie wiem dlaczego mi nie wyświetla adresu pełnego jeśli ktoś jest chętny nas odwiedzić to niestety ręcznie musi wpisać, likwidując pauzy :)

http://ast-apbt.p h o r u m . p l /index.php

• 1 month later...