PanPies Posted April 28, 2014 Posted April 28, 2014 Witam. Mieszkam w bloku. Codziennie dużo się ruszam. Pies zostawałby sam w domu 1-4 godziny, ale nie codziennie. Zależy mi, żeby był bystry, posłuszny i nie hałasował za bardzo. Żeby wytrzymał wielogodzinne spacery i to lubił. Waham się między tą rasą a Małym Münsterländerem, Golden Retrieverem i Owczarkiem Szkockim krótkowłosym. Proszę o wszelkie sugestie. Quote
dance_macabre Posted May 3, 2014 Posted May 3, 2014 [quote name='PanPies']Witam. Mieszkam w bloku. Codziennie dużo się ruszam. Pies zostawałby sam w domu 1-4 godziny, ale nie codziennie. Zależy mi, żeby był bystry, posłuszny i nie hałasował za bardzo. Żeby wytrzymał wielogodzinne spacery i to lubił. Waham się między tą rasą a Małym Münsterländerem, Golden Retrieverem i Owczarkiem Szkockim krótkowłosym. Proszę o wszelkie sugestie. inteligentny jest, posłuszny jest jak się go wychowa a hałasowanie nie jest to typowy milczek, szczeka ale raczej raz-dwa ostrzegając przed gościmi lub jak go coś zaniepokoi. Spacery lubią ale lubią też coś robić z przewodnikiem. Quote
Guciek Posted May 8, 2014 Posted May 8, 2014 Moje jakies wybitne, ryjki im sie od szczekania nie zamykaja ;) Quote
Recommended Posts